várakozási idő a tárgyak használata előtt

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csirkecomb, témanyitás ideje: 30.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csirkecomb

Csirkecomb Utánpótlás-írogató

Nem tudom ide nyithatok e topikot a mai resivel kapcsolatban ,,amióta meg történt ,hát mit ne mondjak borzasztó lett a játék élmény ,nem tudok normálosan amulettezni amikor kellene ,,mert ugyanis meg kell várnom míg be tölt a lövésgomb aminek ugye semmi köze nem lenne hozzá ,mivel az amulettet nem támadásra használjuk szóval ha nyomok egy triton akkor várjak hogy vissza töltsön a lővés gomb és aztán nyomhatok egy agwet ,,és mondjuk támadnak 3-an vagy négyen mapot ugrálva közben nyomod a javítást ,,nyagyon komplikált ez az egész de aki szeret harcolgatni annak meg fog ezzel gyülni a baja,,és valami szörnyűség van a lőszer váltssal is ,,nem jó ez így ahogyan az most van ,,kíváncsi lennék hányan vélekednek úgy mint én ,,Tehát röviden mi köze van a lövés gombnak az amulettekhez ?!!

LegendOfZulu kedveli ezt.
  2. LegendOfZulu

LegendOfZulu Utánpótlás-írogató

azért jó lenne ha az a kis ablaktörlő rövidebb idő alatt eltűnne, vagy a lövésen kívül minden mást lehetne használni, mert így harcolni, vagy lelépni lehetetlen. max 1 vs 1 de úgy is elég khm.. Rosz :)

csirkecomb; ugyan ezen gondolkoztam.

kisscsöpi; igen olvastuk, de nem egészen erre gondoltam " nagyon rövid várakozási időt " címszó alatt

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.14
  3. Csirkecomb

Csirkecomb Utánpótlás-írogató

Én ezt meg értem ,csak az a baj hogy ugye ott van a bástya amit minden fighter ki rakott 6-osra így meg rövidítve az amulettek töltési idejét ,és ezzel meg könnyítve azt h minél hamarabb tudjuk használni ,na most ez így ahogy van korlátokhoz kötött dolog lett ,,gondoljunk bele van egy kisebb játékos akinek nincs kirakva azon része amivel meg könnyíti az amulett töltést nem elég h azt meg várja ,de most itt van a szürke ablak törlő ,,hát mi ez kérem szépen motor csónak vagy gépjármű szimulátor játék :D
    nem tudom ki talál ki ilyet de ez nem ebbe a játékba való,,Okés kell egy idő korlát ami meg akadájozza a hibák kihasználását ,,de az vonatkozzon csak is arra az adott dologra és ne vonja össze az összes játék elemet ,én ezt úgy oldanám meg hogy amikor el nyomtuk az amulettünket akkor inaktívvá válna az a része de úgy hogy a másik játék elem ne blokolodjon ,,pl:agwe amulett be nyomása ,és totál el szürkülés ,,de mellette nyugodtan tudjuk használni a tritont mivel arra nem hat a bástya ,így hát a kettőnek nincs köze egymáshoz ..

4. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Nem nagyon értem hogy ez mennyivel fogja meggátolni az esetleges hibák kihasználását, de ha működik akkor ámen.
    Szerintem semmi gond ezzel az újítással, igazából tök mindegy hogy negyed másodpercel előbb dobod az amulettet, vagy később.
    Meg igazándiból ez mindenkit érint. nem csak téged, szóval ebből neked hátrányod nincs..
    Bár szerintem ezen még lesz finomítva.:)

(Sajnos a BP számomra továbbra is rosszul működik a fejlesztések terén.Van pár ember aki eldönti a következő fejlesztést, ezek az emberek talán még csak nem is játszanak ezen a játékon, és meg sem kérdeznek minket,hogy egyáltalán kell-e ez a fejlesztés,és hogy ez így jó-e stb..

pl a távlövő régen sokkal jobb volt, az is egy bug miatt került ki a játékból, mert egyszerűbb volt inkább elvenni, mint utána járni a dolgoknak, és kijavítani..
    Vagy mondjuk sebesség csökkentés miután lelőnek, erről sem lettünk megkérdezve, csak jött..
    Ezek azért elég nagy fejlesztések, amik javában befolyásoljak a játékot, és mégsem kíváncsiak a véleményünkre..sajnos)

Oké,itt volt ez a focis lehet rosszul emlékszem,de itt most kikérdezték a véleményünket,de ez nem számottevő.. és ez nem befolyásolja a játék további menetét, hiszen ez csak egy esemény ami x napon belül véget ér, de a sebesség csökkentés, és a távlövő nem az, ezért is hoztam fel ezeket példaként.)

