Vitaszoba: A Holtak serege!

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 8.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Kegyetlen admirális npc milyen gyakorisággal jelenik meg?

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!

3. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Köszi, efelett valószínű elsiklottam :)

4. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

Jó az event, csak kevés az admiral.. Grat a fejlesztőknek, most sikerült ! :D

5. -Bruti-

-Bruti- Utánpótlás-írogató

Az elveszett szerelem lesz az event idején javítva? mert szerintem az eventbe elég fontos tényezőt játszik, de sajnos nem használ :(

6. FM_Héra

Tudunk róla. Amint tudják, orvosolják, amennyiben ez hiba lenne.
    Az is előfordulhat, így lett tervezve, hiszen sokkal nagyobbat sebzünk az event NPC-kre így is.:)

7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Az Elvesztett szerelem egyáltalán nem működik!

8. FM_Héra

Az előző hozzászólásra írtam az előzőeket, hogy talán az eventnél ez nem is hiba.
    Természetesen, aminél működni kellene, azon része javítva lesz.

9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én meg csak azért írtam, ha esetleg valaki azt hinné, hogy csak az event hajóknál nem működik az téved. Amúgy esélyes, hogy az event ladikoknál is kéne működnie, kivétel az admi esetében.

10. FM_Héra

Lehetséges, hogy működnie kellene az event NPC-knél is, de míg nem lesz javítva, nem tudjuk meg. Bízzunk benne, hamarosan kiderül.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  11. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez csak azon múlik hogy hány Odett és Marcelle kerül süllyesztésre. Minden 3-5. Ilyen event NPC kilövése után jön az admirál. Én ezt nem mondanám kevésnek! Még egy sima mardukért is 50 notost kell kilőni, persze az előfordulhat h nincs szerencséd és a te mappodra nem dob.

12. Prin©eѕ[[C⋆]]

Prin©eѕ[[C⋆]] Járnitanuló

Ha kicsit oda figyeltek akkor egyszerű admirált elő lőnni.:) Az esemény infónál van egy számláló ami 100% ig megy minden egyes npc után be ír egy % oda amit kilőnek a mapokon . Az alfonz 1.2 % az odett 10% a Marcelle 20% ot ér . Csak anyi a dolog h meg kell várni míg olyan %-onlljon a számlálo h a te NPC-el érd el a 100%-ot és ennyi és már nálad is jelent meg az admiral . Remélem segítetem ezzel:)

13. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Szia,

Még ha helyes is lenne amit leírtál :D Alfonz az korrekt 1,2 % az odett az 20% a Marcelle pedig 40% :)

További szép napot! :)

14. HITMEN36.

HITMEN36. Junior szaki

Barátom jó a százaléki araányod van 3 ból ketőtt eltaláltál :) Marcelle 48 %

15. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Kedves HITMEN36.,

Az írásod nem értelmezhető + szerintem te is a CSE2-t nézed... lőj ki egy marcit és nézd meg... rácsekkoltam nálam 40% ír fel csak... lehet neked grátisz az a +8...

További szép napot!

16. †K•T†

†K•T† Utánpótlás-írogató

Most lőttem ki egyet. 48%

17. Fox

Fox Utánpótlás-írogató

szerintem teljesen felesleges tovább feszegetni a %-os arányokat:) Kár lenne , hogy ha rossz irányba terelődne a beszélgetés:)
    Ez szerintem sokak nevében kijelenthetem egy remek event remek elemekkel .

-Bruti- kedveli ezt.
  18. kecsó

kecsó Fórumlakó

Úgy ahogy a modi mondja jó az event a többi meg nem számít :) :)

19. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

A küldetések megen rosszalkodnak,nem adja a sebzés bónuszt az event NPC-ékre,beragad a hajó,ha kilőnek...Szóval igen jó az event..
    :p:D:D:rolleyes:

20. =FENYŐ=

=FENYŐ= Utánpótlás-írogató

;) hány küldetés van az első szakaszban és utána is lesz? újra indul, vagy hogy lesz? :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.