Közlemény Verdant Corsair design

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: BA_Master, témanyitás ideje: 28.5.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. BA_Master

  BA_Master Fórum hercege

  Ahoy Kalózok!

  Nagy örömünkre szolgál hogy leleplezhettünk egy rég elveszett kincset játékunk történetének mélyéről – egy olyan hajódizájnt, amely egykor kizárólag a Vodun NPC-hez tartozott a téli bónusztérképen! Soknak közületek szép emlékei vannak arról hogy kalandjaik során találkoztatok ezzel a lebilincselő dizájnnal, és most közkívánatra megadjuk a lehetőséget hogy saját magad alakítsad át!
  Bemutatjuk a „Verdant Corsair” dizájnt – ez az ikonikus kialakítás visszavezet titeket azokhoz az izgalmas találkozásokhoz, emlékeztetve a legyőzött kihívásokra és az ünnepelt diadalokra.
  Tiszta szél és sima tenger vár rátok, bátor tengerészek. A Verdant Corsair dizájn vezessen új kalandokhoz és számtalan győzelemhez!
  fb_ad_seafight_vault.jpg
  A Seafight Csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása