Versenytárs érme...

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: jancsibáró, témanyitás ideje: 3.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

sziasztok,
    ezzel az ötletemmel szerintem megoldanánk a versenytárs érmét.......
    Arra gondoltam hogy a versenytársérméket nehéz gyüjteni sőt nagyon sok játékos havonta 1-et kap........ ezért azt találtam ki hogy a szezon elején 15-16-17.-én lehet venni feketepiacon versenytársérmét gyöngyért.... 1 versenytársérme 3000 gyöngy lehetne így már nagyon nagyot könnyítenénk a játékon.... ti mit gondoltok jó ötlet lenne?

Canada kedveli ezt.
  2. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Maga az alapelv nem lenne rossz, viszont gondolj bele, hogy egy nagyobb hajónak viszonylag sok gyöngy van a hajóján. Venne versenytárs érmét és 18ezer gyöngyből megvan egy császári zsákmányzsák. Vásárlás helyett ami ugye nem éri meg a játéknak. Vagy szintén ennyi gyöngyért tűzvihar vagy vuduágyú. Ezzel most magam ellen is írok, mert kinek nem érné meg ennyiért megszerezni...

3. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

akkor lenne 10k gyöngy 1 versenytársérme.. :( de legalább hozzá lehet jutni :)

4. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Szia.
    Nem támogatnám, a miértjét nem ragoznám túl mert már fentebb leírták. Viszont tényleg lehetne valamit kezdeni vele, jelenleg nem sok értelme van. Jólenne lebontani az egészet szerver szintre, mint az elején, akkor volt haszna és értéke, sőt még megérte az elitpontot gyűjteni. Ma már felesleges ezért nyomni az elitpontot... Nincs meg így az az értéke mint amennyit Te belefektetnél, elitet, és időt. nem térülne meg semmiben a ligapiacon.

†Knight_Rider† kedveli ezt.
  5. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

wywern, jól gondolod hogy a belefektetett elitpont nem térül meg, én ezért tettem fel ezt az ötletet de szerintemaz ötletemen kívül a versenytársérme számomra s sokak számára havonta 1..... de ha lehetne venni akkor megérné az a gyöngy....

6. Wyvern

Wyvern Fórumprofi

Nem, nem érné meg a gyöngy, jó persze ha max az érmékről beszélünk, de a többi bónusz ugye Téged még nem nagyon érint, így bele sem gondolsz hogy lehetetlen esetlegesen ligabónuszt szerezni. Erre a legjobb ha szerverre osztanák le és csak azonos szerveren lévőkkel küzdesz. Nem értem miért kell eu6-nak pont a törökökkel versengenie az első pár helyért, horribilis elitpontért.

7. jancsibáró

jancsibáró Járnitanuló

szerintem is de most csak a versenytársérméről van szó s ezt a ligarendszeres helyezést külön kellene és nem mindenszerver módszeren... ugy értve az EU 1 meg EU" külön van s aki az 1- ott az kapja a legjobb jutalmakat szerverenként minden szerveren lenne ez akkor nagyon de nagyon megérné .. egyébként nagyon jól esne a versenytársérme mert igy nehéz fejlődni főleg ha nem "pénzes" az a játékos ( pl. én) ...

8. ☆|No†-ΔfraiĐ|☆

☆|No†-ΔfraiĐ|☆ Utánpótlás-írogató

Ha most jobban belegondolsz, 5 érméért rengeteg ágyút tudsz megvenni, 1 érmét tudok venni 3k gyöngyért, én összevakarok 150k gyöngyöt ami nem nehéz történet, abból tudok venni 50 érmét, és máris tele vagyok ilyen-olyan ágyúkkal :D

Sorry érte, de NAGYON ROSSZ ÖTLET!!!!!!!!