Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GyilkosTorpe

GyilkosTorpe Utánpótlás-írogató

Ezaz uj bot felismero rendszer!:mad:Nemtom mivan vele de 3-4 nap alatt annyi botost latok h csak na 1/ es 4/ kozt annyi van h csak na.Este csak me nappal nemnagyon.Lattam olyan jatekosokat botolni hogy 5eve seafight jatekos dija is van!Na az akkor 5 eve botozik!Egyaltalan van ilyen hogy bot felismero rendszer? mert nagyon sok a botos!Valamit kene csinalni me en 5 ev alatt tisztessegesen nem tudok full elitet csinalni:( s a botos 1 honap alatt az!:mad:
    Jelentettem szuportra de hiaba!:p

2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Igen van, de ahogy már többször is elhangzott ez nem úgy működik, ahogy te is gondolod, hogy folyamatosan pásztázza a tengert, és amit lát egy botost már büntetik is. A büntetést általában egy bizonyos időpontokra szokták időzíteni.

A többit ezzel kapcsolatban nem írnám le, szerintem olvasd vissza a korábbi beszélgetéseket. (bot szűrő van, volt ennél rosszabb is a helyzet, sajnos még bőven van min dolgozni, de ami késik nem múlik)

3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Valahogy jó lenne, ha azokat is megvizsgálnák akik az eventek alatt a rangsorban az első 10 helyen áll, mert igen érdekes számok vannak ott is.

GyilkosTorpe és 乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  4. ◄GaBeNкe►

◄GaBeNкe► Fórum-zöldfülű

Az én tapasztalataim is osztják GYENI véleményét. (és hozzátenném, hogy kellene egy heti vagy havi lista, hogy kiket is zártak ki végleg a játékból mert az üres szavú fenyegetözéstől még úgy látszik nem lett kevesebb a botos.)

乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  5. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Volt már szó róla: Ötletelés/ Szégyenfal alatt olvashatod. Nem lesz semmilyen lista.

6. Kronos[HU]

Kronos[HU] Utánpótlás-írogató

Na ja!! Mondjuk Ázsia szerveren aki most vezeti ezt az event rangsort, neki éjjel nappal gyűlik a pontja akármikor feljövök 5-6 vagy eseteleg 7-8 ezerrel van több pontja, tegnap délután 2 fele 14 ezer pontja volt este 10-re 22 ezer most reggelre átlépte a 30 ezret míg a másodiknak van 15 ezer pontja, hát nekem ne mondja senki hogy event eleje óta ott ül a csávó esetleg hölgy a gép előtt! ezt csak az állítaná aki valamilyen oknál fogva védi ezt a manuszt...

7. FM_Héra

Feltehetőleg egyedül nem is, de lehet neki férje (felesége), akárki, akivel felváltva eventeznek.

8. Kronos[HU]

Na ezért vannak botosok...felváltva 12 óráznak nem? mert egyiknek sincs semmi dolga...

Utoljára szerkesztett: 15.1.15
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  9. FM_Héra

Amelyik szerveren én játszok, volt mikor a lista élén állt egy játékos, akit ismerek. Mikor bent voltam játékban, együtt csatáztunk, lőttük néha az eventet, segítették is, nem lőtték el előle a szövik a pontokat. Az biztos, hogy fent volt valaki a hajójával. Több játékosról is tudok, ha fent van a hajója, ott ül mellette és elég szép helyezéseket tudott elérni, ráadásul egyedül. Akinek meg még segítsége is van...
    Persze előfordulhat, hogy nem mindig ez a helyzet, de ezt ez alapján nem lehet megítélni.

10. Kronos[HU]

Héra én elhiszem hogy lehetséges, de folyamatosan nő neki a pontja lehet nem lövik el előle mert segítik, de le sem lép, azt meg nem hiszem el hogy váltogatják egymást, azt pedig arra írtam hogy, ilyen indok hogy családtag meg minden nem csoda hogy vannak botosok, persze nem a te dolgod bannolni ezt is tudom, csak egy pozitív meglátás amit írtál, de én akkor is továbbra is úgy gondolom hogy az illető csal, én tegnap este 10 fele léptem le akkor még fent volt illetve előtte is már, mert a pontjai gyűltek azóta jó néhány óra eltelt az illetőnek jelen pillanatban is gyűlnek a pontjai és ez nem normális én úgy gondolom, de kíváncsi leszek rá fél 2-kor megyek dolgozni hogy akkor mennyi lesz neki és mikor negyed 11, fél 11 fele haza érek akkor mennyi lesz. :)

11. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Javaslom, hogy ne a pontjait nézd, hanem győződj meg róla személyesen. Rögtön kiderül, hogy ül e valaki a gép előtt vagy sem ;)
    Lövi a jörmungandert oké, de hogy egyszerre 4 slepnirt tudjon fogni az teljesen kizárt ;) Ha többen viszik a hajót akkor elképzelhető, hogy 24 órában mindig ül valaki a gép előtt. Ezért nézd meg, hogy miként játszik és ha nem tisztességesen játszik akkor is jól jársz mert ellövöd a slepnirt előle, illetve sok gyöngyöt tudsz kilőni magadnak úgy, hogy nem pazarlod a golyót a jörmung-ra :)

FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
  12. FM_Héra

Menet közben azon gondolkodtam, hogy ugye kevés event van, ami feltehetőleg nem ugyanazon a mappokon jelenik meg állandóan. Akik elől vannak a rangsorban, ugye azoknak meg is kell találni őket, odamenni...., még akkor is, ha tájékoztatják őket hová is menjenek, ott kell ülnie valakinek.

[DD] és |SZITUS| kedveli ezt.
  13. st.wolf.**

st.wolf.** Fórum-zöldfülű

Már ne haragudj az meg csalás mert ugyebár át adta az accuntott nem de bár:eek::);)

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

De nem bot, itt pedig a botszűrő a téma, maradjunk is ennél.

|SZITUS| kedveli ezt.
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Én nem csak erre az eventre gondolok... De itt csak az lenne a lényeg, hogy megvizsgálni az első 10 játékost és kész, ha botozik akkor botozik és nesze neki bünti, de ha meg nem akkor meg nem történt semmi és kész. Csak vannak elég érdekes számok...

16. |PRIME|HUN|

|PRIME|HUN| Utánpótlás-írogató

Mindenesetre a téli eventen is születtek érdekes számok az első helyezett 2xszer annyi pontot ért el mint a 2....kicsit sem érdekes:D

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A téli event más volt, ott folyamat lehetett lőni 1 térképen, lehet botozott, lehet más vitte ez a lényegen nem változtat, akkor nem fogták meg akkor jól járt. Legközelebb vagy lesz ilyen szerencséje vagy nem.

18. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

DD , valami latszata van mar a dolognak :)
    Sok hajot kitettek a masik oldalrol is , ideje volt :)

[DD] kedveli ezt.
  19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jó látni, mikor egy játékos magától is észreveszi, hozzáteszem semmivel nem volt komolyabb ez a mai ban hullám, mint a korábbiak, amiket nem vettetek észre :(.
    Megelőzném az olyan kommenteket, hogy még mindig vannak botosok. Magam is láttam, de megint kevesebben vannak ;)

arsenal125 és Tranyo kedveli ezt.
  20. Raptorr

Raptorr Fórum-zöldfülű

Panaszt tenni a Fogyasztó védelemnél lehet és csak bátran mert ott szeretik az ilyen dolgokat!!!