Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igazából mindegy mennyit mondasz, mennyit kéne adózniuk. Most akiket elkaptak nem játszhatnak. Ha pl ez lenne a büntetés még tudnának játszani, de el lehetetlenítenék nekik a játékot. Bár úgy gondolom ezzel csak jobban ösztönöznék őket, hogy ismét botozzanak. Havi 1 milla gyöngy nem sok, 10 már az, de kinek mennyi ;). Mindenesetre ilyen ötleteket is lehet írni, többek között az ötleteléshez. Van aki szerint menjenek a botosok és jó ahogy most van, de lehetnének alternatív büntetések is. Fentebb írtatok olyat is, hogy vegyék el tőlük a bástyákat, tehetségeket és ágyúkat. Szval ilyenek is jöhetnek, akár a nem zárolt játékosoktól is, nem csak a bocsánat kérések és a kérés a BP felé, hogy engedjék vissza őket.

Gallardo kedveli ezt.
  2. †~Minisota~†

†~Minisota~† Junior szaki

Én személy szerint nem engedném őket semmilyen formában vissza!
    Hogy miért? A való életben sem engedik ki a "börtönlakókat" két szép szóért, és egy kis bírságért, főleg hogy többször le lett írva hogy TILOS. Botozással vállalta a kockázatot hogy kibannolják-e vagy sem. Ha botozott akkor utánna mért írnak hogy megváltoznak?! Ha megengedné most ezt a Bigpoint ( amit remélek hogy nem fog) akkor még jobban csinálnák, hisz egy KIMÁSOLT mondatért visszajöhettek...
    Azzal hogy mínusz gyöngybe lennének nem érne el semmit a Bigpoint, hisz tuti hogy van jó pár milla elit lőszer ezeken a hajókon, így pikk-pakk összelövik újra. És nem kell félni hogy kevesen lesznek a szervereken hisz nincs botos, lesz csili, lesznek új kalózok hisz kedvet kapnak végre játszani hisz így már lehet! :)

†ZΣЦsZ† és Gallardo kedveli ezt.
  3. Gallardo

Gallardo Rutinos

én nem de ezek legalább ellönék az öszes végtelen sok elitjüket a benntmaradásért
    mert tudod néha néha ám dicsekedtek is vele mennyi temérdek elitlöszert rejt a hajójuk

4. Regisztrált

Regisztrált Fórum-zöldfülű

Konkrétan tudok olan hajórol ami klánvezérnek lett csak regisztrálva. Soha egy percet nem töltött tengeren. TP:0 EP:0 De bott miatt a bannolásra került. Vicc.

5. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

A héten nem csak bot miatt zároltak játékosokat :D, nem kellett 1 hajóval 1 percet sem a tengeren tölteni ;) csalni nem csak a tengeren lehet.

6. Regisztrált

Regisztrált Fórum-zöldfülű

Jaj DD! A hajó regisztrálva lett belett téve vezérnek és ennyi.Mégcsak főoldalra sem lett belépve vele. De Te is pontossan tudod mit akartam írni! Szóval gratula és taps

7. |BAKKERMAN90|

|BAKKERMAN90| Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Figyeljetek ide itt akik irogatnak tudják azt hogy botozással nem lehet igazán ütőképes hajót épiteni !!( se ágyút se követ nem szerzel vele löszert se olyan ami harcra jó) Mióta végleges bannról volt szó 1 percet nem botoztam! Nem mondom mennyi (huf) ment bele öszesen de átlag fölötti!! De kifejezetten zavar az ,hogy 0-24 es bot os hajók maradtak EU5 ön én meg mentem a levesbe! Minden szeró top 100-200 át ki lehetne tiltani ! Ja és a többieknek a börtönből is lejár az idő kijönnek a volt bünözők. Ha meg megy ujra a botozás akkor mennek is vissza ! Régen 1-3 hónap volt a kitiltási idő...és nem csak botoztak bástya, ágyú stb... mért nem lehet ezt folytatni 1-3-9-27 hónap ha elkapnak ! 1. bannom egyből végtelen 100% nem korekt!!!Végtelen bann olyan mintha halálra itélnének... Európai Unióban ezt még nem lehet !!!

