Vásárlási hiba

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: kindertojas2014, témanyitás ideje: 19.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kindertojas2014

kindertojas2014 Fórum-zöldfülű

Helló, van egy olyan hiba, ami (szerintem) csak nálam van.Az, hogy a kereskedőnél, ha rámegyek a kiválasztott tárgy vásárlására, akkor az oldal újra betölt, de a tárgyat nem vettem meg. Csináltam azt is, hogy kiléptem, majd vissza, bezártam a böngészőt és megint megynyitottam, de semmi.

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Mit szerettél volna vásárolni, van elég aranyad (gyöngyöd) hozzá?

3. kindertojas2014

kindertojas2014 Fórum-zöldfülű

Igen, van rá elég mindenből, de most fedeztem föl, hogy vitorlát/legénységet/mindenberakhatócuccotahajóba nem tudok betenni. Olyan, mintha a gombok amivel aktiválom, nem működik. Arany fedélzetet szerettem volna venni, de semmit nem tudok

4. FM_Héra

Legénységet tengeren tudsz felrakni, felszerelni. 2* vedd le a fosztás menüt egymás után. Vitorlát hajó/ raktárban, nézd meg, nincs-e már felrakva hajóra (megadott számút rakhatsz) és azért nem megy, amit vettél. Fedélzetnél Kiegészítők vásárlása legyen aktív, ha nem az a gond, kérlek írj supportra, ebben ők tudnak segíteni.

5. szab3

szab3 Junior szaki

Legénységet és a többi fölszerelést úgy tudod a hajóra rakni,hogy tengeten 1x katt a cuccosra utána kiikszel. Utána megint katt a menüre és már élnek a gombok.

6. -COMBAT18-

-COMBAT18- Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

Olyan problémám volna hogy rossz löszert vettem meg üreges helyett robbanót. Vissza lehet e vonni?

2015-05-27 08:06:21Lőszer vásárlása: 152300 x Robbanó lőszer
    -76'150 gyöngy

Köszönöm a választ bármi is legyen.

7. FM_Héra

Szia!
    Sajnos nem.:( Ugyan nem kevés, de elkopik az gyorsan, jártam már én is így, nem árt odafigyelni.

8. Okonel93

Okonel93 Fórum-zöldfülű

Üdvözletem.
    Szóval a telefon szám: +3630537****
    Erre a számra: 0690888200
    Összesen 8 SMS-t küldtem ennek idő pontjai: 2015. 11. 13. 19:05 1 db SMS
    19:17 2 db SMS
    19:57 4 db SMS
    Ez a 7 sms Happy hour event idején volt el küldve.
    és volt egy másik napon is: 2015. 11. 15. 15:31 1 db SMS
    Amit pedig el küldtem a vásárláshoz le írt következő betűk és számok: BIG 16352343
    Ezt írta a seafight oldala ahhoz hogy meg rendelhessem a játékpénzt (gyöngyöt.)
    Jaj és még valami nem csak hogy ugye amit említtetem le vonásra került az összeg amennyiért vásároltam és persze ellen őriztem a telefonos szolgáltatómnál még vissza igazoló sms-t is kaptam mindegyikre hogy "Köszönjük a vasarlast" szó szerint írtam.
    Már lassan 4 napja és még mindig nem kaptam meg a számlámra a megvásárolt játékpénzemet. már kezd nagyon elegem lenni ebből az ide oda küldözgetésből... ha a rendelésekkel foglalkozó supportnak írok akkor a műszaki supporthoz írányitanak én mindent el mondok részletesen és erre az jön hogy írjak a rendelésekkel foglalkozó supportnak mert nem azzal foglalkoznak és megint elöről.. már komolyan kezd elegem lenni... valaki jó lenne ha csinálna is valamit..
    Előre is köszönöm.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Félreérted a helyzetet.

