Vitaszoba a fekete puskapor változtatásáról.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: ¤Gyuszika¤, témanyitás ideje: 16.12.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Abban amit a saját szememmel látok igen, lehet én se hinném el ha azt mondanák sokakat zároltak, de mivel ezt látom, és tapasztalom is, így elhiszem. Felmegyek TSre és hány és hány embernél ott volt hogy "BAN until..." és csak beszélgetni járnak fel az ilyenek :D és nem csak kis játékosokról van szó. De ne hidd el a meséket, nekem se kell hinni, hidd el hogy nem foglalkoznak a botosokkal, csalókkal, ha te így gondolod. Sőt tőlem használhatod is a botokat, csalásokat, max megfognak, ha pedig nem, mert azt mondod hogy senkit sem, akkor meg úgy is örülni fogsz :D. Persze ez a te dolgot, nehogy az legyen hogy mert hogy "DD azt mondta és akkor most csalni fogok :D". De hát látom ezzel kapcsolatban van itt akinek pozitív tapasztalata van és még büszke is rá. :oops:
    Na de maradjunk a témánál, fekete puskapor új bónuszai...

FM_Héra kedveli ezt.
  2. WĄЯŁ0ЯD™

WĄЯŁ0ЯD™ Junior szaki

Ez kb olyan hogy veszek egy X5 BMW mert az autó teljesitmény motor stb.. 500km után vissza esik minden trabant szintre.
    de lehet újra bmw ha veszel egy null km-s motort bele !

itt ugyan ez történt most csökent ! majd jönn egy fejlesztés. jobb desing esetleg fedélzet fejlesztés hogy több ágyút lehet feltenni és a sebzés ismét ott lesz ahol volt ! ezért írtam XY ideje a sebzés toporog egy helyben. értem én hogy a kezdő játékosok miatt valamit kel csinálni. ! de amikor én kezdtem a játékot 6 éve akkor pont az volt a játék élmény hogy egyszer ott legyek a nagyok között vagy egyszer én is nagy legyek. az volt a kihivás !!

Most elveszünk a nagyoktól hogy a kezdő ne érezze magát rosszul :) nem lehetett volna a kezdő hajó sebzését megemelni? vagy pl: egy kezdő hajó 2 hónapig elérheti a bástya fejlesztést ingyen vagy lehetne agyalni eleget ! és megjegyezném sok dolgot ki kéne iktatni vagy egyberakni egy másik fejlesztésel és a 2 fejlesztés menjen együtt egy fejlesztésel. mert a kezdő nem a sebzés és a nagy játékos sebzése miatt nem marad. hanem mert a rendelési oldalon horror árak vannak és 100 fejlesztés !

Anno amikor kezdtem , talán 8 elit fed volt talán 180 ágyú 10 játékos kelet hogy a tiamatot kiszedjük a vizsgához :) most mi az élmény ? lefejelem szegény azt se tudja mere repkedjen :D

3. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mondom én hogy félreértetek :D, hiába írom többször hogy én a saját véleményemet írtam? Nem egy hivatalos állásfoglalást? Leírtam egy szerintem ésszerű okot, mire is volt jó ez a változtatás, azon kívül hogy jajj lőjenek kisebbet, jó lesz az úgy nekik. Pusztán próbálnám a dolgok pozitív oldalát megtalálni, és nem mindig mindenbe csak a rosszat látni.

Egyébként ha veszel egy bármilyen autót, arról is tudod mit várhatsz a jövőben, tudod hogy 5-10 év után már nem lesz olyan mint rég, megváltozik ez az, kopik stb... Főleg, ha szólnak még a gyárban hogy bocsi, bármikor mehetünk és kivehetünk belőle egy alkatrészt ha úgy hozza kedvünk, bár akár tuningolhatjuk is az autód, ez benne van a pakliban tehát ebben a tudatban vedd meg. A játék valami ilyesmi :D. Elfogadtad a szerződési feltételeket, tehát ezt a tényt is.

4. Fejvadász

Fejvadász Haladó

Ez van, ezt kell szeretni és kész. :)

5. Gallardo

Gallardo Rutinos

A hasonlat rossz ha már autóknál tartunk célszerübb hasonlat az F1, fejlesztik folyamatosan az autokat míg a szervezök egyre több szabályt hoznak a lóerök fékentartására
    sztem ez jogos is mert elszabadulna minden :)
    ha nem nerf-elnék folyamatosan a játékot már csak egy lövés lennél egy nagynak