Utoljára szerkesztett: 30.4.15
    7.62x39mm kedveli ezt.
  8. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Szia, azt mondod nem lehet "ütőképes hajót "építeni??? Akkor minek botoztak vajon??? A bástyák, a fejlesztések ne gyöngybe kerültek? A BM eket nem a csalással szerzett mojoból, gyöngyből szerezték?? Az 500+ k épeket nem a csalással kivitt bmekből szerezték?? Az eventeket nem a csalással szerzett lőszerből lőtték??? És akkor ne beszéljünk arról ,hogy ment a hajó napközben , este meg jöttek menőzni. A gyöngy , arany, lőszer bugokról megint csak nem kell beszélni gondolom,pl: piac , stb.
    Hagyjuk már , csaltak , így jártak, ennyi. Tudták ,hogy tilos mégis csinálták most meg megy a sírás meg az isti bizi többet nem csalok duma.

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és Gallardo kedveli ezt.
  9. messor

messor Junior szaki

Helyes hogy végtelenre bannolták a csaló és botos hajókat de sajnos maradtak még nagy csalók lehet át kéne nézni még egy pár hajó bm mennyiségét és hogy mennyit is csinált meg eddig

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Pontosan tudom, hogy nagyon sok mesét olvastam már. "Én nem csináltam semmit, nekem még hajóm sincs, azt se tudom mi az a Seafight". Akármikor utána jártunk, mindig csak arra jutottunk, hogy még sem úgy volt, ahogy a játékos állítja. Kár, hogy ezt nem a saját neveddel írod le :(.

Ahogy Wolf is írta ;) Nem is ismételném meg, de azt még hozzáfűzném, hogy a halál büntetés és az életfogytiglan börtön nem ugyan az. Ez utóbbi mai nap is létezik az EUban, ahonnan nem szabadulsz. Persze lehet 50 év után azt mondják mehetsz. Ez itt is benne van a pakliban :cool:
    Régen 1-3 hónap volt és a tisztességes játékosok csalódtak, befejezték a játékot vagy botozni kezdtek, míg a botosok jót nevettek a dolgon, hogy ezt csinálta és ezért csak ezt kapta. Tudjuk nagyon jól, hogy azokat a büntetéseket simán vállalták a csalók, hiszen többet nyertek vele, mint amennyit 1-3 hónap alatt gyűjthettek volna. Ezt a Bigpoint is észrevette és lépett, tett érte, hogy ne érje meg a dolog, lehet rajta vitatkozni, hogy túl szigorúak lettek, de egyszer mindenki pohara megtelik.

Nyugi, nem kapcsolták ki a szűrőt, megy az tovább. Lehet már jövőhéten lesz megint 1 ban hullám, lehet csak 2 hónap múlva, de nem kell aggódni! Előbb utóbb nem maradnak ;).

11. Gallardo

Gallardo Rutinos

Gratula csak így tovább!!
    Egy kérdés azért motoszkál bennem
    mennyire biztonságos eme script eshet áldozatul nem bot-os is neki vagy 100% os?

12. |BAKKERMAN90|

DD köszi ! Ott indult a dolog hogy berakták ezt "A leszámolás napja" dolgot ... utolsó esély hogy abba hagyák, nem az volt irva hogy inentöl kezdve bármikor lebannolunk kedvünk szerint hiába hagytad abba a "programhasználatot" mert ott akkor nem a btozást hagyom abba hanem a játékot.Mert a leszámolás napjának az volt a lényege hogy abba hagyák a botozást, én legalább is igy értettem! De világosítsatok fel ha tévednék!6 hónapja eldöntöttem volna ujat kezdek vagy abba hagyom mert tudom bannolhatnak a multbeliért! Ja és ha a szűrő aktuális bot használat miadt dobja ki a neveket akkor nézzék át de rendesen mert én attol kezdve hogy Eu5 ön az első véglegest megkapták a többiek nem használtam semmit se ....mert nem gyöngén benne vagyok (öszeszámolom egyszer megvan minden e-mail) ... és a véglegest semmi esetre se akartam kockáztatni!!

