Vitaszoba: A Holtak serege!

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 8.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. xyz

xyz Utánpótlás-írogató

Na aztán te miből gondolod hogy nem lövöm...mert azt írtam hogy jó ez így...azta de logikus vagy.

Vissza olvasva a hozzászólásokat....neked az fáj hogy mások is lövik a kegyetlent XDXD

-Bruti- kedveli ezt.
  2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Megesik, hogy az érdekek egymással ellentétben állnak, de olyan dolgon vitatkoztok, amin fölösleges.
    Nektek nem tetszik, másoknak igen... Most ez van, kiírja és kész. Addig azok örülnek, akiknek ez tetszik.
    Mint mindennek, ennek is van jó és rossz oldala, keressétek a jót.o_O:)

xyz kedveli ezt.
  3. Prin©eѕ

Prin©eѕ Járnitanuló

Senkinek
    Nem az nem tetszik hogy más is lövi a kegyetlent ne láss rémeket ,hanem az hogy odamegy 30 hajó lőni és beáll a szerver ;)

4. szab3

szab3 Junior szaki

Most magam ellen kell, hogy beszéljek, de így elég igazságtalan, hogy kiírja az Admirálist, mivel sokan több 10 vagy 100 ezer elitet lőnek el, mire náluk jelenik meg. Elég érthető, hogy ezért profitálni is akarnak és nem az olyanokat hajkurászni mint egy kicsit én is :) .
    Lőttem én is Odettet és Marcellt is(persze nem egyedül) de, eddig sajna mindig lecsúsztam a nagyról ezért máséból csipegettem.

5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nem tudom, hogy neked most miért habzik a szád...o_O Nekem semmi bajom nincs azzal, hogy más is lövi az Admit, nekem azzal van bajom, hogy belaggol az egész és lefertőznek... Én meg tudom oldani, hogy fertőzés nélkül végig tudjam lőni a nagyobb profit miatt, de ha kétmillió hajó lefertőzve kalimpál mellettem akkor az már igen nagy kihívás a szerver túlterheltsége mellett is. Édes mindegy, hogy mennyit lövök bele mert annak arányában kapom a gyöngyöt. Az meg tény hogy kicsit zavaró amikor ketten kiszedünk egy Díszest és a sok éhenkórász oda áll mellé és várja hogy a sült galamb meg a szájába szálljon. Esélyes, hogy téged is zavar, ha egyedül szedsz ki egy Díszest, amit 5-en végignéznek és az admit meg lövik ezerrel nem segítve neked a "Legyártásához"...

És igen, elég logikus ember vagyok!!! :p :D :cool:

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  6. Fox

Fox Utánpótlás-írogató

Nem tudom érted amit leírtam de akkor elmagyarázom érthetőbben.
    nem az a hiba hogy kiírja hogy hol az admirális hanem az a hiba hogy laggol a játék....és ez lett jelezve.
    Remélem így már világos amit leírtam és elnézésed kérem ha nem voltam elég érthető:)

7. dudka1

dudka1 Törekvő

Ha valakinek megvan az "Odvasfog" , kérem írja le, hogy mit tud. Köszi.

8. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Egyenlőre még nincs meg, de szeretném.:p
    Ismertető leírásából:
    :cool:;)

9. StiffmeisterHUN

StiffmeisterHUN Járnitanuló

Egyébként nagyon rosszul ad a merész alfonz és a rothadó alfonz is, nem lenne rossz ha növelnék egy kicsit a léleklőszer jutalmat utánuk.

10. -Bruti-

-Bruti- Utánpótlás-írogató

Az "új" event NPC-k vuduja is ad plusz lelket vagy löszert? mert ugye irja hogy mostantol több lesz a jutalom de nem fejti ki hogy a vudu is adja a lelket, vagy csak a rendes Ép?

11. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Meg hát kicsit nagyokat sebeznek az új event NPC-k :)

12. laki96[HUN]

laki96[HUN] Utánpótlás-írogató

alig van event NPC eu4-en

13. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Ott van a gond, hogyha kiírja többen odajönnek lőni. Míg nem írta ki mindenhova, addig lőtte 10 játékos, most meg lövi 50 legalább, és emiatt laggol az egész.....

14. Hirnév

Hirnév Aktív író

joo az event :)
    a puffadt joe, akkor most 2 feltartoztathatatlanságot ad? :)
    meg az alfi igy hány golyot ad kb?

15. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Érdeklődnék, hogyha az admi átadja azt a zöld karikát (bocs, a nevét nem tudom), akkor ha kilőnek 0 hp-m lesz.
    Ez hiba, vagy alapból így lett megtervezve?

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Semmilyen körülmények között nem lehet 0 életed, ez mindenképpen hiba.

17. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Ezzel én is így vagyok, nem vagy vele egyedül és szerintem más is így van vele. De azért én is leírom mit tapasztalok... Egyedül lövök egy vánszorgót, amit 5-en néznek. Közben járok javítgatni, stb. Mert hát ugye nem kicsit lő épp. A kedves "Közönség" meg csak jön utánam és nézi.:) De belelőni nem képes egy sem. Az még hagyján, reg ágyút feltenni sem képesek, hogy legalább azzal segítsenek benne! :D Szóval, ez kinek nem lenne zavaró??

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  18. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Gondolom nem egyedi akkor a problémám, és akkor valószínű jelezve is van, mint hiba?

19. Hirnév

Hirnév Aktív író

Eéág keményeket lönek most a hajok :) de nem baj :) kalandra fel, ebben az eventben szerintem mindenki meg tudja venni amit szeretne, még aki klán nélkül is van, mint én, igaz kicsit nehezebben, de ha valaki elég ügyes, az tud mástnem csipkedni innen onnan. :)

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Természetesen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.