Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Jó reggelt :)
    Nyugi :), érdekli a BP-t, ha valaminek sokáig nincs látszata, az nem azt jelenti, hogy nem is foglalkoznak vele ;).

2. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

de azért ennyi idelye nem történik semmi , ez azért lehet a játék szinvonalán nem emel :-(((

3. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Hat igen elegge reg volt szures a botosok tabora meg percol percre novekszik mert hat nincs bunti akkr miert ne . . .

Tobbszor felhoztuk mar hogy ideje lenne mar a szuresnek de semmi reakcio . . .

4. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

"Ami késik az nem múlik!" :D

5. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Milyen büntetés jár mostanában annak, akit elkap a szűrő?

6. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

A legelső figyelmeztető zárolások után, véglegest kaptak azok a játékosok, akit a rendszer szűrt ki. Tartós zárolásról volt szó a közleményben, ami véglegest jelentett eddig. Míg nem olvasunk mást egy újabb közleményben, erre számítson továbbra is mindenki.
    Ez minden játékos számára elkerülhető, ha nem használja a bot programokat, csalásokat.

7. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Hm hát gyerekek én 3 éve küzdök a csalók feldobásával persze eredménytelenül, volt már hogy 1000 nyi linket küldtem azokról a progrramokról is amiket akár használhatnak . Saját barátaimat is le buktattam mert ki nem álhatom a csalókat . De mit is értünk ezzel semmi! A csalók voltak és lesznek sajnos már ki használják a programok tervezői a régi hibás helyeket a játékban de ugyebár ez rengeteg munka és idő lenne mire újra flottúl menne az egész játék. Na de ha le álna 1 hónapig a játék ezen javítások miatt ki örülne neki .Ígyhát marad ez a verzió . Én el itélem a csalókat hisz ők is dolgozzanak meg azért amit elérünk . Na de ha bele gondol a bigpoint akkor miért nem törődik bele és akár ki fejleszthetne 1 olyan programot amit hívhatnánk akár hivatalos bot programnak. Persze nem ingyen és ez + bevétel is lenne és végre meg lenne az esélyegyenlőség és el tünnének ezek a gondok ( Tudnék pár játékot írni most ide de nem tehetem ahol ez meg lett csinálva és be is vált elég nagy haszonnal ) De addig is amég nem jön rá a bigpoint erre addig is szorja a botosakat kifele mert nem hiszem el event vége lett vettem 1 duplázót háátha mert bm nuku erre megyek a mappokon mapponként minimum 5 játékos a 6 odik meg lő :D Kicsit így nevetséges most szégyen szemre vásárólt duplázóval csáp husit szedek meg csápozok abból meg mojózok . Vicc :D

By: ♋~ΔℛMΔG⅀ⅅⅅӨℵ~♋

$GOBLIN$HUN$, †ZΣЦsZ† és -MrT- kedveli ezt.
  8. mojo(Hun)

mojo(Hun) Járnitanuló

osztom az előttem író nézetét és sajnos ez van de hát hiába irunk ide max annyi hogy beszélünk és hátha kiadjuk magunkbol a dühöt :-( persze kinek nem inge pulcsit vesz mert bizony hidegek az éjszakák mostanság hihihihi :)

9. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Akkor vagy nem szűrnek, vagy nem tudom mi a helyzet, mert nem rettenti el a botosokat semmi! A top elején levő játékosok vígan elcsilliznek bottal, és mégsem fogja meg őket a szűrő. Ez eléggé aggályos....

10. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Kicsit visszaolvastál volna (előző oldal), DD írta "a szűrés folyamatos, a ban hullám ami ritka". Lehet hogy nem rettenti el őket, de legyen az ő gondjuk, ha a következő zárolásnál ők is sorra kerülnek. Láttunk itt már szánom-bánom hozzászólásokat, sajnos utólag gondolkodtak többen is, meg persze biztos vannak olyanok is, akiket a zárolás sem érdekli.

11. Péter

Péter Fórum ismerője

Engem az bosszant,hogy hiába vagyok bm-en,mert egyszerűen nem tudok feljebb jutni elitpontokkal a ligában. Nem fér a fejembe,hogyan lehet valakinek 300 millió feletti elitpontja de még a 200-at is soknak vélem.Ha napi 1 cancer-t is csinál az is min 6 óra azért a 5-7 millió ep-ért.Ezt a mennyiséget csak bm-es bottal tudom elképzelni.Ezen "feltételezésemmel" meg nem hogy én más sem fog feljebb jutni a első 5 vagy 10 be. Így mindig ugyan azok a játékosok fognak előnyhöz juni akik csalnak.

12. †ZΣЦsZ†

†ZΣЦsZ† Utánpótlás-írogató

Szerintem is.