Te írtál a rendelésekkel foglalkozó supportnak, de hiányos adatokat adtál meg, nem tudták, pontosan mi is a problémád, és a leírtak alapján nem tudtak segíteni ezért küldtek a műszaki supportra. A műszaki support természetesen visszairányít, hiszen ahogy ott már sikerült leírnod az alapján első körben nem ők az illetékesek, hanem a rendelési support. A 2 teljesen különböző.
    Elsőre pontosan és jól kéne kitölteni azt az űrlapot, amit a rendelési supportnak küldesz és nem lesz gond.

10. Okonel93

Okonel93 Fórum-zöldfülű

Már elnézést de hogy lehet azt rosszul kitölteni? :) Vagy akkor kérlek magyarázd el nekem mit nem lehet ezzen érteni hogy nem kaptam meg a megrendelt játékpénzemet...

****MODERÁLVA****

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.11.15
  11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A saját érdekedbe ne akarj nyilvánosan mail címet, egyéb belső azonosítókat megadni. Telefonszámot pedig főleg nem. Nem azt mondom, hogy aki a seafight fórumot olvasná az ilyen adatokra pályázna és visszaélne vele, de lehet ilyen is. Robotok viszont biztosan vannak. Nem véletlenül nem szokás pontos elérhetőségeket megadni az interneten, mert a különböző Robotok (google, yahoo, stb..) ezeket is szűrik és azon kapod magad, hogy egyre több reklámot kapsz ;).

Nem tudom mi nem stimmelt, nem az én hatásköröm, de valami biztosan nem. Egyébként nem értem aggodalmadat, hiszen nincs lezárva az ügyed. Hiszen még mindig van legalább 1 megválaszolatlan leveled a supporton, ennek ellenére kicsivel utána itt is megírtad a problémádat, mintha semmiféle segítséget nem kapnál.

12. ViCtUsVenAtoR

ViCtUsVenAtoR Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Olyan gondom lenne, hogy délelőtt rendelni szerettem volna de mivel késve ment a számlámra a pénz így sokszori próbálkozás után fekete listára kerültem. Írtam az illetékes supportnak vissza állították a bankkártyás fizetési lehetőségemet de amint rendelnék bármit is az a válasz jön, hogy egy hiba lépett el és aztán ismét nincs kártyás fizetőségi lehetőségem :( biztos, hogy már számlán van a kllő pénz mennyiség mert voltam bent a bankban és utána jártam az egyenlegemnek ennek ellenére sajnos nem tudok rendelni.

Valamint érdekelne, hogy az elmentett fizetési adatok törölhetőek e úgy hogy amik vannak megrendelt és aktív bónuszaim előfizetéseim megmaradnak e amíg ki van fizetve.
    Állapot és felmondásnál ez áll:
    Töröld a személyes fizetési adataidat és a folyamatban levő csomagokat.

mivel a folyamatban levő csomagok törlését is említi így nem mertem kipróbálni megmarad e és csak a fizetési adatokat törli ki.

Igaz műszaki supporthoz irányítottak ha kérdésem van de sajnos nem találtam olyat, hogy műszaki support de itt ebben a fórumban talált a kereső erre a kifejezésre ezért írok ide.

Segítségeteket előre is köszönöm.

13. FM_Héra

Szia
    A (műszaki) technikai supportot a főoldalon keresztül éred el, érdemes a Supporttal való levelezés, segítségkérés-t elolvasnod. Tőlük kérdezhetsz, kérhetsz segítséget, ha szükséges. Azoknak a bónuszoknak, melyeket már kifizettél, nem szabad megszakadni, eltűnni, az hiba lenne. Tudtommal vannak csomagok, melyeket ha így rendelsz meg, előfizetője leszel (míg kifizetted, addig azokat is megkapod), ezeket törli (maga az előfizetés törlődik), de mivel ilyenem még nem volt, ez ügyben az illetékesekkel érdemes felvenni a kapcsolatot.

14. ViCtUsVenAtoR

ViCtUsVenAtoR Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségedet!