Vitaszoba: A Holtak serege!

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 8.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Világitoval mért lövök olyan keveset? az nem event lőszer?

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Talán nem arra az eventre lőtted, amire az kello_O. A világítóval a Kolumbuszt lődd:)

3. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Drága FM-Héra nekem ez annyira nem vicces....minek lőném a kolombuszra amikor a Holtak Serege event miatt lett berakva....

4. FM_Héra

Tévedés, de olvasd el kérlek az ismertetőket, mielőtt rálövöd a világítót a Holtak Serege eventre!
    Nem viccelődni állt szándékomban, de az, hogy nem olvastok el figyelmesen valamit, előfordulhatnak kellemetlenségek belőle.

5. **M.I.L.Á.N**

**M.I.L.Á.N** Aktív író

miért lesz reset FM_Héra?

6. FM_Héra

DD csuklani fog hamarosan, de ismételten őt idézném:
    ;)

[DD] kedveli ezt.
  7. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Ha nem az az eventlőszer, miért lőnek vele egyes játékosok 200k felett?

8. FM_Héra

Szia!
    Nem tudom, te mit láttál... Melyik eventet lőtte a világítóval, melyiket a lélekfalóval? A Holtak serege lőszere a lélekfaló, a Kolumbuszé a világító. Megfelelő lőszer használatával lőhet akkorát.

9. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Héra szeretném megkérdezni mit adnak a ládák

10. FM_Héra

Gondolom, az event ládákra vagy kíváncsi. Elég színes a választék. Amit én nyitogattam eddig, azokban többnyire lőszer, kristály volt. Némelyikben csillagtűz és por. :)

11. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

és mennyi ristály meg por mert én csak csillagtüzet meg pp nyitottam :p

Meg az is van hogy a 7/4 es biztonságos kikötőbe nem lehet elfogadni a próbát :/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.10.14
  12. FM_Héra

6 kristály, lőszer változó:cool:, a többit ne kérd, hogy kikeressem.:D
    Talán még "aktív" a próbád. Vagyis elindítottad, de nem tudod befejezni. Szakítsd meg. Amennyiben ez nem lehetséges, indíts el egy feladatot a rendes próbákból, majd szakítsd meg és úgy nézd az eventeset.

13. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Világítóval lőhet az event npc-kre ( Odette, Alphonse ), 200 ezer felett? Ez vicc, de komolyan....

14. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Amúgy köszönöm szépen Héra :) :)

15. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

lélekfalóval van 200k felett a lövés a holtas npc-ken.

amúgy szerintem nem mindig jelenik meg a kövér csávó az admirálisnál, mert 6-7-en lőttük tegnap este, és én nem találkoztam vele, de legalább a jutalom jó volt :)

2014-10-09 23:26:25
    Elsüllyesztetted Merciless Admiral hajóját.
    2014-10-09 23:26:25
    Kaptál 114815 gyöngyöt.

16. FM_Héra

Arra csak lélekfalóval tud akkorát sebezni. Amennyiben nem ez történt, kérlek Print Scrn-t Supportra ID-vel, aki világítóval sebzett rá annyit.

17. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Én nekem is jól adja az admirált máma 1 kövért látam d azt én lőttem i utoljra és meglett a próba most olyan lenne hogy 5 millt sebezni az admina 1 szer már megcsináltam már másodszor is de nem bírom beváltani érte a jutalmat még megszakítani se tudom, ez akkor most hogy van????:confused::confused:

18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nagyon klassz az event csak kicsit kevés az Alfonz és az Admi. De mindent össze vetve nekem nagyon bejön.

-Bruti- kedveli ezt.
  19. FM_Héra

Nem tudom, melyik próbát csinálod, de egyikben 3 feladat van, amit sorrendben kell végig csinálni. Bár megszakítani akkor is tudni kellene. Próbáld meg kérlek egy ki-belépéssel. Más ötletem nincs. Nem sikerülne, esetleg Support segíthet.

20. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Szerintem ez az event nagyon jól át van gondolva. Egy kis gyöngy befektetés az elején szükséges, de ha csinálod a próbákat, akkor még az sem kell. Az Alfonz jól adja a golyót, habár elég kevés van belőle. Nekem úgy tünik az event nagyon a csoportos hajólövés irányába húz, ami szép gondolat, hogy együtt legyen a klán. Ha csoportban lövik a hajókat akkor szerintem mindenkinek plusszban kell hogy kijöjjön.
    Nekem nagyon tetszik az event, a hajók is jól adnak és annak ellenére hogy többet kell keresgetni némelyik hajót egész jól gyülnek a lelkek is. Gratulálok BP. :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és kecsó kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.