Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Volt regen is hiba a jatekban amit ki lehetett hasznalni , pl a jegloszer amikor eloszor behoztak es lehetett gyartani aranybol mert ugye bugos volt es hogolyot adta a rendszer ingyen millio szamra :D

De a mostaniak az viszont egy kulso programmal csinaljak fiddlerezik a loszert a bm-et a csiliket is avval szedik meg nyomjak le a bonuszokat , szoval azert a ketto kozt van kulonbseg nem is kicsi .

2. Idegbeteg-V-

Idegbeteg-V- Junior szaki

Én nem védeni akarom a botosokat.De nincs különbség. A jéglöszérnél 10 perc alatt 7-8 milla gyöngy értékű lőszert tettél a hajódra amit fiddleres csilivel 3 hónap alatt se.És a jéglöszeres bug-nál is tisztába voltak vele hogy nem koser a dolog:)

3. Norzo

Norzo Utánpótlás-írogató

Teljesen igazad van,de én még tovább viszem a dolgot.olyan ismerösöm is kapott végleges bant akinek 1 -es szintü kis hajója volt semmi sem volt rajta,szó szerint semmi ,csak arra használta hogy ha a nagy hajóját kizárták a chatről akkor legyen mivel belépni és érdeklödni a kizárás miérjéről.

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Korábban írtam, hogy a hajók zárolása nem új keletű dolog. Régen is voltak zárolások, nem csak most. Ha tényleg csak a chattelésre használta nem biztos hogy a szűrés során lett zárolva. Lehet annak más magyarázata is, melyet a support esetleg megmond ha ír a hajó gazdája. Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a "barátom mesélte, hogy...", a "klántársamtól hallottam, hogy..." történetek nem mindig fedik a valósságot. Hiszen azt a történetet úgy is csak ő és a support ismeri ténylegesen, így játékostársainak már úgy tálalja ahogy akarja.

5. -Láma*-

-Láma*- Junior szaki

Én olyat is hallotam hogy nem csinált semmi botot és másféle csalást és mégis ki lett zárolva a hajója :p

6. .Sztrovacsek.

.Sztrovacsek. Fórum-zöldfülű

Hát olvastam itt mindenfélét , hogy sosem csaltam de kizártak , meg magyar törvényhozás , stb.
    Az érdekes az ,hogy volt aki már többször banolva volt a síránkozók közül de most is mint akkor is eskűdözött ,hogy sosem csalt. Potyára nem banolnak 2-3x. A magyar törvényekkel pedig az a gond ,hogy ha elolvassátok az ÁÜSZ-t akkor világosan látszik , hogy a BP kizárólag annak az országnak a törvényeit tartja szem előtt ahova jegyezve van , jelen esetben Luxemburg. Nos lehet menni panaszkodni a luxemburgi fogyasztóvédelemhez. Sok sikert.

U.I. igazából kiváncsi lennék az arcokra ha a BP gondol egyet és törvényes úton megpróbálja behajtani a csalásokkal okozott kárt.

7. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Jöhetne egy szűrés, mert feltűnően sok botos szállta meg a mappokat. És érdekes, most nem csilliznek, hanem npc-znek...

[DD] kedveli ezt.
  8. sanyiahegyről

sanyiahegyről Fórum-zöldfülű

Köszönjük szépen ezt a csodálatos pillanatot a seafightnak. Fél éve nem használok botot, egyetlen bugot se használtam ki .... és lő ban... köszönjük szépen a 4 elvesztegetett évet... :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool::cool::cool::confused::confused::confused::confused::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Köszönjük megint az igazságos ítélkezést... fél év bot és bug mentes élet után banoltak :) köszönjük a felesleges 4 évet!!!

9. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Akkor már fél éve kikellet volna vágni és még te reklamálsz.

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

És most tapsot vársz, mert 4 év alatt csak fél évig nem botoztál?! o_O Gratulálok neked! Ez volt a legigazságosabb ítélet amit kaphattál!!! Viszont egyben egyet értek veled.: "Köszönjük szépen ezt a csodálatos pillanatot a seafightnak." ;)
    Hahahaha!!! :cool:

