Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Craftboy.

Craftboy. Utánpótlás-írogató

Gratulálok a BPnek, ezt már nagyon régen meg kellett volna lépniük!

Guccy és forum1 kedveli ezt.
  2. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Na akkor itt is beszéljük meg ezeket :cool:.
    Minden topicnak megvan a maga témája, ennek a botszűrések, bannolások, stb. Ilyen témájú hozzászólásokat várunk, de ami nem ilyen, azt töröljük, teljesen mindegy, hogy abban mit írsz. Akár dicsőítheted is a Bigpointot, vagy sértegetheted is (utóbbi esetben főleg), ha nem a témához tartozik, akkor törölni fogjuk. Az a téma, hogy a játékosok IDval jelentkezzenek, írjanak ezt azt, illetve a moderátor külön kéri, hogy a véleményeket ide várjuk és nem oda. Ennek ellenére még csodálkozol, hogy törölve van a hozzászólásod? De még ha törölve lenne, de nincs törölve! ITT van, kicsit görgess fel.

Nem oda tartozott, hanem ide, áthelyeztük, erről külön értesítettünk is, de te ennek ellenére továbbra is provokálsz és minket próbálsz rossz színben feltüntetni, hogy ez a bűnbocsánat nekünk is jó lenne, pedig csak a fórum alapvető szabályait tartatjuk be.

Tisztelet a kivételnek, de nézzetek már szét néha a fórumon és ne rögtön csak a rosszat lássátok bennünk.

3. -☠Béka☠-

-☠Béka☠- Fórum-zöldfülű

Azzon kelene változtatni minden serveren egy farmer szövetségé minden sziget minden farmer ott farmolja magát halálra nem lehet öket megdönteni mert hiába farmer tulerő !! a másik meg rendel meg kihasznál amit lehet ! enyit a BP logikról..

4. sanyiahegyről

sanyiahegyről Fórum-zöldfülű

Fél éve már nem használtam botot, az első zárás óta, se semmilyen bugot... erre lő ban :) Hát köszi :) elpazarolt 4 év az ablakon....

5. Gallardo

Gallardo Rutinos

Ez így helyes figyelmeztetve lettek többször is nem kellenek csalók akik a figyelmeztetéseket is figyelmen kívül hagyják mert ök a sérthetetlenek
    Ha meg utolsó esélyt adnék nekik elvenném az összes bástyáját, tehetségét és ágyúját

Guccy, kecsó, forum1 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. sanyiahegyről

Persze, aki több mint 200 ezerért megvette a vuduágyúkat csak úgy levenni igen :D Az összes szerver 0.. beáll a farmer rama... nincsenek játékosok... eu5 már ellenfél se maradt... ez így játék lesz! :D

7. Gallardo

Gallardo Rutinos

csalt ha vissza akar jönni vállalja ha nem akkor nem
    akkor nem gondolt arra mikor botolt
    "nem teszem hisz 200 ezret költöttem vuduágyura"

8. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Megjegyzem , nem volt 100%-os szures szerintem mert akadnak hajok akikrol tudjuk hogy botol oszt meg bent van de idovel majd ezek is kikerulnek , en szurkolok kapjanak el minden egyes darabot :)

Guccy és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  9. sanyiahegyről

Ennek a szűrésnek ti is szívjátok a levét. Aki botozott legalább vásárolta a dupit kedvezményt.. nekem pl már 1 éven át minden a kettő meg volt... ami most nekik kiesik azt pótolni kell, viszlát -50%, új ágyú, új lőszer... stb :D sép jövő :D

10. Gallardo

Gallardo Rutinos

nemcsak a botosok vásárolnak ez pedig nonszensz hogy ezzel védekezel ha vásárolsz mentes vagy mindentöl? hát nem rád is vonatkoznak a szabályok attól és ha a sok lovét kockáztatod amit beletettél hát vállald is a következményét.