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ezt már sokszor megbeszéltük. Csak azért, mert más olyat tud, amit te nem, az még nem azt jelenti, hogy csal. Míg te egyszer sem kerülsz be a top100-ba és ha a fejedre állsz, akkor sem kapsz 1 milliónál több ligapontot egy virgó után, addig azok akik rendszeresen ott vannak a top100-ban, azok simán kapnak 2-3 milliót is. 200-t soknak vélsz? Megfelelő felszerelésekkel elég hozzá 60db virgó! Erre pedig elegendő 6 óra, az összegyűjtésére pedig van 1 hónap, ami megint nem nagy szám, ha valaki aktív és most nem is feltételezem, hogy az illető hajója éjjel nappal menne.

Tehát, ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz és ne vádaskodj. Sajnos a játékosok 99%-ka ha olyat lát, amit ő maga nem tud megcsinálni, akkor rögtön csalónak kiálltja a másikat, pedig csak gőze nincs a játék részleteiről. :(

Úgy tűnik, hogy ezt akkor elképzelted, majd el is felejtetted, de ne aggódj, nem vagy egyedül. Sokan nem akarják elfogadni azt, hogy valaki jobb náluk, és olyat is lehet, amit ő maga nem tud, elsősorban azért, mert gőze nincs róla, és nem azért mert ő nem tehetné meg.

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Akkor úgy néz ki, hogy a játékosok 80-90%-ának gőze sincs a játékról és úgy látszik, hogy nekem se a 23 millió ligapontommal... Tudom... Naponta játszak többet 10 percnél... Igaz már ez lassan tök mind1 lesz. A játék csak csökkenti a színvonalat és a játékosok meg szép lassan lépnek le ez meg látszik a fórumon is. Pl.:Fórumjáték... De majd csak jön megint egy jó kis pénzes újítás amit tovább növeli a pénzes és nem pénzes játékosok közötti szakadékot. Ennek lassan vége...

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Igen! A játékosok 80-90%-ának, ha nem többnek gőze nincs a játék részleteiről! (ha lenne, akkor senki nem csodálkozna rajta, hogy valakinek van 300 millió liga pontja és a csalásoknak még eszébe sem kéne jutnia)

Neked van 23 millió ligapontod, szerintem nekem még annyi sincs. De ettől még tudom, hogy hogyan érhetnék el több 100 milliót (leírtam, fent idéztem is) és éppen ezért nem mondom, hogy csaló az aki ezt meg is teszi. Az persze lehet, hogy ezt ők csalással érik el, de nem kell hozzá csalni. (itt most nem a több milliárdos pontokról beszélek)

Sok játékos lelépne, ha fizetős fejlesztés jönne? Lehet... de itt az élő példa, hogy a többség ezt szeretné. (lásd ötletelés: vudusämän 4.0 verzio, ahol a 3. sámánnál, ami ugye alapvetően fizetős jobb sámánt szeretnének, olyat mint az 5. altiszt, ami szintén alapvetően fizetős. Esetleg az volna az elvárás, hogy csinálnak egy több fizetős játékelemnél jobb dolgot pusztán gyöngyért? o_O)

FM_Héra kedveli ezt.
  16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nekem itt már nincsenek elvárásaim, de szerintem nem is lehet. Talán azért szavaztak többen a fizetős sámánra, mert kezdenek elfogyni a nem fizetősök és magasról tesznek az egész játékra?! Azt azért fogadd el bármennyire is nehezedre esik, hogy nem mindig neked van igazad...

17. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Soha nem is mondtam, hogy mindig nekem van igazam.

Itt most az a téma, hogy akinek sok ligapontja van az csal és őket már szűrhetnék, zárolhatnák. Erre mondom, hogy azért, mert valaki nem tudja, hogyan lehet csalás nélkül pár 100 millió ligapontot csinálni annak könnyű vádaskodni és azt mondani, hogy csalással! Pedig ez nem feltétlenül igaz! Ennek nem sok köze van a ligapontokhoz. Talán akinek csak 10 millió pontja van az nem csalhat? Miért ne?
    Korábban leírtam 1 példát a sok ligapontszerzésre, nem kell hozzá csalás. Pontosan ugyan az az illető volt, aki most megint nem érti azt amit korábban megkérdezett, leírtam neki, megköszönte, megértette...

A félreértések elkerülése végett, én nem a csalók mellett vagyok, de egy játékost nem lehet csupán az eredményei alapján kikiáltani csalónak. Én is várom már a következő ban hullámot, ami jönni is fog, amint eljön az ideje!

FM_Héra kedveli ezt.
  18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Sok mindennek itt lenne már az ideje...

19. Péter

Péter Fórum ismerője

Értem is meg nem is,de azért köszönöm mindenkinek a válaszokat.

20. Péter

Péter Fórum ismerője

Akkor kérdeznék 1 picit másként. Nyugott körülmények között. Ha most xy-on megnyeri a top első 10-ben lévő valamelyik helyet és már korábban is ott volt és lesz is,de "?"hónap múlva zárolják. Akkor az ő általa megszerzett extrák /liga bonus,versenytárs érme/ elvesznek, vagy a soron következő játékosoknak írják jóvá még akkor is ha a liga most van vagy volt.