Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Ez a 'jelentik' része már részben most is működik. Ha jelzel valakit, hogy csaló, és ennek egyértelmű jelei vannak pl. 1 hete csak virgón van az illető, és 1500 virgót csinált meg azóta, amit ugye a rangsorokból látni, nem csak olyanok mint pl 'túl gyors, túl nagyot lő, túl gyorsan javít', akkor annak utána néznek. A botosok helyzete más. Ott a BP nem 1-1 hajót néz az ellenőrzéseknél, hanem mindet, ezért nincs is szükség külön jelezni, hogy valaki botozik, ha úgy van és ez bizonyítható is, akkor a szűrés során kiderül.

_*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
  2. ☆☆☆☯乂Jezabel71乂☯☆☆☆

☆☆☆☯乂Jezabel71乂☯☆☆☆ Utánpótlás-írogató

Kedves Hera!

volt olyan idöszak amikor olyan PENZERT megväsärolhato bot volt forgalomba (neve SEABOT)ami viszalött ha megtämadtad es csilizett vagy npc-t lött söt admirält is most is van hasonlo bot ami nem csak az npc-t hanem az admirälist es a behemoton nem csak a leviatänt hanem a nagy behit is lövi ez ellen a jätekosok ugy tudnak vedekezni , hogy lefüstölik a behemotott ez pont eleg ahoz hogy a bot meggondolja magät es visszamegy leviatänt löni ez lehet a feny mappon is megy.

amugy Hera es DD ha tenyleg jätszotok ezt ti is lätjätok de megis olyat irtok ami nap mint nap tapasztaltakkal ellentetes.

a bm botrol leesett jätekosok mindent lönek szörnyet ,jätekost, npc-t ami a lötävba megy. ez ropant kelemetlen mikor elopja az npc-t farmerkodäs közbe es meg belem is lö. Szinte az összes mapon igy van.
    eleinte ätmentem egy mäsik mapra de mär ez a lehetöseg nem äll fent mert minden mapon van 2-3 db vagy több ilyen hajo .
    miert nekem kell hozzäjuk alkalmaszkodni? miert nekem kell menekülnöm hogy ne löjjek le a vudupajzsomat?
    miert nekem kell harcolni az ellenfellel?
    ezek utän nem jogos a felhäborodäs mert itt nem csak arrol van szo hogy nehäny csilit felvesznek mint eleinte volt hanem az aktiv jätekosok eletteret csökentik.
    Többen leirtäk hogy bizonyos helyzetekben hogyan lehet ellenük vedekezni de kerdem en miert en pazaroljam el a nehezen öszegyülytött tärgyakat gyertya, füstbomba stb...?

az ellenfeleink a farmer mapokon jönnek mennek fosztanak ezektöl a csalikent müködö jätekosoktol cs-p, aranyart admirälert järnak a 12-14 es mapokra

Ha kilövik öket a sarokba vannak es javitanak a minap megszämoltam 10 hajo volt ott ami javitott

en azt a koräbbi iräsomban NEM irtam olyat , hogy azonnal banolni kell öket hanem csak ätnezni logkönyv , raktär aruba üstje stb hogy miböl van anyi gyöngy mojo es egyeb tärgyak milio szämra a hajojukon es ez alapjän lehet megtenni a megfelelö lepeseket velük szemben.

3. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

Sziasztok.:)
    Szerintem akit botozás miatt, 1-2-3 hónapra zártak ki, az is nagy hiba volt, mert tovább fogja csinálni, egyik ismerősöm egyszer botozott, és akkor is csak kb fél órát, és másnap végleg kizárták a hajóját (nem volt nagy hajója), pedig csak mind össze fél órát botoztatta, hogy megnézze milyen és hogyan működik..Erre, aki órákat/napokat/heteket/"hónapokat" botozik, annak meg kiosztanak egy két három hónapot, és aztán kezdi előröl, szerintem ez kicsit kivételezés, mert azért van különbség, fél óra meg hetek között, de mindegy..:cool::cool::rolleyes:
    További szép estét.;)

4. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Találkoztam én is olyanokkal, akik lőttek mindent ami mozgot, NPC-t, játékost, szörnyet, mind1 volt nekik. Ha mindent lő, akkor ugye NPC-t is, amit ellophatsz tőle, de én nem szoktam megvárni, ha ilyet látok kilövöm, függetlenül attól, hogy szövetséges-e vagy sem. Persze vissza fog jönni és a sarokba, vagy bárhol máshol feljavít.

