Visszajelzés Vita szoba: Vashtaki háború

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 18.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ide írjátok meg véleményeiteket a Vasktaki háború eseménnyel kapcsolatban.
  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
  Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. foszab1

  foszab1 Utánpótlás-írogató

  üdv megírná vki hol kell kiválasztani a frakciót?
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  Kiválasztod, melyik frakcióhoz szeretnél tartozni, majd aszerint megkeresed a biztonságos kikötőben az egyik "vezetőjüket", elfogadsz nála egy feladatot. Majd miután befejezed, és leadod a feladatot, jutalomként kapsz a frakcióhoz tartozó hírnévpontokat (is), ezzel eldől, melyik frakció tagja leszel.
   
 4. foszab1

  foszab1 Utánpótlás-írogató

  Köszönöm az volt a gond hogy nem tudtam leadni még a feladatot az elején mert hibás volt. a resi megoldotta
   
 5. foszab1

  foszab1 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok. Teljesen szívás oldalt választani aki még nem tette ne tegye. Fura hogy büntet azért a játék ha oldalt választasz.
  A szitu az aki nem választ oldalt és csak a két semleges npc-t lővi annak tök jó minden dőlnek a lelkek nem zavarja semmi .Ha oldalt választasz akkor az ellenkező oldal npc.i szétlőnek mivel a kutya nem lővi őket jó nagy hatótávval rendelkeznek és nem mellesleg jó nagyokat lővögetnek beléd ami elég nagy hátrány ha másik játékossal csatázol aki nem választott oldalt. A fair játék érdekében tudnám javasolni hogy aki nem választ oldalt azt mind a két oldal npc-je lője ami még szerintem életszerűbbé is tenné a játékot.
   
 6. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Akik nem választanak oldalt, nem hinném, hogy lőni fogják az npc-ket, mert nem kapnak érte semmit, csak némi TP-t.
   
 7. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Engem az érdekelne, hogy ha az eventre kapott kódban szerepel az 50 átkozott és 50 ragyogó lélek https://prnt.sc/wcV9KPm8QKb_ , akkor azt miért nem írta jóvá a rendszer, vagy csak elírás?
  Belépés előtt váltottam be a kódot, de történt ki-belépés is. https://prnt.sc/LyqDRppwRMTl
  Hozzáteszem, egyik hajómra sem írta jóvá.
   
  Utoljára szerkesztett: 19.8.23
 8. foszab1

  foszab1 Utánpótlás-írogató

  Szia ha a kettő semleges npc-t az őrült sárkányfattyút és a kereskedőt lövik ami ugye a lelkeket adják az elég az egész eventre.
   
 9. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  Sziasztok!
  Nekem olyan problémám lenne, hogy megcsináltam mindkét frakció első küldetését, de nem vettem észre, hogy a hírnevemet lenulláztam, aztán hiába lőttem bármelyik oldal npc-jét nem adott egyik sem hírnevet..Nem tudom ez hiba-e vagy sem, de így egyik oldal küldetését sem tudom folytatni mert nem tudok hírnevet szerezni! :confused::confused:
   
 10. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  "Általánosságban hogyan működik ez az event?
  Háborúban áll két törzs, két frakció... a thanwhék és a vanhuk. Te melyikük oldalára állsz? Később már nem változtathatod meg a döntésedet, csak az adott frakció próbáit teljesítheted (és csak a vonatkozó jutalmakat szerezheted meg), úgyhogy dönts bölcsen!"

  Nem volt bölcs döntés a részedről, mikor úgy gondoltad, hiába az ismertetőben leírtak, te megcsinálod mind a két oldal próbáit, és felvetted mid a kettőt egyszerre.:eek: Úgy gondolhattad, majd te megmutatod, azért is megcsinálod mind a kettő frakció feladatait.:rolleyes: Így jár az, akit nem érdekelnek a szabályok.:D
  Azért megértelek, mint ember, és játékos:p; természetesen továbbítottam a problémádat.:) Bár tartok tőle, nem fognak változtatni a szabályokon 1-2 huncut játékos miatt. Majd kiderül.
  Innentől te már valószínűleg csak a semleges oldal két NPC-jétől szerezhetsz jutalmat.
   
 11. ░pityesz░

  ░pityesz░ Törzsjátékos

  Akkor miért engedte a másik küldetést is leadni, továbbá ha megcsináltam mind a két küldetést miért nem enged hírnvet gyűjteni annál az npc-nél amelyiket hamarabb megcsináltam ? o_O Ez egy eléggé érdekes..
  NEM!!! Én úgy gondoltam, hogy megcsinálom mind a kettőt egyszerre mivel volt olyan event, ahol le lehetett nullázni a hírnevet, hogy a másik oldalt is megtudjuk csinálni! (Lásd a Gaia és Ouranos "Titánok harca" esemény, vagy amikor platon meg szólón érmét lehetett szerezni, de ott is csak adott oldal választásnál), Szóval ez így eléggé nem jól lett megcsinálva, ha nem lehet másik frakció küldetését megcsinálni úgy hogy lenullázd a hírneved, akkor minek a két oldal ?? Elég lett volna egy oldal is, mert így is elég sok a panasz az NPC-k miatt, de mindegy!
  Engem nem foglalkoztatnak azok a játékosok, mivel nagy huncutság nem lenne belőle, mivel ha nullázza is a hírnevét vele IS összekell gyűjteni-e a küldetésekhez hozzá!:rolleyes:
   