11. lidoof.

lidoof. Utánpótlás-írogató

És ez neked miért baj? Mit foglalkozol te még a játékkal? Egész eddig még neked is tetszett, mert itt voltál, játszottál, máskülönben nem karatéznál itt, hogy bannoltak. Menj már keress másik játékot ahol csalhatsz, ezt meg felejtsd el. Majd mi köszönjük szépen nagyon jól fogjuk érzeni magunkat a bot mentes játékba, ha csak 10en leszünk szerverenként akkor 10en! A kieső pénzt pótolják? Igen? Na de nagyot mondtál :D Nincs botos, nem lesz mindenkinek sok millió gyöngyös tartaléka és kevesen fognak tudni megvenni minden frissítést rögtön azonnal. Ha nincs mit költeni, nem csinálnak fejlesztést sem amire költhessünk. Mert mit gondolsz, miért nyomatták a bástyákat? Előbb a 3x2-t majd a vudut, majd a 3. helyeket és 6. szinteket, meg a fedélzet fejlesztéseket? Mert voltak ezek a hozzád hasonló botosok, akik nem tudták hova tenni a gyöngyüket. Fejlesztettek, hogy tudjátok hova költeni azt rengeteg gyöngyöt és kristályt amit összebotoztatok! És most te jössz és sajnálsz minket? Akkor nem sajnáltál, mikor botolt a hajód míg a másik a munkahelyén nyomorgott, majd este hazaértünk és te röhögve ellőtted azt amit nappal gyűjtött a bot, míg a többi neki áll gyűjteni, hogy legyen mivel visszalőni azoknak a drágaságoknak akik az egész napos " gyűjtögetés" után elindultak kicsit szórakozni? Gondolkozz már ember, és menj, próbálj meg tönkretenni más játékot a botozásoddal. Akik meg itt maradnak bízunk benne, hogy még talpra állítják a fejlesztők, de úgy érzem ilyen jó fejlesztések és eventek mellett ez sima ügy lesz ;)
    ,,

乂ωøζƒ乂, Guccy, szab3 és 2 más kedveli ezt.
  12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ámen! ;)

totis111HIP*❶ kedveli ezt.
  13. gollem05

gollem05 Fórum-zöldfülű

Na szepen vagyunk egymast marjatok ...botos volt , lesz. A becsuleteseknek csak annyit hogy ugyan mire szamitanak ? Amennyiben az osszes csalo botos aki koltott is a jatekra meg a penzes is aki csalt innen kilesz rugva , ertetek akik 1 forintot sem koltotok a jatekra nem lesz miert fenttartani a jatekot hiszen annyi penz sem folyik be hogy a villanyszamlat kifizesse a BP:D
    Talan minden a jatekos hibaja? KIhasznalsz dolgokat azert mert res van a rendszerben...jobb szakembereket kellett volna hasznalni a BP-nek (evi 2-300 mill eurobol tellett volna ra....mukodik a botfelismero rendszer ? Nem nem mukodik...januar ota tesztelem...
    Azt gondolom hogy a jatek elavulta valt es mar nem eri meg a BP-nek penzt kolteni ra(nem hoz annyit amennyit kellene) , egyszerubb likvidalni a jatekosokat. Uzleti alapon en is igy kezdenem , bannolok mindenkit csalt nem csalt kit erdekel...tudod bizonyitani hogy nem csaltal ? NEM:D

Utoljára szerkesztett: 30.4.15
  14. Bye_Alex_HUN

Bye_Alex_HUN Fórum-zöldfülű

OKÉ!

Tehát akkor a hivatalos véleményed az, hogy abban a topicrészben BÁRMI felhozható, ami a játékkal kapcsolatos. Én is nyugodtan nyithatok pl. egy "Csaljunk" topicot, hiszen ezen az analógián végigmenve azt is szabad.

Hogy értsd, te szent és sérthetetlen fórummodi:
    1. Nem ma kezdtem, láttam tapasztaltam egy s mást. (többek között azt, hogy mennyire össze tudtok zárni, még ha nincs igazatok akkor is)
    2. A fórumrész megfogalmazásából is érezhető, hogy az illető a szabályokkal sincs tisztában
    3. A fórumrész megmaradása azt az üzenetet hordozza a játékosok felé, hogy van értelme ott könyörögni, van értelme ilyen topicot létrehozni, mert ha elég sokat könyörög valaki és bűnbánó akkor megbocsájt neki valaki.

