Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szval lesz változás, ha jön a script, és szűrik a dolgot ;)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  2. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

En szurkolok intenziven hogy legyen valami mert lassan ott tartok hogy elmaszok es keresek masik jatekot , annyira elvettek a kedvemet a botosok a csalok a jatektol .

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  3. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Tisztelt DD, ezt kimondottan neked szánom most :
    -1: senki nem ostorozott TÉGED személyesen ,hanem a BP-nek szóltak a kritikák mint üzemeltetőnek,
    -2: olvasva a hozzászólásaidat / csak az elmúlt 2-3 napra gondolok / mindben ezek voltak " majd "+ " ha " , mire vár a BP??
    Az a bibi,hogy a becsületes játékosok kedvét veszik el ezzel :(
    Évek óta téma a csalók, miért kell megvárni ,hogy elmenjen a kedvünk?
    És ne hari nem tetszik amikor azok miatt nem lehet normálisan játszani akik csalnak, tudod : ő kilő én meg javítok.
    Félre ne értse senki nem az van a bajom ha csobbanok, belefér :) , azzal viszont már igen ,hogy megy a hajója X órát ilyen olyan boton, feljön a kedves " játékos " tengerre és keménykedik azzal amit összeszedett neki a progi.
    És igenis zavar, hogy szinte büntetlenül tehetik, mert ha jelentjük akkor az a válasz : nem bizonyítható.
    Azért ezt senki nem gondolhatja komolyan , mikor óránként fosztunk, csobbantunk hajókat , anélkül , hogy akár csak 1x is vissza lőne. Csak jön vissza szorgalmasan javulva, teszi ezt valamelyik sarokban, gyakorlatilag mozdulni sem kell, mert ott mocorog, de nem megy máshova, várja türelmesen ,hogy le adózzon aranyat, csp-t. De valószínűleg felebaráti szeretetből ad némelyik napi 10-15 milla aranyat, és csak én tételezem fel azt ,hogy ennyire szorgalmas a ladik, pedig pusztán meg akarja lepni a mit sem sejtő gazdit azzal amit összegyűjtött neki/ arany, mojo,gyöngy,láda, kinek mi fut aznap éppen/, azalatt az idő alatt amíg nem figyelt rá senki , mert egyéb dolga akadt a "játékosnak"/ munka, suli, stb.

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Talán végig sem kéne olvasnom...
    Mi az, hogy mire vár? Még mindig itt tartunk hogy valaki csukott szemmel jár a tengeren, a seafight világában? Csak azt tudjuk meghallani hogy "csaltam nem bannoltak :D", olyat senki nem hall hogy "hát igen csaltam, és le is buktam, azóta is pihenek :(". Végülis ez utóbbira miért is lenne büszke az ember, miért dicsekedne vele.
    Nem vár a BP semmire.
    A botosokkal eddig is foglalkozott, vannak még bőven, de sok botot már kiiktattak, van még amit nem sikerült kiiktatni hiszen az az oldal is fejlődik :(. Legutóbbi érezhető hatása ennek a leszámolás napi megmozdulás volt. Majd jön a folytatás, lehet már rég itt lenne ha minden úgy menne ahogy azt tervezik, csak hát valaki megtalálta a nyitját hogyan lehet BM-t csinálni. Meg ilyen apróságok.
    A legutóbbi több adag csalással, bár lényegében mind ugyan az, ugye a fiddleres, meg megint csak foglalkoznak. Még nem is volt meg a szűrés, de már most is pihennek játékosok. Tegnap talán sikerült javítaniuk a hibát, és már nem tudnak BM-t csinálni, megcsinálják a többit is, és jöhet a szűrés. Nem várnak semmire, dolgoznak, aminek lehet napokig hetekig látszata sincs, de az nem azt jelenti hogy a parton süttetik a hasukat.

Bár nem is tudom miért töröm magam, nem hiszitek el amit írok, na mind1, tovább nem is foglalkozok vele. Aki úgy gondolja hogy nem változik semmi, nem történik semmi, stb... az így járt. :eek:

Az ostorozást csak azért írtam, mert nem az első eset volna. Leírom a személyes véleményem, hogy valami mikor lehet, mikor várhattok rá. Majd ha nem jön be a tippem, akkor annak én vagyok az oka, mert én azt mondtam hogy zöld, és lila lett :(.

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  5. avalon_msz

avalon_msz Járnitanuló

Csak egy gyors kérdés. Nem lehetne jutalmazást is bevezetni annak aki nem csal? Az egyik oldal elméletileg megvan, a büntetés, de másik oldal hiányzik, nincsen meg az egyensúly. Ez a jutalom lehetne bármi, de láthatónak kellene legyen. Pl. jelvény, dizi, pet, bármi. 5-ször, 10-szer átvizsgáltunk és tisztán játszol, ezt mindenkinek megmutathatod ezzel a jutalommal, stb... De ez csak az én véleményem. Nem lenne értelme?

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| kedveli ezt.
  6. fityes{HUN}

fityes{HUN} Járnitanuló

Az otleted kivitelezhetetlen. Remelem te sem gondolod komolyan hogy a BP-nek van ideje a "kedves" seafight jatekosokat ha csak havonta is vegig lapozni es megnezni minden rendben van-e a hajojan. Neha azert jo volna kicsit leallni es eloszor atgondolni hogy mit irtok ide. Miert jutalmazzon valaki csak azert hogy jatszod a jatekot??? Ott vannak az eventek az a jutalom. Megall az eszem ezektol az otletektol...