 12. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Olyan kérdéseket teszel fel, amire csak a fantáziámra hagyatkozva tudok válaszolni (szóval nem hivatalos válaszok).:D
  Az egy másik event volt, másik ismertető, stb. Igyekeznek kicsit másképp formálni az eseményeket, külön kis világot létrehozni mindegyikhez. Ez most ilyen. Ha csak az egyik oldal küldetéseit kezdte el valaki csinálni, és már volt hírneve hozzá, akkor a másik oldalé meg sem jelent számára. Nem hinném, hogy gondoltak arra is, hogy valaki mind a két oldalét egyszerre kezdi el csinálni (de nem tudhatom, mint írtam, csak találgatok).:p Sok a panasz..., erre csak azt tudom válaszolni, vannak, akik szeretik a "kihívásokat", és nyilván nem egyforma erősségű minden hajó. Vannak, akik számára unalmas egy sima event, nem lehet mindenki kedvére eleget tenni.
  A panaszokat szintén továbbítjuk, ha úgy döntenek, elképzelhető, lesz amin változtatnak, meglátjuk.
  A két oldal története, hogy miért is nem egy... Annyit tudok, ha jól tudom (gondolom igen), pl. a két megszerezhető design közül a jelenlegi felállás szerint csak egyet lehet megszerezni, valamelyik küldetéssel.
   
  sárkányos kedveli ezt.
 13. Pecike

  Pecike Utánpótlás-írogató

  hali az event szerintem nagyon jó . a gond az hogy csak az enemy rangsort látom, igy mindig kérdeznem kell valakit aki ott van hogy éppen hol vagyok rangsorba. Durva. De mondom, amúgy szuper az event
   
  SM_Aura kedveli ezt.
 14. Mary

  Mary Fórum nagymestere


  Ez igaz, én is csak azokat lövöm. Én csak az írásod ezen részére reagáltam "A fair játék érdekében tudnám javasolni hogy aki nem választ oldalt azt mind a két oldal npc-je lője ami még szerintem életszerűbbé is tenné a játékot.", hogy akik nem választottak oldalt, tuti nem fogják lőni a többi npc-t csak a TP-ért.
   
  ░pityesz░ kedveli ezt.
 15. L4l10307

  L4l10307 Utánpótlás-írogató

  Ne viiceljetek màr abba is gondoljatok bele hogy vannak kis hajók akik választanának oldalt akkor kb csak a biztonságos kikötőben tudnának létezni mert három négy lövésből lőnék ki őket az event npck. Ezen az eventen csak egy változás lenne indokolt. Még pedig lenne egy fix hírnév mennyiség tegyük fel 50k hirnevet kéne össze szedni és onnantól minden frakciónak megfelelő hajó adná a lelkeket. Ez az egy lenne szükséges de még így is nagyon jó ez az event
   
 16. §sombrero§(WFA)(MSZ)

  §sombrero§(WFA)(MSZ) Junior szaki

  Üdv! A Honnan lehet megszerezni a 1 darab ravasz patkány tárgyat ? Másik dolog pedig az, hogy ez nagyon nem jó a kisebb játékosoknak, hogy baromi nagyot lő a npc, de aki nagyobb játékos annak sem, hisz kb majd 100.000 lőnek rád !:) Azért el kellene gondolkozni azon, hogy visszább venni ezeken a hatalmas sebzéseken, mert képtelenség így játszani, nem még gyűjtögetni :( Remélni tudom, hogy kapok valami választ! Köszönöm.
   
 17. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Ahoj!

  A tárgyak megszerzéséhez azt az NPC-t kell lőni, amit az adott feladatban kér. Nem mindegyik adja a tárgyat, akár többet is lőnöd kell hozzá.
   
  §sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
 18. *~Gaby~*

  *~Gaby~* Utánpótlás-írogató

  Próbáljatok bérenc helyett őrt használni. Igaz, kevesebbet sebzel, de te is lényegesen kevesebb sebzést kapsz, ja és oroszlánbástyát.
   
 19. foszab1

  foszab1 Utánpótlás-írogató

  Felraktam az oroszlán bástyát olyan mintha nem működne nálam nem csökkentette a sebzést
   
  Naksi kedveli ezt.
 20. Pecike

  Pecike Utánpótlás-írogató

  Hali gratulálok a bigpoint csapatának, Az utobbi évek, és talán a játék történetébeni legjobb eventje tart most éppen, Zseniálisan jó.
   
  sárkányos kedveli ezt.

Az oldal megosztása