Vitaszoba a fekete puskapor változtatásáról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ¤Gyuszika¤, témanyitás ideje: 16.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Mivel ez + kárt eredményez, kevesebb lőszer használattal többet ki tudunk hozni belőle, persze kicsivel több idő, de akkor is több haszon.

2. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv...

Véleményem, az hogy megszüntették a pop up ablakot egye fene egy kis konzolmachinálással megoldható, hogy ne zavarja meg a már 5 éve megszokott játékmódot...
    De ez már a sokadik lépés a BP-től, hogy szépen faragod a ladikod nagyobb sebzés stb stb... erre ők nyomnak egy patchot és megy a levesbe az eddig megszerzett sebzésed...
    Tehát ez már megint egy érvágás... ezzel a feketepiacos variálással meg szépen lassan kiiktatják a kedvezménycsomagot... elesnek sokszor havi 2250-4500Ft-tól.....
    Eddig csak azért játszottam mert függő vagyok, de egész jó irányba haladnak afelé, hogy "leszokjak"...

További szép estét!

3. FM_Héra

Nem a sebzésen változtattak, hanem az egyik sebzést befolyásoló tárgyat alakították át. Épp most tapasztalhattam meg előnyét. Azon felül, hogy ténylegesen kevesebb lőszer fogy, lehet variálni a kövekkel, kedvencekkel, tápokkal. Nagyon tetszett, mikor 2 kalózt sikerült kilőnöm "kicsinyke" életem ellenére.:)

4. MOGAN.HST

MOGAN.HST Utánpótlás-írogató

Ha azt írtad, hogy puszta matematika akkor az, hogy van hogy eddig lőttem event npc-re 75 ezret 271 golyót vett le 1 lövésre, ami 276 sebzés/lövés; most pedig lövök 69 ezret és levon 251-et, ami 274/sebzés szóval nekem 2 sebzés csökkent.
    Csak azoknak éri ez meg megint, aki majdnem 90 ezret lőttek eddig erről ennyit.

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hát ha te így számoltad akkor okés, neked nem volt jó, ez van. Ha pl a sebzésem alsó értékével számolnék nekem se lenne jó :D. Illetvel a 69k sebzés 251 lőszerrel inkább 275 kár/lövés, ha jól kerekítünk... De ez mind teljesen mindegy, legalább vetted a fáradtságot hogy tényleg megnézted hogy milyen is, és nem csak lekiabálod hogy fujj, kisebb a sebzés, nem jó. ;)

6. Gallardo

Gallardo Rutinos

aláírom kell a nerf de nem ilyen magyarázatokkal ez engem szórakoztat hogy megmagyarázzuk hogy az alma nem is alma hanem körte

7. MOGAN.HST

Azt nem értem, ha a sebzés nagyságával volt a gond, akkor a BP mért nem a a kristály esőt és a király kegyelmét vette ki, ami 20 ágyú pluszt jelent és így legalább fer lett vna a kicsikkel szemben.

8. Gallardo

Gallardo Rutinos

mert ha lerontják a pp-t akkor az mindenkit érint és mindenki nehezebben halad a fejlödésbe ,csatába söt ha van krisiesöd vagy kegyed azokat is érinti :)
    és hogy ujra elérd a kívánt sebzést kaparsz mint a macska a bádogtetön:)

9. MOGAN.HST

Meg az ilyeneket nem értem mikor voltak ezek az ágyú bugok meg botozás ezerrel kik szívták meg az átlagfelhasználók akik nem tudtak tolni a játékba 40-50 ezret havonta pedig elvileg voltak végleges bannok a fullos játékosok meg megúszták egy ejnye bejnyével.
    Mondd azt, hogy nem IGAZ??? DD-modaretor

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem, nem igaz. Bár úgy sem hiszed, ha ilyeneket írsz, de minden olyan csalásnál melynél zároltak hajókat nem is nézték, hogy kicsi vagy nagy, költött-e és hogy mennyit költött. Ezt vagy elhiszitek vagy nem. Persze jobb ráfogni hogy ez nem így van, csak azért mert esetleg ti nem ismertek nagy és fizetős játékost aki épp pihen!

Persze lehet, hogy valaki megúszott olyat, amiért más keményen megfizetett, ez benne van, de nem azért mert ő sokat fizet, vagy mert nagy vagy mert jók a kapcsolatai. Ilyen nincs.

MOGAN.HST kedveli ezt.
  11. MOGAN.HST

Na most akkor EU3-on sajnos szerencsém volt látni mi ment nap mint nap pl:behemoton az összes nagy karakter mit csinált éjjel-nappal csak botozott és láss csodát most is ugyan úgy vígan játszanak semmit se csináltak velük, kb:100-120 játékosról tudtam hogy botozik, de nem történt velük semmi.

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  12. Gallardo

Gallardo Rutinos

királyi többest nem értem itt csak egy ember alkalmazott kontraszelekciót
    de ha már így alakult ismerek playereket a nagyok közül akik megint kisebb hajóval kaparnak mert a nagy pihen nekik de meg is érdemlik sztem

13. Gallardo

Gallardo Rutinos

igen van még böven aki megérdemelné de majd azok is buknak tudod a korso és a kut esete :)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A királyi többes, mert úgy gondolom ez többeket is érint.

És így van, sokan vannak akik mai napig nonstop botoznak, akár évek óta is, de ez nem azt jelenti hogy senkit nem zároltak már miatta, és hogy őket sem fogják soha. Bár ezzel kicsit eltértünk az eredeti tárgytól, de én azért várom a leszámolás 2. napját ;)

Gallardo kedveli ezt.
  15. MOGAN.HST

Miért mindig az event során kezd a BP variálni???
    Tavaly ilyenkor a téli eventnél, ha vlakinek volt kedvezménye az ért az event alatt is mindenre, az elején még az is megérte rájött a BP, hogy nagyon sok játékos pluszosan jön ki belőle pár nap múlva már variáltak rajta, hogy ne érje meg.
    Ezeket mért csinálják DD???

16. Gallardo

Gallardo Rutinos

azért csinálják mert azt tudják hogy egy hosszu eventet három részre kell tagozni csak azt nem tudják melyik az a három tag :)
    de sztem ez másik témakör már

17. MOGAN.HST

Úgy értettem a variálást, hogy írták forumra, hogy elszámolták a jutalmakat azt felére csökkentették őket és nem csinálhattál semmit mert úgy is az lesz amit ők akarnak. A témát offolom.

18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Miért variálnak? Miért ne? A játék készítői mindig minden esetben fenntartják a jogot a változtatásra. Ez azt jelenti, hogy bármikor bármin változtathatnak. Csak egy pl, ha most azt mondják, hogy ennyi volt a téli eventből, és leállítják, akkor ennyi, hiába jelezték korábban máshogy. Persze ez azért durva példa, ilyeneket nem szoktak, pedig akár ezt is megtehetnék. Ehelyett csak, visszavettek a jutalmakból, ha már a konkrét 2013as téli eventet említetted.

19. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Bocs a cinizmusomért, de : Te még hiszel a mesékben?

20. FM_Héra

Azok, akiket eddig zároltak szintén hitetlenül állhattak és nézhették a dolgot.