Vers mindekinek

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: bares(HUN), témanyitás ideje: 26.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Mindenki Mindig Mindent!

Mindig, mindenki, mindent!
    (avagy irigy ember vallomása/kirohanása)

Mindig mindenki mindent
    csinál,
    mindig mindenki mojot
    dobál.

Mindig mindenki
    BM-ezik,
    Mindig mindenki
    PVP-zik.

Mindig ÉP-t ad
    nem vitás,
    mindig gyöngyöt ad
    a Mikulás.

Event-et lövöm hajnalig,
    közben az ÉP-m nem esik.
    NPC süllyed, jó vagyok,
    PVP-ben szintén haladok.

Gyöngyöm is ömlik,
    nem rendelek,
    aranyat farmolok
    rengeteget.

Jó vagyok, mert időt utazok.
    Egy nap alatt, négyet tolok.

BM-en húzzad az ÉP-det,
    Map-on "nullhuszonnégy" a CSP-det.

Közben lőjjed az NPC-t,
    eventen pedig TOP10 légy!

Simán megvan valakinek,
    Négy helyen üti...

Ki Ő?
    Ki még?

Vannak vagy százan.
    Max ÉP-vel,
    Rád vadásznak.
    Pedig ha nézed,
    Bm-en vannak.
    Közben PVP-ben,
    előtted haladnak.

Éjjel ha rá lősz,
    nem lő vissza.
    NPC-t okosan csapatja.

Másnap a csili
    sehol sincsen
    a map-on. Vili?

Mert felszedték,
    a max ÉP-k,
    a max GÉP-ek
    ha Rá nézek,
    nincs vita.
    Ő a tuti,
    a Seafight Kis Grofója,
    a mindent tudója.

A show-ban, ahol
    mind ott vagyunk
    csak rajtunk,
    nem velünk röhögnek.

A TOP-ban, ahol
    mind ott vannak
    csak rajtad
    nem veled röhögnek.

GALAMATRON kedveli ezt.
  2. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Tisztességgel szereztem, amit venni nem lehet.
    Naponta 1 órát dolgozom, természetesen külföldön.
    Ami alatt többet keresek, mint te Magyarországon 1 év alatt, napi 12 órában.
    Ja nem bocs, nem is vagyok magyar, "külföldi" vagyok, hiszen itt minden ingyen van "külföldön".
    A többi 23 órát a játékkal töltöm, mert igazolt inszomniám van, ami szörnyű, és légyszíves emiatt ne kárhoztass.
    Szánalmas, hogy azt hiszed, valaki csal a játékban.
    Hiszen, egyértelmű, hogy csak azért nem lő vissza éjjel az 500k-s hajóm, mert éppen fontosabb a csili, illetve az NPC,
    plusz látom, hogy csóró országból vagy, és csak azt szeretném, hogy legyen csp-d.

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Köszi a verseket, elég vicces, pár helyen inkább belejavítottam, mert törölni nem szerettem volna.

De azt hozzátenném, nekem ebből az jött le, hogy sok a botos, akik tök egyértelmű, hogy botoznak, még sem zárolják őket. Remélem nem értettem félre a mondani valód. Egyértelmű hogy botoznak, számodra azért mert nem lőnek vissza, mert csak a csili után rohannak. Sajna ezzel 1 baj van. Hogy ezt te is bármikor megteheted, bármekkora butaságnak is tűnik nem visszalőni. Tehát ez nem bizonyíték, legalábbis eddig ezt nem fogadták el bizonyítéknak. Talán egyszer eljön a nap, mikor ennyi is elég lesz, de addig bízd oda a szűrőre. Dolgozik az, akármennyire is hihetetlen, legalábbis senki nem állíthatja, hogy több botos van a tengereken mint 2 éve. Sokkal jobb a helyzet, persze még mindig sokan vannak, de fogynak ;). Amíg viszont itt vannak és köztünk vannak csak annyit tudok javasolni, hogy ne foglalkozz velük. Hencegnek az elért eredményeikkel? Azt nézd te mit és hogyan értél el. Kilőnek és esetleg nincs esélyed? Feljavulsz és mész tovább. Magaddal foglalkozz, az ilyeneken meg nézz át, mivel TE mint játékos nem tehetsz ellene, hozzáteszem, más moderátor, admin sem.

FM_Héra kedveli ezt.
  4. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Köszönöm, hogy nem törölted.
    Pozitívan csalódtam most, mert azt hittem eltűnik az egész.
    Pedig a show műsoros rész szerintem jó volt, de hát megértem, miért szedted ki :)
    Külön respect, hogy még ilyenkor is itt nézegeted, hogy mi történik a fórumon :D
    Úgy fogom fel, ahogy írtad, csak pár sör után kicsit megborulok, mint látszik :)