forum1 és 乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  11. Đขǥσσ

Đขǥσσ Utánpótlás-írogató

Tisztelt játékososok és moderátorok!A mai nap zárolásra került a második hajóm is amibe megint csak nem keveset költöttem ,mire való ez a modor ,több levelet is küldtem a suppertereknek ,de nem tudták le írni hogy ugyan mi végett is kaptam a kizárást ,csak jött egy sablon szöveg mint a többi játékosnak akiket ki zártak ,én nem tudom be bizonyítani az igazam aki el hiszi el aki nem nem ,de akkor legalább annyi becsület legyen a supporterben akivel levelezek válaszoljon értelmesen,mert azt veszem észre semmibe nézik azt a játékost aki költ és egy hibás script miatt zárolnak,,"ha csaltam volna ,nem költöttem volna "..vagy talán még az lehet hogy be akarják zárni a szervert de előtte még meg húzzák a játékosokat egy kis forinttal,ha ez így van és én ezt tudom akkor soha nem kezdem el ezt az ingyenes játékot ahol a fejlődés csak is a pénzről szól és elérve a maximumot kizárás a vég.Most pl eu5 szerver a top 1-es ki van zárva mert chaten nem úgy viselkedett de lassan le jár neki kapott egy hónapot,,de bezzeg mikor éjjel nappal 20/-en tolta azér semmi ,bár igaz külföldi játékos ,csak itt van ez magyar országon ,hogy valamiért nem lehet megérteni a másikat biztos kínai az alföldről és jeges medvét tart ,,szomorú dolog hogy ezt kell mondjam röhej az egész ami itt megy ebben a játékban.Jöhet a komi bátran hideg meleg..

Utoljára szerkesztett: 28.4.15
  12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Először is köszönöm, hogy a történtektől függetlenül is tartod magad a fórum szabályokhoz és kulturáltan írod le mondani valód.

A support válaszol, de senki ne gondolja, hogy az ő esete egyedülálló, ezért egy új választ is megérdemelne, nem pedig egy sablont szöveget. Ezt korábban már beszéltük, de mindig igaz, hogy ha 100 játékos ugyanazért ír, akiknek ugyan az a válasz a kérdésre, annak lehetetlen nem sablonnal válaszolni. Egyrészt rengeteg idő, másrészt teljesen felesleges. Attól, mert valaki egy sablon választ kap, még nem azt jelenti, hogy nem foglalkoztunk az ügyével, pusztán nem érezte szükségét az éppen válaszoló személy, hogy egy újabb választ fogalmazzon meg, egy olyan témában amit már más korábban megtett.

A mai napon sokakat zároltak a központi szűrés eredményeképpen. Erről mi magunk is csak ennyit tudunk, hogy volt a szűrés, nem most, a szűrés folyamatos, és ma büntettek. A bannolt játékosok pontosan milyen programot használtak, mivel csaltak és mindezt mikor csinálták, azt a support sem tudja megmondani. Ez egy központi döntés volt, melyet nem bírálunk felül. Szoktuk mondani, mikor jelentetek egy bot használót, hogy sajnos nem zárolhatjuk, hiszen 100%os bizonyíték csak a rendszer bot szűrője. Íme, ez volt az ami most is dolgozott. Ha valakit kiszűrt az számunkra 100%os bizonyíték.

Amennyiben ezzel nem ért egyet valaki, az ugyan írhat még pár levelet supportra, akár magyar akár más supportra, esetleg chatre, fórumra, pontosabb választ nem fog kapni. Ezek után egy dolog ami ajánlott, elfogadni a dolgot, hogy csaltál, elkaptak és most bűnhődsz. Van aki ezt elfogadta! Aki úgy gondolja, illetve magát is meggyőzte, hogy ő nem csalt az tovább viheti az ügyet. Bárki fordulhat a fogyasztóvédőkhöz, akár bírósághoz is, amennyiben odáig jut egy ügy, a Bigpoint jogászai készséggel állnak bárki rendelkezésére. Ám nem szabad megfeledkeznetek a mindenki által elolvasott és elfogadott Általános Üzleti Szabályokról! Az ÁÜSZ-ben egyértelműen le van írva, hogy ha valaki nem a Bigpoint hibájából nem tud játszani, annak semmiféle kártérítési, visszatérítési igénye nem lehet. Ilyen jellegű igény csak abban az esetben, ha a Bigpoint hibájából nem tud játszani 1 felhasználó. Ilyen hiba lehet, ha a Bigpoint bezár egy játékot, szervert, esetleg huzamosabb ideig nem elérhető az adott játék. Jelen esetben zárolásról van szó, amit ugyan a Bigpoint adott, de mindenki magának köszönheti, hiszen akik kaptak, azok megszegték a szabályzatot.

Bízok benne, hogy az indulatok nem szabadulnak el és az előzőekhez hasonló, kulturált hozzászólásokat olvashatunk függetlenül attól, hogy negatív vagy pozitív tartalommal bír.

13. Đขǥσσ

Đขǥσσ Utánpótlás-írogató

Ez a része világos ,többször átolvastam a fontos részeket,kiemelném azt ,hogy nem tudják miért történt de még is meg történt,ezzel nem tudok mit kezdeni ,kicsit el szomorító a dolog hogy törődjek bele olyan dolgokba amiket a központ tesz,és lehet amit helyesnek talál azt ti nem tudjátok felül bírálni ,pedig lehet hogy hibás ,de ez a hiba nem biztos hogy minden játékosra vonatkozik .Én akkor ezt annak veszem hogy egy gépre vagytok hagyatkozva amit egy ember készített ,"az ember is hibázhat" és amit ki dob a gép az a helyes ,hát nehéz el fogadni de muszáj lesz.Remélem lesz egy komolyabb egy kifinomultabb programotok ami meg tudja majd mondani a csalás idejét módját dátumát .Kb 2 éve volt egy kizárásom meg kaptam ez egy hónapot akkor legalább meg tudták mondani ,hogy miért is történt azóta fejlődött minden változott minden és most valahogy a bigpoint által működtetett script program kicsit butuska.Remélem lesz módja hogy vissza kapjam a hajóm és mind azok akik normálisan játszottak .Nem tudom hogyan lehetne elérni a bigpointnál ezt ,kérek valakit hogy nyisson egy új témát ez ügyben ,vajon mennyien leszünk rá képesek és oda merünk állni az igazunkat keresve,és ha meg van a lét szám ,én meg kérném az itt jelenlévö egyik moderátort ,supportert hogy majd ezen kérésünket továbbítsa a bigpoint felé ,remélem nem nagy kérés ez .Köszönöm ,hogy le írhattam a gondolataimat ,további jó szelet mindenkinek!

14. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ma a felhasználói fiókokat "a játékban nem megengedett, külső programmal való előnyszerzés" miatt zárolták (ilyen olyan bot, csalás). Nem bíráljuk felül, ez azt jelenti, hogy a játékosokat nem oldjuk fel. Mivel vizsgálni nem tudjuk, egy admin eddig sem tudta azt mondani, hogy igen te botoztál, hiszen a 100% bizonyíték csak a szűrés, így ezek után sem tudjuk magunk szűrni. Ezt az illetékes személyek valahol Hamburgban intézik. Mi annyit tehetünk, hogy továbbítjuk visszajelzéseiteket. Konkrétan most, hogy ismételten sokak szerint jogtalan a büntetés. Mi ennél többet nem tehetünk.

Ez után az illetékesen mit tesznek, az már nem rajtunk múlik. Megvizsgálhatják a scriptet, tényleg azokat zárolt akiket kellett, tényleg csak olyanokat szűr a szűrő akiket kellet és ha hiba történt módosíthatnak rajta. Ha volt olyan, akit tényleg tévesen zároltak, azt feloldják esetleg kárpótolják a kiesett napokért. Eddigi tapasztalatok szerint, központilag, jogtalanul nem zároltak senkit.

Hajódat abban az esetben kaphatod vissza, ha tényleg kiderülne, hogy a szűrés során hiba volt és a most zárolt hajókat feloldják. Ilyen még soha nem volt. Vagy, ha jogi útra tereled az ügyet, a végén megnyered az ügyet és pl az a döntés születik, hogy adják vissza a felhasználói fiókod.

Te kérsz valakit, hogy nyisson egy új témát én pedig kérem, hogy az ilyenféle szervezkedésekkel inkább ne is próbálkozz. Mint írtam a magyar csapat ennél többet nem tehet senki ügyében. Amit tudtunk már megtettünk. A magyar fórumot, chatet és supportot a magyar csapat felügyeli így a hasonló szervezkedésekből nem kérünk és nem is segítünk benne. Ez csak tovább vitákhoz, sértegetésekhez, lejáratásokhoz, provokálásokhoz vezetne. Egyébként ehhez még annyit hozzáfűznék, hogy volt már hasonló kezdeményezés az elmúlt hónapokban történt hasonló zárolások után. A hajóját azóta sem kapta vissza senki.

Megértem, hogy választ szeretnél, de mi nem segíthetünk, tehát a következő lépés a jogi út. Kérd ki jogi tanácsadód véleményét és láss hozzá.

15. Đขǥσσ

Đขǥσσ Utánpótlás-írogató

********************************************************************************************************
    Nem akarok vitát csak egy kis segítséget azoktól az emberektől akikről tudjuk hogy segítőkészek vagy is a supporterektől.
    Remélem segítőkészek!Jogi út teljesen kizárt,nem tartom esélyesnek,mert nincsenek képben a német és a játék szabályzattal

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A supporterektől már megkaptad a segítséget, még ha ez számodra nem is volt nagy segítség és mint írtam, ennél többet nem tehet a csapaton belül senki, akár maga a magyar Community Manager (Bringing) sem.

A játékban a luxenburgi "szabályok" érvényesek, nem a német, ám semmilyen ügyben nincsenek képben először a jogi képviselők, de az a dolguk, hogy képbe legyenek, nézzék át amit át kell nézni.

17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Aha... Messziről jött ember... Rémlik? :D

18. szab3

szab3 Junior szaki

Naaa, ne hari már. Soha többet nem botozok, úgy is fullos már a hajóm. Ne legyen már örihari. Mindent megbántam, de tényleg :) :(:(:(

Szánalmas!!!

19. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Elfogadva a bocsánatkérésetek, szabadon regisztrálhattok egy új hajót amivel megmutathatjátok, hogy többé nem csaltok :)

20. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Én örülök a banolásoknak, végre valami történik :) 19 helyet jöttem fel a listán ezzel, és átlagban is minden banolás után 20-30 hellyel kerültem előrébb, ha így folytatjuk 3 év és én leszek a szerver első :D