Vitaszoba: A Holtak serege!

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 8.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *_Lacika_*

*_Lacika_* Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Hát én szerintem jól jártam hogy az első szakaszban szereztem meg mindenhez a lelkeket mert most sajnálom azt aki neki akar álni a második szakaszba :( Piszkosul nehéz így most lőni akár az elitre valót mert eddig jó volt el voltam én is a 0 távommal meg a többivel de most bele gondolok hogy ezt 1 kis karakterrel rendelkező játékos hogyan fogja kilőni Pl: Ezt az új fajta alfonzt hát rám lő 6000 -reket meg nézném 1 kicsire mennyit lő azt is lője elittel vagy mire gondolhattak a szervezők. Amennyire jól kezdődött az Event olyan pocsék lett. Pedig már reméltem hogy fel tűnik az a remény sugár és újra sokan kedvet kapnak majd a játékhoz de ez most nem jött össze ezeket a sebzéseket és minimum az Alfonz távját vissza vehetnék ha a sebzést nem is a régire de a távot minimum. Köszönöm hogy le írhattam a véleményem

By: ARMAGEDDON

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Nem kell rögtön elkeseredni senkinek.;)
    Csak keresni kell őket és van belőlük. Egyébként az átváltozottat is tudják lőni, megfelelő társasággal pl.:)

3. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Miota meg lehet vasarolni az uj kedvencet es a diziket, ujbol csak jo kritikat fuzhetek ehhez az eventhez. Nekem nagyon tetszik. A kedvenc mar megvan es ma este tuti meglessz a kigyos dizi is. :D Gratulalok BP ehhez az eventhez, szerintem nagyon jol at van gondolva es a dizik is tokeletes aron vannak. Csak igy tovabb!

-Bruti- kedveli ezt.
  4. Hirnév

Hirnév Aktív író

probánál, kilöttem a puffadt jack-et, mégsem számolja el.. tipp?
    -sorrendben másodikként csináltam ahogy kell
    -f5 megvolt

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Próba újraindításával?

6. Hirnév

Hirnév Aktív író

nincs kedvem ujra 25 milliot le löni admirol :D

7. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!
    Akkor próbálj meg még 1-et kilőni, de valószínűleg DD tippje fog bejönni.

8. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Osztom a véleményt. Ez egy remekre sikerült event lett, rég élveztem ennyire bármilyen eventet is. Az első rész is tetszett, de most a második, duplán felülmúlja. Ezekkel az eventekkel az volt a bajom, hogy kicsi és középkategóriának nem igazán volt esélyes bármi, a cuccok túl drágák voltak, stb. Talán ha tolt bele egy kis manit, sikerülhetett. Ennél az eventnél ez már nem igaz, könnyen és kényelmesen meglehetett szerezni mindent az eventből, még talán annak is sikerült a kigyó dizi, aki csak innen-onnan tudott csipegetni. Nekem is kényelmesen meg lett minden belőle. Összegezve a dolgot ez egy fantasztikus event, köszönjük a bignek!

kecsó és -Bruti- kedveli ezt.
  9. kecsó

kecsó Fórumlakó

Így van és egy ilyen eventre az emberek is szivesebben költenek :) speckó én most azért játszok mert a tavalyi haloween fantasztikusra sikerült és ha még akkor kicsi is voltam és nagyon nem érte meg az event nagyon hangulatos volt és csak egy minimális összeget költöttem a játékra és meg lett a dizi is :) Ez is egy "ilyen" event lett bár nagyobb hajóval most könnyebb volt összeszedni a cuccost de ez az event a játékosoknak és a BP nek is megéri :)

10. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Erre az eventre még minimális pénzbeli ráfordítás sem szükséges, annyira el van találva :)

-Bruti- kedveli ezt.
  11. Gallardo

Gallardo Rutinos

Mindig kritikus szemmel nézem az eventeket keresve a hibákat de most nem találtam olyat amit meg lehetne említeni gratula a BP fejlesztőknek egyik legjobb eventet rakták össze

12. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Pénz nélkül, munka, család stb mellett megtudtam szerezni a designt.

2014-10-18 11:15:24
    1 x Kígyó megvásárolva a feketepiacon.
    -400 Átkozott lelkek
    -300 Ragyogó lelkek

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  13. kecsó

kecsó Fórumlakó

Ha a Haloween is ilyen lesz érik az a +1 év prém :)

14. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Vánszorgó Marcelt nehezen találok,jobban mondva dbt sem,Díszesből fut elég a tengeren.

15. bares(HUN)

bares(HUN) Junior szaki

Díszesre rálősz, akkor lehet, hogy átváltozik. Egyedül izmos lesz :)

16. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Megtettem már többször,de nem változott át,az a baj,hogy a próbához kell,a Vánszorgó

17. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Na most átváltozott,csak ugye 29 milla vuduHpval indul,és a számláló nem pörög míg azt le nem lövi az ember.tehát eléggé nehéz feladat.

18. Shidevil(ERGO)

Shidevil(ERGO) Utánpótlás-írogató

Eböl az eventböl nagyon kiletek sporolva a kodok :(

]EZEL[ kedveli ezt.
  19. Hirnév

Hirnév Aktív író

Az egyik legjövedelmezöbb event, ahol nincs szükség kódokra :)
    grat Bp.

]EZEL[ és StiffmeisterHUN kedveli ezt.
  20. StiffmeisterHUN

StiffmeisterHUN Járnitanuló

nem rossz :)

]EZEL[ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.