Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. 乂ωøζƒ乂

乂ωøζƒ乂 Járnitanuló

A lényeg a BMek száma volt, de nem akarod érteni :D
    Ja és ezek csak az újak, a régieket nem számoltam bele.

Utoljára szerkesztett: 4.5.15
  2. lidoof.

lidoof. Utánpótlás-írogató

Nem kell. Sok TPhez csak admirális ágyú kell és hogy 0-24be lőj valamit ;). Persze a legjobb, ha BMen lősz, esetleg Behén. 1 Virgóból TP gyorsítóval, admi ágyúval kiszedsz 1 milla TP-t 15-20 perc alatt. A virgót bármikor csinálhatod, nem kell hozzá eventre várni, hogy regenerálhass. Sok TP-s event, ahol tényleg megérte nem az eventet lőni a gyöngyért, hanem regenerálni, olyan csak 1 volt. Utána vissza is vonták az akkor szerzett TP-k nagy részét. Pont ugyan az az event volt a múlt héten. Sok TP jött belőle? Nem :D. Egyrészt mert nem ad annyit, másrészt képtelenség volt végig regenerálni mindenkit, hogy mindenkiért kapj TP-t. Ha szerencséd volt találtál egy kisebb csapatot, ahol csak 4-5 hajó lőtte és őket be tudtad regelni a TPért, na de ők eltököltek vele 20-30 percet is és jó esetben kaptál értük 1 milla TP-t. 1 milla TP 20-30 percért? Ez ismerős, hát ezt a virgo is tudja, lol. Na arról már nem is beszélve, hogy sokan 1000 virgókat toltak le december januárban. Folyamatosan csak ezt tolták, óránként 3 milla TP, heteken át. Nem sokkal jobb a helyzet, ha tisztességes forrásból származó, de tisztességtelenül szerzett virgókat csinál az ember. Magyarul csilibot használatával. Főleg aki január óta csili botozott az nagyon megszedhette magát. Nagyon sok csili van mindenfele, hisz kevesebb a botos. Annak idején is összeszedtem pár óra alatt 50-60k gyöngyöt és 1000 mojót. Akkor ezek mostanában? Naponta simán összehoztak/hoznak 4-5 virgót is és a többi BMről nem is teszek említést, úgy is csak a TP a téma :p.
    Top 1 TP játékos már csak tudja, hogy lehet TP-t gyűjteni és nem nagy titok, ha figyeled a rangsorokat. Már a BM bug előtt is havi 100 virgót tolt le és azóta is ennyit ;)

3. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Lassan kezdünk eltérni a témától :) Tapasztalat és elitpontot mindenki tud gyűjteni, már ha ismeri a játékot :D A lényeg most a botszűrésen van. Sokan most megnyugodtak szerintem de nem kellene :) A szűrő folyamatosan megy és jelenleg nem tudhatod, hogy az eredményessége hol tart. Melyik időszak után kapják egyesek a tiltást. A véleményem, hogy aki használt programot a tavalyi és jelen évben az számíthat rá, hogy kitiltják a játékból. A következő tiltási hullámnál majd kiderül, hogy mennyire volt eredményes a szűrő ;)

4. ***Jani***

***Jani*** Junior szaki

Egyszerű a dolog és nem is nagy összegről van szó, venni kell egy duplázót 8 hétre 2300 ft kb ami ugy gondolom nem tétel legyen bármilyen anyagi helyzetben is az ember + tehetség... és 2-3 óra csilizéssel 800-1000 mojó is meg van simán amiből azért már lehet tekintélyes bm darab számot összehozni tisztán és legálisan :) a vudu fedélzetről már nem is beszélve nekem ma fog le járni a 8hetes de veszem is meg rögtön ismét a 8 hét alatt ha csak a vudufedet veszem figyelembe ami most jelenleg 153 napra van előre már megérte + a rengeteg bm amit ki tudtam hozni, lehet itt csűrni csavarni a szót egyszerű a téma nem kell olyan dolgokat ki/ használni ami miatt el veszik a hajót... minimális pénz ráfordítás mellett is lehet jó hajót építeni (duplázó, ében és elefánt fed, 5-s javító)csak idő, türelem és kitartás kell hozzá!!! Az meg h nem vagyok benne a TP ranglistán a 100-ban :DDD KIT ÉRDEKEL???? nem a TP-vel lőjjük az enemit! :)

5. Ribizke

Ribizke Aktív író

Igy vagy úgy de ha valaki 300 forintot is tett 'csak" a játékba nem korrekt a végleges bann ... vásárlós dolgokon kivül minden lemegy az is emberségesebb és nem mondhatná azt hogy a BP elvette a pénzem.... itt van csak amiért fizettél amit hozzá csaltál azt meg felejtsd el ... és ha ujra kimutatja a Szűrő akkor nincs miről beszélni .