Ha tényleg nem érted mi a baj ezzel, akkor véleményem szerint alkalmatlan vagy bármiféle fórummoderátori tevékenységre, még akkor is, ha nincs más helyetted, vagy ha évek óta csinálod is.

ui.: Talán ha nem helyezgetnéd csak úgy át a hozzászólásokat, vagy lenne bármi erre utaló nyom itt, akkor az ember válaszolna is, nem csak írna. ...és még mielőtt bősz moderációba kezdesz, merthogy provokállak, had meséljem el neked, még ha nem is fogod az életben megérteni: Az ilyen topicok meg engem és a többi fizető játékos provokálják ugyanúgy, ahogy a csalókat az ilyen felesleges topicocat és témákat körömszakadtukig védő egyes illetékesek is.

Ez de demagóg duma....

Az aki botozik (főleg aki sokat) az bizony más csalásokat is használ és ő ugyanúgy nem fizet a játékért, ahogyan az általad "lefarmerezett" játékos.

Hidd el, nem halna meg a szerver a nagytakarítástól... mindig jönnek új játékosok és mindig lesz aki befizet... a csaló pedig egyre inkább nem fog, mert ahogy a mostani példa is mutatja, attól, hogy azt hiszik lehet, vérszemet kapnak....

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.4.15
    Gallardo és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Értem én mi bajod! A zárolt játékosok még egy utolsó szalmaszálba kapaszkodnak, ami neked nem tetszik, ők még reménykednek, de ezt te nem tudod elviselni. Ez a te bajod!

Az a hivatalos véleményem, amit már itt is és levélben is megkaptál. Bárki bármilyen témában nyithat topicot a fórumon, mely nem sérti a fórum szabályait. Mi sértő van abba, ha valaki szeretné feloldatni a felhasználói fiók zárolását? Semmi! Nincs olyan szabály ami ezt tiltaná! Ha nem értesz egyet kérlek idézd ezt a szabályt nekem, amennyiben még sem tudnád lehet még is alkalmas vagyok a feladatomra és lehet te vagy az aki nem ismeri a szabályokat, függetlenül attól, hogy állítólag nem ma kezdted. Ja nem tudod idézni, közben kipontozódtál. Hát valaki ismét nem ismerte a fórum szabályokat és olyat tett amit nem kellett volna.

Talán, ha olvasnád is a fórumot és nem csak írogatnál, akkor megtaláltad volna azt a külön privát üzenetet, melyet akkor kaptál, mikor a hozzászólásod át lett helyezve. Vagy még sem ismernéd a fórumot? Még sem tudsz annyit mint kéne? Ennyit nem tudsz a fórumról, de úgy érzed jogodban áll véleményezni a munkámat.

16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Viszont, ha szerverenként nem marad csak pár ember és üres lesz az összes, akkor talán a maradt játékosok egy szerverre rakása se kizárt. Persze ez csak egy gondolat, viszont tuti felfrissítené a játékot. Nem hiszem, hogy szerverenkénti 100-150 játékostól kitiltásától csődbe megy a BP. Van nekik más pénzforrás is.

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A szerver váltás lehetőségét már ettől függetlenül is felvetették már és talán már dolgoznak is rajta.

18. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

Legjobb öröm a káröröm:D
    Mennyi sok szép kalóz, akik eddig azt hitték Banolni lehetetlen most ismét rinyál. Fantasztikus :)
    Talán mikor 1000+1x le irták, hogy ne botozz, te mégis tetted!
    Én személy szerint adót vetnék ki rátok!
    Minden gyöngy szerzésnél -10%
    Vagy, -1000.000 milla gyöngy. !! :p

Gallardo kedveli ezt.
  19. Gallardo

Gallardo Rutinos

az adózás nem is rossz ötletnek tartom havonta levonásra kerül tölük 10 milla gyöngy egy éven keresztül pl:)

[DD] kedveli ezt.
  20. AleX.86

AleX.86 Utánpótlás-írogató

Mert te termelsz havonta 10 milla gyöngyöt?