Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Szomorú számomra ez a dolog! Fél éve nem botozom, se nem használtam bugot és kiraktak.Tudom mindjárt jönnek a sablon szövegek.. hagyjuk ezt ki...
    Viszont:Eltörölni a bástyákat, telehetségeke, ágyúkat, rossz ötletnek tartom. Ha vki tudja mennyibe kerül egy tehetség 60 felett tudja h azt nem bottal lehet összeszedni mert az több hónapig kitart, event alkalmakkal lehetett tartolni, az nem a bot szedte össze...
    A másik egy nap 24 órából áll, 8at doglozik az ember(+1-2óra utazás),8 alvás,magátélet, többi esetleg szórakozás.
    Hogyan szedne az ember össze napi akár 100 mojot,1-2 óra ez kézzel, a bot ezt meg csinálta egy óra alatt. Akkor egy cancert ne is részletezzünk.. Nem mindeki ér rá egész nap itt ülni, h tudjon fejlődni én úgy gondolom....bár tudom, ha nem lettek volna botok, akkor nem mindeki szaladgálni 500k feletti éppel...

2. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Na akkor képzeld el, én is 8 órát dolgozom, délután 4-re érek haza, családom, gyerekeim vannak, mégsem botozom....
    Úgy fejlődök, ahogy tudok, én ide szórakozni járok, ha kilőnek, javítok, nem történik semmi baj. Annyi mojót, bm-et szedek össze, amennyit tudok, nem dől össze a világ.
    Ja és rajtam kívül még nagyon sokan vannak ugyanilyen beosztásal ;)

***Jani*** és 乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  3. lidoof.

lidoof. Utánpótlás-írogató

A nap vicce! Ezek után azon sem csodálkoznék, ha a szűrő még a hajó megosztásért, eladásáért is zárolna. Ha ez így volna, akkor közeleg a nap, amikor bárki eséllyel indulhat egy event rangsorban!

4. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Ebből következik, hogy te csak játszogattál. Mi azért elég komolyan vettük. Én úgy vagyok dolgokkal, vagy csináljam vagy ne.. voltam én is olyan fanatikus, hogy leültem kézzel csillizni, mikor hétvégén ráértem. Napi 1000 mojo, 100k gyöngy kb.. de akkor reggel 7-től este 9ig egy folytában nyomtam neki, muszáj volt mert még akkor 4450 ft volt egy duplázó..ennek kb 3 éve, és már akkor is voltak botosok :D de mind1 is amúgy se játszottam már kb 3-4 hónapja, csak eventkor, meg ha csata volt... semmi izgalom már a játékban...

5. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Tehát itt most arra gondolsz, hogy aki komolyan veszi az botozzon? Magad mondod, vagy csináld, vagy ne...akkor a bot nem te vagy tehát nagyon ellentmondásos, amit itt írsz. Tudod aki komolyan veszi, az mindent maga csinál, nem egy programmal csináltatja. Szomorú, hogy ilyen gondolkodású emberek vannak, mert ez is azt mutatja, hogy egy játékban....ismétlem: játékban....is csak a kibúvót, csalási lehetőséget keresitek, és ha ezáltal kilőttök valakit, azt totál orgiának érzitek és persze ilyenkor jönnek általánoson az arcoskodások, tudom, mert a mi szerverünkön is ez megy, a legnagyobb botosok arcoskodnak a legtöbbet, hogy kiket lőttek ki.

6. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Te Max , mi megtudtuk oldani bot nelkul is hogy elerjunk valamit akkor mas is megtudja oldani .

Han napi 30 percet csilizel mert erre van idod akkor ennyit csilizel es pont , nem fog fegyvert a fejedhez senki hogy most muszaly botoznod . . .

Ezek egyeni dolgok oldja meg az ember bot nelkul es ennyi a tortenet , akinek van ideje tobbet tud gyujtogetni csilizni bonuszozni az lefogja hagyni azt aki kevesebbet tud jatszani , ez minden mas jatekban igy van s igy is logikus .

7. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Szia, tehát szerinted csak az vette , veszi komolyan aki csal???? Ezt te sem hiheted komolyan el, vagy igen??
    Mi aki nem csalunk az meg inkább ne is játszunk inkább mert komolytalanok vagyunk? Ahogy Gyeni írta:
    A tisztességes játékban meg pont az a jó, hogy a nehezen kivívott győzelem sokkal édesebb.
    De ez a gondod megoldódott, hogy csináld-e, a BP megoldotta a problémát! Pont ideje volt már.
    Ment a hajó, szedte a mojót, gyöngyöt, este meg jöttél menőzni gondolom és még büszke voltál magadra ha jó sejtem.
    Na ennek vége!

8. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Nem a bot lőtte ki a játékost.... mindekinél van erősebb...vuduágyú volt ott a titok.. meg kinek mennyi pénze volt lőszerre,.. voltak olyanaok akik robbanóval stb csinálták a bmet.. mert csak vuducsapással, jégtűzzel harcoltak... az ellen hiába a bot :)

9. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Persze, hogy csak játszogatok. Nálam ez nem megy tétre, mint írtam, én kikapcsolódni járok ide. szerintem nem kellene ennyire véresen komolyan venni a játékot, itt nem muszáj semmi, csak amit te akarsz. Biztos, hogy még ha tehetném se ülnék itt egész nap.
    Halkan hozzáteszem a játszogatás mellett sem kicsi a hajóm....

10. kristály

kristály Fórum-zöldfülű

Jaj , mint az óvodában amikor elvette a rossz gyerek a jó gyerek uzsonnáját és az óvónénitől kér bocsánatot ... hát ez nagyon jó pofa :,D , akkor kéne az ilyenekbe belegondolnotok amikor programot használtok , hogy megvan az esélye a lebukásra és nem most itt könnyeket hullajtani

Úgyvan védjed a botosokat :D , mindegy mikor de csaltál ezért bármikor szűrés van megvan rá az esélyed a lebukásra

11. Ribizke

Ribizke Aktív író

Sziasztok! Botosok... nem kell megharagudni!!! Én nem értem el semmit ebbe a játékba!Egy jó közepes hajóm van 60 tehi fél vudu és 60 as5 ös és Nem használtam semmi programot... De szereztem pár barátot. És pár nagyszáju elenséget!!!
    Én személy szerint adnék 1 utolsó esélyt..... DEE
    Leszedetném:
    a bm sebzést, életet
    a meglévő full bm eket
    a vásárlós lőszereken kivül minden elit lőszert (a befektettet pénzt tartsuk tisztelettel ja a fizetős térképeknél is)
    a vudu fedet
    és még egy kis minusz gyöngy minusz mojó hogy kelemes legyen az ujrakezdés .....2-3 milla gyöngy 10-20 k minusz mojó
    Ezzel a végtelen elit lőszer készletek amit a botozásból gyüjtötetek elúszna nem lenne tartósan 5-600k épetek ... visszatérhettek pancsolni. Ja és ha ujra megy a bot ott a szűrő és onantól vége hiába a belefektettet pénz ...!!! Szerintem ez lenne a korrekt ,de akkor a Bp nek meló lenne vele!!

totis111HIP*❶, 乂ωøζƒ乂 és [DD] kedveli ezt.
  12. ¤ROBERTO¤

¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

Csak egy hozzá szolásom van.......Le merem fogadni hogy BÁRMELYIK hajo volt már valaha boton vagy egyéb kulso programon akkor ezek szerint nem lesz játékos a szervereken mer mindenkit ki bannolnak ? Olyanokat láttok vizen aki 0 24 orán vanak botton és azoka nem banolták? Most akkor hogy van ez ?