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így sem mondhatja senki, hogy a BP elvette a pénzét. Te egy szolgáltatásért fizetsz, nem pedig egy tárgyért ami a tiéd, amit te megvettél és ami mindig is a tiéd lesz. Ezt a szolgáltatást csak úgy használhatja valaki, ha a szabályokat elfogadja és betartja. Aki nem fogadja el, már nem is használhatja (nem játszhat). Aki elfogadja, de megszegi, annak számolnia kell a következményekkel. Esetleg azzal, hogy nem használhatja tovább az adott szolgáltatást, esetünkben azzal, hogy nem használhatja a hajóját.
    Olyan ez mintha kapnál egy céges autót. Te használod, te tankolod és te viszed szervizbe, ha lerobban, amit te fizetsz, de csak azzal a feltétellel, hogy nem szabálytalankodhatsz vele, mert akkor elveszik. Ha elveszik, mert balesetet okoztál, mit mondasz? Kéred vissza annak az X ezer liter benzin árát, amit beletankoltál és egyébként már el is kocsikáztál? Kéred vissza az új légszűrőt, amit 2 hete cseréltettél ki benne X ezer forintért és persze kéred vissza az új nyári gumikat, amiket ugyan csak te vettél rá? :cool: Ha mindenféle ok nélkül kérik vissza, akkor még megteheted, hogy ezeknek az árát visszakéred, de a már elhasznált dolgok árát akkor sem.

7. 7.62x39mm

7.62x39mm Fórum-zöldfülű

Azért mert ők nem fiddleres klienst használnak hanem a rendes normálisat és egy egyszerű script végzi a gyűjtést. Rájuk soha az életben nem fogják tudni bizonyítani, hogy bot gyűjt vagy pedig ott ül a manus és ő játszik.

8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Soha ne mondd, hogy soha ;)
    Persze aki ennyire biztos a dolgában, az próbálkozhat, de megéri kockáztatni? A zároltak többsége úgy tűnik, hogy már megbánta. Akiket még nem zároltak, de megérdemelnék, azok úgy gondolják, hogy már mindent megúsztak? Ők nem fogják bánni?
    Oké, az ember a saját hibáiból tanul, de lehet tanulhatnánk a másik hibájából is :)

9. 7.62x39mm

7.62x39mm Fórum-zöldfülű

Én sajnos még a saját hibáimból sem szoktam elsőre tanulni.o_O De minden rosszban próbálok mindig valami jót is keresni és ez jelen esetben az, hogy végre megszűnik a seafight iránti függőségem. Magamtól soha nem bírtam volna befejezni akár hányszor is próbáltam.

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ó, tényleg csak ez a probléma? o_O Ez ne legyen gond. Írj supportnak, hogy szeretnéd befejezni és töröljenek. ;) Legalább nem kell csalnod és a zárolásra várni. :cool:

11. Laci_Papa

Laci_Papa Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én tavaly kaptam 3 hónap pihit,ezért nem is szóltam semmit !De most nem értem a dolgot,de már nem is érdekel!Az azért furcsa hogy semmi kézzel fogható dolgot nem írtak mondjuk mikor is csaltam!?
    A másik dolog ami igazán bosszant itt írogatnak olyanok akik viszont tényleg csaltak! Mondjuk arany progi,van itt még olyan ember aki ezt használta csak lapul:)
    De van olyan is aki ö maga adta a progikat ,de ö már kicsit feljebb lépet a ranglistán!Engem végleg kizártak,de azért néha felnézek a játékra:)Annyit tudol még írni hogy ne vádaskodjon senki mert,először nézzen mindenki saját magába!!Köszönöm ezt a 5 és fél évet veletek nagyon jó volt!!További szép napot mindenkinek!!Üdv:Laci_Papa

12. comolungma

comolungma Utánpótlás-írogató

igazad van papi

13. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Laci_Papa ha mar nem tudod mikor csaltal akkor mirol beszelunk :D

Meg akiket nem fogtak meg az nem azt jelenti hogy a kovinel is megusszák , elobb utobb fent akadnak , ido kerdese :)

14. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

érdeklődnék aki végleges bannt kapott,hogy kaphatta visza a hajóját?