Ez csak vélemény nyilvánítás, nem sértegetés, vagy provokálás, főleg nem nem lejáratás!

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Nem kérik ki a véleményünket? Miért is van a vitaszoba? Nem poénból teszem oda majdnem minden közlemény mellé, hanem mert ezt kérik. Igaz, már csak a kész eredményeket véleményezhetjük játékosok, ill ez sem teljesen igaz. Volt rá példa, hogy több német játékost is meghívtak a Bigpoint 'székházába' ahol elbeszélgettek velük, tanácsot kértek stb.. az adott játékkal kapcsolatban. Ez talán nem kérdés miért pont németeket kérdeznek ilyen részletességben a dolgokról. Lehet épp a fejlesztők nem játszanak a játékkal, de nem azt jelenti hogy nem tudják miért lesz az jó nekünk játékosoknak, és ahogy te is mondtad, ezen még finomíthatnak. Többször előfordult már, hogy 1-1 ötlet megbukott mára tervezés, kivitelezés, vagy esetleg a teszt ill élő szervereken való megjelenését követően, amit utána vagy teljesen elhanyagoltak, vagy újra gondolták a visszajelzések alapján (pl: vitaszoba).

6. Spongee™

Spongee™ Rutinos

De, kérdés. Kifejtenéd bővebben,hogy miért pont a németek?
    Én nem nagyon érzékelem hogy különösebb figyelmet kapna a véleményünk egy-egy frissités során.Amikor bejöttek a játék hangok nagyon sok negatív hozzászólás volt, mégis maradt.
    A távlövő szintén, és sebessécsökkentés is.
    Ha engem annyira érdekelne a játékosaim véleménye, akkor megpróbálnák az elvárásainak eleget tenni,és ha ez nem sikerül akkor visszacsinálni úgy ahogy volt.
    De sajnos én továbbra is úgy érzem,hogy a BP-t nem érdekli a véleményünk.

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Miért? A magyar játékosokat hiába kérdezné, a többség nem tud németül, ők meg magyarul. A legegyszerűbb tehát, ha saját anyanyelvükön lebeszélik ezeket, német fórumon bizonyos ötleteket magukkal a fejlesztőkkel lehet megvitatni ;). Ha van pár percük, felmennek és nézegetik a fórumot, mit is írnak. Kicsit bonyolultabb, és hosszadalmasabb, mikor kérik a véleményt, mi lefordítjuk nekik, megkapják, de persze nem minden játékosét külön külön, hanem úgy általában. Ha megkapták, hasonló módon minden más országét, amivel eltelhet néhány nap is akár, vagy több. Látják, hogy milyen is a játékosok véleménye, a német fórumon ugyan ezt 2 pillanat alatt maguk is olvashatják. Érthető már, hogy miért a német játékosok élvezik ezt az előnyt? ;)
    Te azt mondod, neked és az ittenieknek nem tetszik, és akkor miért maradt, ez lehet, de tudod mi volt a véleménye a többi játékosnak? Konkrétan azoknak, akiket esetleg megkérdeztek, és kikérték a véleményüket? Azt nem tudhatjuk... :(.
    Szerintem ha jobban szétnéznénk csak itt a magyar fórumon, itt is találnánk olyan játékost, akinek tetszik a sebességcsökkenős fejlesztés, a távlövés, stb.. Vagy ha nem is tetszik, de elfogadják, és belátják, hogy hasznára vált a játéknak. Ne magadból indulj ki mindig.

8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Spongee-val kell, hogy egyet értsek.

9. -arabesco-

-arabesco- Utánpótlás-írogató

Kedves DD!

Egy kicsit olyan érzésem van, hogy a Német gépezet sem jobbmint a magyar építőipar:
    Hát görbe lett a fal? Nem baj, majd a vakolat eltakarja. ( de azt csak vékonyan simítsátok fiúk, mert sokba kerül! )
    Görbe marad? nem baj majd a burkoló több csemperagasztót rak és egyenes lesz.
    Ha már csempe jó lesz oda fugának a ragsztó is, ja hogy az Ügyfél fehéret szeretne, lefessük, jó az úgy.

Ázik a tető mert a szél lefújta az amúgy rosszul rögzített cserepet, takrjuk le ponyvával, akkor nem ázik.
    Azt meg lefujja szél! Nem baj akkor üssünk bele pár szeget.

Egyszóval egy-egy hibát nem áthidalni kellene hanem megoldani.

Lehet akkor a fejlesztőket tényleg fejlesztőknek gondolnánk.

-Arab-

10. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Elég érdekesnek tűnik ez az újítás. Csillizgetel nyugodtan, jön az enemy... felteszed a port > várakozási idő. felteszed a páncélt > várakozási idő. felteszed a sast / repeszt > várakozási idő. :D Mire aktiválsz mindent, azt veszed észre hogy víz alatt vagy, és még csak 1-et sem lőttél.:rolleyes:o_O Kíváncsi leszek milyen lesz így csatázgatni, de már most nem tetszik.

Utoljára szerkesztett: 1.11.14
    SamuelTaylor kedveli ezt.
  11. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Hát elég gáz...

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  12. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

A nagy ladik hiányában még csak elméleteim vannak, de valami azt súgja, hogy utálni fogom!;)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Abba biztos lehetsz! :D

14. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Igen, ezek nekem se tetszenek :(

15. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Nekem sem tetszik, veszítek vele jó pár másodpercet, így előnyben vannak azok a játékosok akik már feltett porral, páncéllal stb.. érkeznek meg.. :(

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  16. Buvár=Kund

Buvár=Kund Utánpótlás-írogató

:p Ami lassú az nem válik a játék előnyére - a pörgős világban is így van - pláne egy lövöldözős játékban. :D

17. NézElőd

NézElőd Fórum-zöldfülű

Ezeket a betöltési időket a Pirate Storm-ból vették?? Specko ott legalább nem az alap dolgokra nyomták rá mint itt! Ott ennyivel több sütnivalójuk volt :)

18. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Így most aki támad nyer. Gyakorlatilag 2-3 lövést is bevihet mire visszalövök normálisan, míg ő addigra akár 200-300 ezret is lelő rólam. Ezt ellensúlyozandó legalább a gyors rekeszekbe ne csak 1 dolgot lehessen berakni hanem többet. Lőszer, páncél, táp, stb., legalább 4-5 félét. Így legalább egyszerre be lehetne kapcsolni az összes harchoz, vagy futáshoz, szükséges dolgot és nem 20-30 másodperc alatt.

19. Røвєʀτ-o「HU」

Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

Jó ez így. Így volt a legegyszerűbb megoldani, az már meg hogy nekünk tetszik, vagy sem, mellékes dolog. :) Ha pedig ez csak az 1.0.0-s verzió, remélhetőleg jövő novemberre ideér a játékosbarátabb 1.0.1-s is. Jó munkához idő kell. :D ;) (csak nehogy mégrosszabb legyen)

Utoljára szerkesztett: 16.11.14
  20. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Így kezdted, hogy jó ez így, és így fejezted be hogy nehogy MÉG ROSSZABB legyen. Akkor most mégse jó?

Amúgy tényleg idegesítő ez az újítás. Nem tudom milyen problémára volt ez a megoldás de nem is érdekel, ők simán meg tudnák csinálni ez máshogy is, csak ez így volt egyszerűbb. De amúgy nem azzal van baj hogy por meg lemez mert nekem ez a kettő az ami mindíg be van nyomva még ha NPC-t lövök akkor is. vagy ha 200-t sebző akármi lő engem. Ez az egész rossz, nekem amugy se volt semmilyen problémám akármit is javítottak ezzel.
    Szeretném meg szavaztatni, hogy legyen az Opciók-nál olyan is, hogy a játékosok maguk állíthatják be, hogy nekik kell-e ez vagy nem. Ha valakinek nem kell és így problémája lesz akkor magára vessen, de ha meg nincs problémája akkor tiszta haszon.