Ribizke kedveli ezt.
  13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Teljesen igazad van, nincs mindenki bannolva. Senki nem is mondta, hogy a szűrés során az összes pl botos játékost zárolták volna. Ez egy folyamat, most ennyivel lettek kevesebben. Legközelebb még kevesebben lesznek. Lehet, hogy kevés hajó van, ami soha nem volt boton, vagy ne használtak volna hozzá külső progit. De mennyi van olyan, ami az elmúlt 3 hónapban használt valamit? Ez már kevesebb. Nem tudunk sokat erről a múltheti ban hullámról. Gondolok itt olyanra, hogy mikori szűrés eredménye volt ez. Az tuti, hogy volt ezek között még BM bugos is. BM bugot főleg decemberben csinálták az emberek. Ebből jutottam arra a következtetésre, hogy a bannolások a decemberi szűrésekig is visszanyúlhatott, de ez az én véleményem.

14. Ribizke

Ribizke Aktív író

Összes botossal azt csinálnám amit a fentiekben leirtam .... Ment a gép potyán, vetted a az előnyöket (csili duplázó 25%kedvezmény)
    és mit értél el vele ... nem kapsz bannt de hátrébb vagy mint ahonan kezdtél ... ez a tuti megoldás !!!!!utánna meggondolná 1000X is csinálja vagy sem! és a Bp se járna tul roszul ....

15. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Ribizke , hidd el nem tanulna belole :)

Voltak mar olyan bejegyzesek hogy a tag mar 3 hajojat banoltatta ki cslas miatt , nah most akkor mirol beszelunk :D
    Kutyabol nem lesz szalonna . . .

Ami esetleg megoldas lehetne erre az az ( amit irtak mar paran ) vegyenek el mindent a hajorol es kezdjek elorol , fizetos dolgok maradjanak de minden mast 0-ra , ezutan meg ha botozik megint akkor nincs vita lecso es kesz ennyi delete

Ribizke kedveli ezt.
  16. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Most se tanultak belőle Ribizke! Itt olvashattad, mindenki fel van háborodva, hogy milyen régóta nem botozik, stb, mégis zárták. Az ilyen nem tanul semmiből, csak kifogás van, de az bőven!

17. Skyline

Skyline Haladó

Ne fogadj ilyenre mert elbuknád!!!

DokkoLó✰HST és FM_Héra kedveli ezt.
  18. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

Szia. Valóban nem a bot lövi ki a harcban az ellenfelét, DE mivel is jutott olyan helyzetbe ,hogy szinte esélytelen vele szemben a másik fél?? Talán a csalással szerzett 500+ k éppel, a csalással szertett full bástyákkal, a csalással szerzett full tehetséggel ,a csalással szerzett lőszerrel stb .Nem azt mondom ,hogy kinek ez mind meg van az mindenki csalt, de vajon honnan van előre évekre mojófed, + élet, + sebzés, királynő kegyelme? Mert azt nehezen hiszem el ,hogy végig tolt volna valaki kézzel közel 3000 BM et!!! EU3 mon a top elsőnek közel 3,5 milliárd TPvel van több mint a másodiknak, van aki elhiszi,hogy becsületesen szerzett ekkora előnyt?

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Egyébként hasonló tisztogatást nem csak a Seafightnál csinál a Bigpoint. Nem ismerem annyira a többi játékot, így nem tudom máshol egyáltalán szükség van-e ilyenre, de pl Darkorbiton kb szeptember óta 1-2 hetente lemegy egy ílyen ban hullám. Néha 100, máskor 2000 játékost végleg zárolva. Ők ott 1-2 éve úgy kezdték, ahogy mi is. Figyelmeztettek, először csak pár hónapot kapott az akit elfogtak. Itt is csak 1-3 hónapot kaptak az elmúlt években.

***Jani*** kedveli ezt.
  20. **MaXł**

**MaXł** Járnitanuló

Tphez nem kell bm :) Egy jó event ahol sok tp-t ad... volt jó sok példa rá az elmúlt időben... a bmek amúgy se sok tp-t adnak sztem... volt olyan regelés amivel több mint 1-1.5 misi tp lehetett összeszedni....