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

A "végleges bann" alatt a központi szűrés során osztott végleges zárolásokra gondolsz? Ilyen hajókat nem oldanak fel.

Ha szerinted még is van ilyen játékos, akkor adj ID-t, vagy ide, vagy supportra küld és megnézzük, tényleg feloldották-e és ha igen, akkor miért volt zárolva. Mert ugye elég sok dolog miatt lehet valakit zárolni hosszabb-rövidebb időre (egy chat, fórum szabály súlyos megsértése miatt, kisebb bugok kihasználása végett, esetleg kiegyenlítetlen rendelések végett, stb...), melyek már eredetileg is lejárnak valamikor és a gazdája folytathatja a büntetés lejárta után a játékot. Sőt, az is elképzelhető, hogy tényleg végleg zárolnak egy hajót, például súlyosan megfenyegeti valaki egy játékos társát. A support végleg zárolja, de úgy dönt pár hónap múlva, hogy azóta megtanulta a leckét a bűnös és feloldja.

16. Đขǥσσ

Đขǥσσ Utánpótlás-írogató

Kedves DD ,újra itt vagyok tetszik ez a kasszás dolog,1.dolgozó lenyúl a 2.nem nyúl le semmit.Meg figyelésem a következő :a példázatod követve 2 osztályba soroltad a játékost :egy fizetős csalós és egy nem fizetős tisztességes.A csalónak nevezett játékos ahogy azt írtad nyomja minden nap keményen több profitot termelve maga részére ,a tisztességes is ezt teszi csak lassabban,úgy mond csalás mentesen.A csaló játékosnak mi kell ahhoz hogy ezt meg tudja valósítani ,egy jól működő bot egy jó hajó ami ki van fullozva ,ezt a fullozást csak is pénzből tudja elérni kristály csomagtól meg kezdve duplázó kedvezmény és még sorolhatnám,a csaló játékos felépítve egy olyan hajót ami képes erre csak tippelni tudok kb mennyit gyűjt egy nap,de gondolom játszani is akar nem csak botozni ezért még mindig költ valamire hogy szinten tudjon maradni.Ez idáig gondolom jól írtam mindent .És most térjünk át a tisztességes játékosra ,hú kicsi vagyok majd meg növök szisztem játszok napi 1-5 órát heti 3 alkalommal ,vagy kinek hogy nem tudom mennyit enged az ideje,vesz egy duplázót tegyük fel gondolom az egy hetest aki nem ér rá annyira ,tehik nélkül kb 10k gyöngy egy óra alatt ,tiszta szenvedés számára a szemfolyásig tartó csillizés vagy akár fény térképen való npczés .Az ilyen játékosnak nem lesz nagy profit de a bp-nek sem,telnek az idők változik a játék még több fejlesztés egyéb nem bírja magát össze szedni h szinten tudjon maradni.Én azt mondom csak is azért csalás a csalás mert jobban haladsz de miben is ?gyöngyben aranyban kristályban térképekben,mind ezt ezeket meg szerzi a kis játékos is ,igaz meg szerzi de nehezebben,kicsik nagyok előnyök hátrányok vannak lesznek ez tény ,de hogy egy olyan játékost el nevezni csalónak aki ugyan azokat a dolgokat kapja mint a tissztességes a tengeren,nem is mondom inkább mit gondolok.Lehet van olyan is aki fillért nem rakva bele 0-24 nyomta oké azt mondom meg érdemelte,de ez már egy harmadik eset ,pedig csak két felé osztottuk most a játék teret.De lehet több fele is lehetne ,ebbe most nem megyek bele jobban mert hosszú lenne.És még hány fajta módon lehetne ezt meg vizsgálni pff rengeteg ..Véleménye lehet mindenkinek ahogy nem vagyunk egyformák,és nem is leszünk.Kedves DD Te a védője vagy valaminek ,el fogadtad a szerződést ,neked le írtak szerint kell cselekedned,mert ha nem úgy tennéd ,nem írogathatnánk most.Mára már bele fáradtam magam és mások védelmezésében 1. és 2. dolgozókra gondolok,úgy hogy ezzel le zártam a témám ,itt is és a másik topikban amit nyitottam.Köszöntem a lehetőséget újra,további jó melót!

