Közlemény Változnak a Magyar árak (2017. február 1-től)

Kategória: 'Archív: Főhadiszállás', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 25.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Seafight


  Kedves Játékosok!

  Szeretnénk tájékoztatni benneteket arról, hogy a Seafight játékban a közeljövőben árkiigazítás várható.


  2017. február 1-től kezdődően módosítjuk a megrendelési oldalon szereplő árakat, hogy minden játékosunk számára tisztességesebb és áttekinthetőbb árképzési struktúrát alakítsunk ki. Általában az a célunk, hogy az árak nagy részét azonos szinten tartsuk, sőt némelyiket még csökkentenünk is sikerült. Mivel azonban konzisztens és egységesített ártartományokat próbálunk kialakítani, az árak egyes országokban – így nálatok is – emelkedni fognak.


  Az árkiigazítás legfontosabb oka az, hogy valamennyi játékosunknak tisztességesebb árképzési struktúrát és játékkörnyezetet szeretnénk biztosítani. 2007-től egészen mostanáig sikerült elkerülnünk az áremelést – ez a szokatlanul hosszú idő is jól mutatja elkötelezettségünket hűséges játékosközösségünk iránt. Jelenleg azonban különböző országokból érkező játékosainkra különböző árak vonatkoznak, ami egyes esetekben súlyos visszaélésekre adott alkalmat. Ez sem nekünk, sem játékosainknak nem áll érdekében, ezért most kénytelenek vagyunk megtenni ezt a lépést.

  Úgy döntöttünk, hogy a várható változásról előre tájékoztatunk benneteket, hogy lehetőségetek legyen még a jelenlegi árakon beszerezni mindent, amit csak szeretnétek.

  Bízunk benne, hogy ez a változás nem lesz kihatással a játék minőségére, valamint hogy az új árakat ti is ésszerűnek találjátok majd, és a jövőben is örömötöket lelitek a játékban.

  A következő években további új funkciókkal tervezzük bővíteni a játékot, hogy ezentúl is megfeleljünk játékosaink elvárásainak, és gondoskodjunk a kellő mennyiségű izgalomról.

  Reméljük, megértéssel fogadjátok ezt a döntésünket. Biztosítunk benneteket arról, hogy az árváltozással párhuzamosan még nagyobb odaadással fogunk dolgozni a játék minőségének fejlesztésén és a játékélmény további javításán.

  Végül, de nem utolsósorban szeretnénk megköszönni minden magyar játékosunknak a játék iránti hűségét és a sok-sok visszajelzést, ötletet és javaslatot. A ti hozzájárulásotok nagyon fontos szerepet játszik játékaink folyamatos sikerében, ezért nagyra értékeljük az összes konstruktív véleményt, amely tőletek érkezik.

  Üdvözlettel,

  A Bigpoint csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.