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mennyire biztonságos? Én még nem tudok olyanról, aki tényleg ne csinált volna semmit és zárolták volna. (olyat igen, aki azt állította, hogy soha semmit, lásd fentebb) De igen, eshet áldozatul nem botos, hiszen nem csak a bot csalás. Nem kell botozni, hogy csalj és a szűrő megfogjon (BM bug kihasználása, Lőszer bug kihasználása, piac bug kihasználása, bástya bug kihasználása, tehetség bug kihasználása,...)
    Arra azért megint felhívnám a figyelmet, hogy most sem csak bot szűrés volt. Külső nem megengedett programokkal való előnyszerzés miatt zároltak játékosokat a héten. Külső nem megengedett program, amivel előnyhöz juthat a használója nem csak botprogram lehet. Még csak lehet előnyhöz sem jutottál vele.
    Véletlen senki nem lesz zárolva, mindig van oka. A napokban találkoztam ilyennel is, ezért írom mindenkinek, mert jó tudni róla. Nem egy olyan bug kihasználásáért zárolnak valakit véglegesen, amit véletlen is ki tudsz használni. Pl.: vettél 1 bástyát, de nem vont le gyöngyöt amit te nem vettél észre; gyorsan kattintottál a vásárlásra ezért 2x vetted meg, de 1x vonta le az árát. Ilyenek talán előfordulhatnak, de ilyenekért nem zárolnak. Olyanért igen, ha hirtelen minden bástyát megvettél, mert már nem mondhatod, hogy nem vetted észre; ha még 100x túl gyorsan kattintottál 'véletlenül'. Ilyen már nincs ;) Amiért végleg zárolnak, vagy esetleg büntetnek az mind csak tudatosan kihasználható dolog. Senki nem véletlen kapcsolta be a fiddlert, nem véletlen dobott be 1 mojot és nem véletlen bűvészkedett a fiddleren, hogy aztán véletlen legyen neki sok bónusz térképe. :cool:

Bakkerman, nem tudom, hogy ez hány hónapra visszamenőleg volt, de erős a gyanúm, hogy nem a novemberi figyelmeztetés előtti időszakra nyúlik vissza. Az eddigi tapasztalatok szerint max decemberig visszamenőleg. De ez csak az én saját véleményem, semmiféle hivatalos megerősítés nélkül, tehát ne vegyétek biztosra.

14. Gallardo

Gallardo Rutinos

Köszönöm DD mewgnyugtattél ezzel THX

15. |BAKKERMAN90|

Január 10. én volt az első végleges kitiltás onantol 0 bot .... más bugot nem használtam ki előtte se .... na de ha decemberig akkor megvan. mind1 is. De a piaci kedvezményem meghoszabítódott bann alatt is !!! Ez igen!!!

Utoljára szerkesztett: 1.5.15
  16. .-xXx-.

.-xXx-. Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Először is igen grat BP sajnos nincs más megoldás, akik nem tanulnak, saját vagy más hibájából ez van:) Aki azt állítja, hogy ő nem vagy régen használt valamit, szerintem nem állja meg a helyét . Igen én használtam régebben, igaz kevés ideig hamar bukta volt:) sőt nem is 1 hajón , kaptam is érte bant jogosan mindre! Megtanultam a leckét érdekes mind a 2 ladik úszik a vízen mai napig , miért nem zárolták, ja igen mert már nincs miért! Nem azt mondom, sajnálok sok játékos társamat, de mindenki annak tudatában próbált ki vagy hasznát hosszabb ideje dolgokat tudta mi lehet a következménye.

17. Gunár*MSZ

Gunár*MSZ Aktív író

A kommented első részére reagálnék DD .
    Én is azt állítom, hogy nem csaltam mert tényleg , legalábbis tudatosan nem - távol álna tőlem . Novemberben mégis kaptam 2 hét bant megpróbáltam bizonyítani az igazam de ***Moderálva***.
    Egy hét után beletörödtem de ami igazán zavar, hogy nem mondták meg, hogy miért zároltak. Na ez gáz ! 21. század ,jogállam meg stb sorolhatnám még ,úgy gondolom ezért ennyit megtehetttek volna a Bp részéről.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.5.15
  18. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hogy miért? Mert megszegted az ÁÜSZ-t, hogy pontosan mivel? Ez attól függ mikor zároltak. Ennél pontosabb infót azonban senki ne várjon. Elég vicces is volna. Írjuk le pontosan ki, mikor, milyen csalást, programot használt, így megtudja mindenki, pontosan melyik az a program amit szűrnek és melyiket nem. Szval elnézést, de nem áll szándékunkban megadni azon csalások és programok listáját, amit még nem tudunk szűrni.

19. Érdekesek ezek a hozzászólások, de én csak anyit reagálnék h úgy se miénk a hajó csak "kölcsön" kapjuk a bptől és innentől kezdve azt csinál vele amit akar. Te azt döntheted el h játszol-e vagy nem, meg h rendelsz-e vagy nem. :)

20. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Mivel ez egy virtuális dolog, kézzel nem megfogható, természetes hogy nem a mi tulajdonunk. A Bigpoint csak átengedheti nekünk a játék lehetőségét és meg is teszi mindenki számára, mindaddig, míg a szabályokat betartja (azon jogát fenntartva, hogy megszüntetheti a játékot). Sajnálatos módon, amint az látható, sokan megszegték.