gollem05 kedveli ezt.
  17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem védek semmit és senkit. Én így látom a dolgokat és kész. Az már csak jó, hogy ez megegyezik a Bigpoint érdekeivel is.
    A bigpoint úgy határozott, hogy nem lehet botozni, aki ezt teszi az csal. Mi ezzel a probléma? Ezt akkor is tudtad mikor beregisztráltál és akkor is amikor tiltott eszközökhöz nyúltál.
    Nagyon nagy károkat okoznak a csaló játékosok a játékoknak és most nem csak a Seafightról vagy Bigpointról beszélek. Mindenhol vannak, mindenhol próbálnak tenni valamit ellenük.
    Különböző csalások vannak. A botozással, automatizálással lehet, hogy te konkrétan nem veszel ki pénzt az adott cég zsebéből. De a játék kedvét a többi játékosnak simán, ők pedig lehet fizettek volna. De teljesen mindegy, hogy fizet-e vagy sem. A játék tisztogatása már tart egy ideje és mindenféle megkülönböztetés nélkül zárolnak bárkit, ha megszegi a szabályzatot. Értem ez alatt azt, hogy teljesen mindegy, hogy mennyit költöttél, mennyit játszottál, hogy mit értél el az életben vagy bármi. Ez senkit nem érdekel. Aki megszegi a szabályzatot az büntethető, botozásért végleges zárolás a büntetés.

18. gollem05

gollem05 Fórum-zöldfülű

Udv
    Azzal nincsen semmi bajom hogy egy jatekos csalasert zarolva van , 1 napra, 1 honapra, 1 evre , orokre.Viszont az a jatekos aki orokre van zarolva attol elveszik azokat a kifizetett termekeket, amelyek a jatekos tulajdonat kepezik pl megvette a zsakmanyzsakokat, kristalycsomagokat,vuduagyukat,hajodesigneket ezeket a termekeket a fizetos oldalrol lehet megvenni. Miutan a BP ezeket eladta a jatekosnak ez mar a jatekos tulajdona...szerintem ha valaki orok zarolas utan ismet elkezdene a jatekot ezeket a cuccokat arra a papucshajora jovakellene irni , kifizette, nem jatekpenzt adott erte.

°°Máté°° kedveli ezt.
  19. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Hali gollem05!

Átfuttattam egy kicsit az elméletedet erről a tulajdonjogról magamban :)
    Elképzelem, amint megrendeled a zsákmányzsákot tele kövekkel, és a postás másnap kivisz egy zsákban egy marék követ :)
    Vagy rendelsz 10 vudu ágyút, és a múzeumokból meg várakból összerántanak neked 10 db ágyút, kamionra pakolják és elviszik a házadhoz :)
    Vagy mégis pontosan hogyan gondoltad a tulajdont? :)
    Amúgy ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy a bankrablótól ha el is veszik az ellopott pénzt, nehogy már a símaszkját meg a pisztolyát elvegyék hisz azt ő pénzért vette :)
    A csaló az csaló...tudta jól mit kockáztat, ha botozik vagy egyéb módon csal. Épp ezért ha fizet érte és mégis csal, majd elkapják, akkor megérdemli, hogy bukja mindenét. Az a szomorú, hogy ennek ellenére mégis tele vannak a térképek botosokkal. Éjjel is jó párat kilőttem közülük, de sajnos mind visszajöttek, és a végtelenségig nem lehet lődözni őket. Ezért is kell nekik bant adni, abból nem jönnek vissza :)

AleX.86 kedveli ezt.
  20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Hmm, pont erről szól 2-3 mondat is a Fórumjátékunkon, amit már a nehezebbek közé sorolnék. Sokan nem tudják, mert figyelmetlenül olvassák el az ÁÜSZ-t, esetleg el sem olvassák.