Tehát megint írtál olyan tényeket, melyeket csak botosok csinálhatnak, és ezek alapján szűrhetőek. Szóval ne álljon meg a sarokba senki javítani, mert azt csak a botosok csinálják és zárolhatják érte a játékosokat :p Sőt, ugye ha megtámadnak, vissza se lőjj, mert ilyet is tudnak a botok :eek:. Sok mojód, meg gyöngyöd se legyen, mert ez is egyértelműen botosok kiváltsága :confused:

Szóval. Cifrázhatod még ezt nagyon sokáig, csinálhatsz még több nevet is fórumra (bár ezzel csak magadat csapod be, hiszen azért mert te több névvel támogatod a saját ötleted, még nem támogatják többen :D ), de akkor sem lesz olyan szempont, mely alapján szemmel is, vagy a naplót ellenőrizve egyértelműen megállapíthatnád egy játékosokról, hogy botozik-e vagy sem. Mert amit látsz, azt egy játékos bot nélkül is megteheti.
    Egy tök egyszerű példa, hogy megértsd. Kocsma tulajdonos vagy, valaki titokban dézsmálja a sörödet és úgy próbálod kiszűrni a tolvajt, hogy a kocsmádban kinek sör szagú a lehelete :cool:. Szóval ilyen alapon tippelhetnének is ;)

A szűrés módhoz nincs szükség ötletekre, a BP-nek már megvan a saját ötlete, programja. Nem idén, nem az elmúlt pár hónapban, de már sokan láthattátok az utóhatását ban hullámok formájában. Ha már említettél egy konkrét programot azt is kiszűrték, több hullámban pakolták ki a játékosokat, akkor még 3 hónapra.

Ez nem azon múlik, hogy ki mennyit botozik. Aki botozik az már önmagában megszegte a szabályokat, tehát büntethető. Nem tesznek különbséget napi 10 percet botozó és 0-24ben botozó játékosok között. 1-1 hullámnál büntetett játékosok egységesen ugyan azt a büntit kapták, mindig. Volt, amikor 1 hónapot, máskor 3-t, legutóbb véglegeset.

5. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

Mindegy DD, egyet szeretnék/szeretnének a játékosok, hogy tűnjön el, az összes botos/csaló a játékból!
    Ha ezt megtenné a BP, legyen az 3-5 vagy akár 1 hét játék leállás is, de szűrjék ki mind az összes játék kihasználót! :cool::cool:

6. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Ez egy olyan téma, amiben a játékosok nem fognak tudni igazságot tenni. A véleményüket leírhatják ugyan de akkor is meg kell várniuk a központi szűrést. Az egy más kérdés, hogy az mennyi hajót fog meg és érdemben látható is lesz e a tengeren :p Régen és most is az a hivatalos válasz, hogy a központi szűrés a döntő...küldhetsz a supportra bármit nem lesz mérvadó ;)
    Pfff... éppen írni akartam még, de DD válasza után már nem írok többet. :D

[DD] kedveli ezt.
  7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Mi is ezt szeretnénk.

8. KillerHU

KillerHU Aktív író

Azt hiszem kezdem érteni a dolgot. Csak hogy mindenki megértse és mindenki megnyugodjon leírom és ez lesz az utolsó hozzászólásom ebben a témában. Remélem jól látom a szituációt.

1. A BP folyamatosan szűri a botosokat (ez így is van kommunikálva), tehát most az egyszer próbáljuk meg elhinni ezt az információt.
    2. Nincs ban hullám, ennek komoly oka van (mindjárt részletezem).
    3. Mindezek ellenére és éppen ezért van egy folyamatosan duzzadó lista (adatbázis), amiben szerepelnek a botos ID-k.
    4. Lehetne ban-nolni azonnal (rendszeresen), de ez nem történik meg. Miért?
    5. Azért mert sok ID van a listán, sok olyan is, akik amellett, hogy bot-oznak rengeteget költenek a játékra.
    6. Mire várunk, fog történni valami?
    7. A hiedelmek szerint nem akar a saját farkába harapni a BP, azaz a sokat költő játékosokat nem akarja elveszíteni.
    8. Szerintem ez nem így van (a BP nem csak a Seafight bot-osokból él, sőt nem abból él, ez elenyésző része a bevételnek, ha így lenne, akkor sok jel utalna erre).
    9. Véleményem szerint itt egy sokkal összetettebb dologgal állunk szemben, amit ki lehet találni a moderátori hozzászólásokból, már ha gondolkodik valaki higgadtan.
    10. Mi van akkor, hogy igenis nagyon jól működik a ban szűrő? Mi van akkor, ha a néhány kör alatt megfogtak olyan játékosokat is, akik rengeteget költöttek a játékra (tehát őket is szűrik)? Mi van akkor, ha ezekből a játékosokból csak 1 is elment a bíróságra érvényt szerezni a csalásának (mert hogy nem számít neki 100 ezer pénz, próba szerencse)? Mi van akkor, ha a BP meg akarja várni a bíróság jogerős ítéletét? És mi van akkor, ha utána megnyomják a gombot és erre várunk?
    11. Fordított esetben nem így tenne mindenki? Az eddigi kommunikációból én ezekre következtetek.

9. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Én nem azért írom, hogy mikor zárolnak valakit, akkor azért kell biztosra menniük, mert már példa is volt rá, hogy jogi úton is bizonyítaniuk kell. Nem tudom volt-e rá példa, de ez nem is ránk tartozik, viszont ez is egy érv amellett, hogy miért nem zárolgathatnak csak úgy. Azzal viszont egyetértek, hogy biztosan megvan az okuk, hogy miért nincs hónapokig ban hullám, de ezzel kapcsolatban megint felesleges volna tippelgetni, mert a lényegen úgysem változtat :cool:

Az viszont szintén biztos, hogy zártak már ki nagy, fizető játékosokat is :cool:. Ehhez csak elég ismerni a játékosokat, és tudni kiket zároltak véglegesen ;)

10. SzellemCápa

SzellemCápa Junior szaki

Másfél óra csilizés 8 map 5000 gyöngy - duplázóval, minden mapon bot, ma nem volt eddig szerencsém nem találtam még olyan térképet ahol kiakadt a bot. Két kérdés számít amire sem itt sem a tengeren nincs válasz mikor tünnek el a botosok és milyen eredménnyel. Eredményesen szeretném használni a csili duplázót és nem csak tp-és életet találi. Hiába duzzad a botszűrő adatbázisa, ha nem történik semmi ami a tengeren is látszana.:mad::(

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  11. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Behen is ugyanez a szitu ne aggodj :D

Az erdekes az inkabb hogy ezek a botok nem scripteltek , volt ilyen regen hogy exes botok mentek , vonatoztak behen , nah ez most kis atalakitasal visszatert es egyre tobben hasznaljak .

12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Nem is csoda, hogy egyre több a botos...

13. Keeflee

Keeflee Utánpótlás-írogató

Új fejlesztések, új lehetőségek....

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Pontosan!

15. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Érdekesen alakul a mai napom. Csp-s event is van és ennek ellenére kb 10 játékos aki kilőtt engem reggel 8 órától. A többi hajó /nem nevezném játékosnak/ amivel találkoztam meg rá se ránt,hogy kilövöm annak ellenére sem ,hogy némelyiknek full épje van. Ebből adódóan ami csak létezik a játékban az mind automatikusan csinálják: csilliznek,event hajót lőnek,szigonyoznak,npc lőnek...stb. Hát mikor lesz ennek vége?! Talán akkor ha én is és még sokan mások abbahadják a játékot és nem látom,látjuk,hogy megint azok lesznek előnybe akik botoznak,csalnak.

16. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

11 honapja nem volt szures , most vagy az van hogy sokan botoznak es ha kitiltanak oket akkor kb beis zarhatna a kaput a bp , vagy egy alternativ megoldason tevekenykednek :)

Péter , ami kesik nem mullik :)

17. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Teljesen Igazad van...Majd ha nem lesz csak gépes játékos el lehet gondolkozni...Vajon jó ez így???

18. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

6 térkép 25db csilli ez a komoly Hajrá botosok....

19. Skyline

Skyline Haladó

DD! Ez komoly? Ezt megengedi a BP???? A botosok a lenti mappokon szedik a rakományt ezerrel a kristályért!! Mi tisztességes játékosok meg nézzük és nyeljük le???? Nem ez van benne a hőn hírdetett ÁSZF-etekben!!!

20. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ez a te dolgod, a te döntésed... csináld amit te jónak látsz. Mindenkinek saját joga eldönteni az életben, hogy mit csinál.

Arra azonban kíváncsi volnék, hogy hol szedik ezerrel azokat a rakományokat (jelen esetben mind1, hogy botos vagy nem), amikre pár topiccal odébb nem kevés panasz érkezett, azaz hogy nagyon kevés van belőle.