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  7. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Nagy igazság van ebben amit mondasz :) Ez kicsit elrugaszkodott dolog lenne, ne várjunk jutalmat mert nem csalunk, bőven elég az ha a csalóktól megszabadítanak bennünket.

Nem járok csukott szemmel a tengeren :) De igen hallottam olyat is , hogy bannoltak mert csaltam:) Más kérdés, hogy olyanokat akik évek óta büntetlenül teszik nem rakták még ki, van olyan EU3 mon aki mostanáig több mint 2900!! bm et "tolt le",ugye te sem hiszed el DD , hogy ezt mind végig ülte a gép előtt?;) Mégis játszik a mai napig, ja és 3,5 milliárd TP-vel van neki több mint annak aki közvetlenül utána jön a rangsorban.
    És köszi amiért végig olvasod az irományaimat :cool:

8. كس☾☼☠乂كس

كس☾☼☠乂كس Fórum-zöldfülű

Már nem tudnak BM-et csinálni a csalók? És amit eddig csináltak 1-200 db-ot vagy többet, azt azért megtarthatják, én tudok ilyenről, be is jelentettem a suportnak. Azt írták intézkednek: Az a hajó a mai napig játékban van és nem történt semmi vele, ahogy azzal sem aki pénzért vett acc-ot és bizonyítékot is kapott a support, mégsem bannolták, pedig ők mondták, hogy az egyértelmű végleges bann. Erről ennyit. Még annyi, hogy nem kezdő, hanem fizetős játékosról volt szó!!

9. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Már írtuk párszor, a BM csalók zárolva lesznek. Központilag intézik, nem a support.

10. Fobia

Fobia Járnitanuló

Kizárás lejár:: 2015-02-11 15:59:17

Az egyik klántársam közel 1000 virgotérkép 200 capri és 20 cancer után ennyit kapott. Ez lenne a központi végleges zárolás?...

11. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Nagyon remélem, hogy ez csak valami téves dolog, mert ha ennyit kapna egy BM csaló, akkor az a tisztességes játékosok újabb szembeköpése lenne....

12. Fobia

Fobia Járnitanuló

nevet nem írok mivel magával a játékossal nincs bajom, kiszúrni vele nem akarok, nem kis ladikja van, sőt mondhatjuk hogy eteti a BP-t havi szinten rendesen, de akkor ez ennyit befolyásolna? nem úgy volt hogy egységesen végleges?...

13. SamuelTaylor

SamuelTaylor Fórumprofi

az nem lehetséges, hogy másért tiltották? aki csal így az csalni fog máshogy is. Lehet ezt egy kisebb csalásért kapta és a nagyobb büntetést az automata szűrő után kapja. De az is lehet, hogy majd feloldás után lesz meglepetés h mínuszba van a gyöngye, Bm-e... És az is számít szerintem, hogy a csalt BMekből hányat csinált meg.
    Viszont tényleg lehet az is a háttérben, hogy sokat költ a játékra.

14. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Szerintem felesleges ezen "témázgatni", addig míg a központi szűrés hatását nem ismerjük. Az eddigi zárolásokat nem a központ végezte, hanem a supporterek. Azt meg nem tudhatjuk, hogy melyikőjüknek mennyi dőre van joga zárolni egy játékost ;) Magán véleményem, hogy nem fog számítani, hogy ki mennyit költött a játékra. Legyetek türelmesek én még az vagyok és szerintem látni fogjuk a hatást! :D

[DD] kedveli ezt.
  15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Csak megerősíteném Szitus állítását, központi szűrés nem volt, aki pihen az vagy nem BM bug miatt vagy csak "előzetesben" van, amit bármikor hosszabbíthatnak. :D

16. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

DD , pedig valami volt mert a klanom jo resze kapott 1 evet . . .
    Mas klanokrol nem tudok ilyesmit de hogy minket leszurtek az biztos .

Erdekes dolgok egyike , ha nemis a szures volt ez akkor egyenileg megneznek 1-1 klant es ha valami nem koser kap 1 evet , nem tartom fernek , nezzek meg az osszes klant akkor lenne korrekt a dolog . . .

Ne erts felre , en a bot meg a minden csalas ellen vagyok de ha mar tolunk kitettek x hajot akkor a tobbit is tegyek ki . . .

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ezek szerint növekszik azok tàbora akik a központi szűrésre és a végleges zárolásokra várnak ;)

De az fel sem merülhet, hogy eetleg más klánt is átnéztek, csak ott nem használták ki?

Korábban is esett róla szó, hogy még a szűrő nem ment, de így is van aki pihen (persze ezt nekem már akkor sem hittétek el :O ), mert esetleg manuálisan is foghatóak ezek. Ehhez azonban idő kell és nem is biztos hogy 100%os, hiszen van pár ember aki ezt tudja ellenőrizni és van több 10-100 ezer ellenőrzésre váró account.

18. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Nem tudok rola hogy mas klanbol is kilennenek tiltva a hajok , tengeren ott vannak ergo naluk nem volt semmi , ez egy unszimpi emberke aki nem csipte a mi klanunkat es vegignezte aztan kitette azokat akik hasznaltak a bugot ezt el tudom kepzelni mast nem .
    isztaban van vele azert mindenki ki csalt , egyszeruen a tp-n lehet latni meg a virgo mennyisegen hogy par nap alatt hany szaz virgot csinalt meg az illeto . . .

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ami késik nem múlik, mondom most, ahogy eddig is.

20. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Legyen igazad , inkabb legyen 10-10 hajo szerverenkent mint 500-500 csalo .
    Kivarjuk mi lesz :)

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.