Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Ahogy olvasom min 10 aktivista játékos van aki kifejti nemtetszését a bothasználat ellen. Ha kb 500 fórumozóból csak 10-en ellenzik akkor a többi 490 játékos boton van és nem fogják saját maguk ellen fordittani a mérlege .Rossz arány. /feltételezem én/

2. dudka1

dudka1 Törekvő

Rengeteg játékos van boton. Éjjel-nappal nyomják, totál pofátlanul. Jómagam Skandináv szerveren vagyok. Amiről itt beszéltetek, nemigazán értettem a szerverek összevonásáig. Na megjöttek az Espanol 1-2 szerverek játékosai. Hihetetlen, hogy mit látok azóta. Teljesen megdöbbentő számomra, hogy mapponként 1-2 játékos, szinte folyamatosan. Ehhez nem kell szűrőprogi. Felmegy egy BP admin hajóval és 30 perc alatt talál 25-30 hajót egy délelőtt folyamán.

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  3. Péter

Péter Fórum ismerője

Sziasztok. Már megint a botos hajóknak a legjobb. Összecsal xy mennyiségű gyöngyöt event elött és lazán lövi az eventet konfettivel. Én meg veszek kulcsot Ft ért csak a lőszer végett mert sajnálom a gyöngyöt és igen gyér a kinálat mert nem adja a láda. Bár lehet épp a botos játékosok miatt csinálták így a lőszer hiányt!? De akkor megint azokkal szúrtak ki aki tisztelik a játékot és nem csalnak.Megint csak azt tudom írni: felháborító:(:(:(:(

SzellemCápa és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  4. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Sziasztok!

A régi játékosok biztos emlékeznek még egy bug kihasználásra egy kb 5 évvel ezelőtti téli eventnél. És hogy miért írtam ezt le?
    Mert akkoriban nem igazán láttunk botost, gondolom hamar kirakták őket, aki viszont bugot használt ki, azt mínusz gyöngybe vágták (ha jól informálódtam), és játszottak tovább.
    Lehetséges, hogy most is így kellene, a botost kivágni a játékból, a bugot kihasználót meg mínuszolni gyöngyileg, vagy valamivel büntetni a bug kihasználásától függően.
    Ez a mondat szíven ütött anno, nem tagadom, még most is fáj:
    A szűrés folyamatos, a banhullám ritkább

5. -MrT-

-MrT- Aktív író

kedves Saraken
    ää felejsd el a bm bug ot kihasznälok most is jätszanak :)
    es ment a fenyegetes hogy ban jär erte stb .... szerintem felesleges hiztizni mert most megy a szülinapi event es mär menek a botok :p

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Vannak előre nem látható dolgok, melyekkel nem lehet tervezni, és keresztbe húzzák a számításokat. Egy ilyen volt a BM bug, egyrészt azt még javítani kellett, másrészt pedig tenni valamit az azzal a hibával visszaélőkkel. Ez mind idő, még akkor is ha csak ez az 1 dolog lenne, amivel épp foglalkozniuk kell, de nem csak ez az 1 dolog van, és egy ilyen miatt nem dobnak félre minden mást és foglalkoznak csak ezzel. (függetlenül attól, hogy a szülinapi event milyen, érdekes lett volna, ha csak jövőhéten a szülinap után indult volna) A héten sikerült a liga hibák illetve azoknak a kompenzálásának végére érniük. 2-3 héttel a hiba után.

Továbbra is igaz, hogy attól, mert valaminek nincs látszata, az nem azt jelenti, hogy nem foglalkoznának vele. (nagyon sokan panaszkodtatok a liga pontok miatt, idő kellett a script elkészítéséhez, de kész lett és mindenki megkapta ami járt)

7. Saracen

Saracen Kivételes tehetség

Először is Saracen.... Másodszor pedig nem hisztizek (nem szokásom), csupán leírtam egy régi esetet, és az akkori hozzáállást....

Egyébként megelőzve a többi negatív kommentet, nem arra akartam utalni, hogy bárki is bugot használjon ki nyugodtan, csupán arra, hogy manapság a bugkihasználást erősen büntetik, a botosokat pedig nem.

8. DaFuqq

DaFuqq Utánpótlás-írogató

Mikorra várható a következő szerverösszevonás? :D Nem marad játékos, ha a BP ténylegesen kibannolja az összes botost :D

9. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Nyugodj meg nem hinném hogy végleg ki banolják őket maximum 1 hónap . Mert máképp nem lenne profit ( Pedig azt érdemelnék.)

10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Max kibannolnak 10-20 játékost a szerverekről és csókolom, nem fog itt változni semmi!

11. Péter

Péter Fórum ismerője

Nagyon érik,nagyon kellene de szerintem se fog semmi változni.Ha lenne vagy lett volna mára már el is feledtük volna.

12. Ne_etesd_a_trollt!

Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

Mikor jön a leszámolás napja? Már 9 napja ki lett írva, hogy hamarosan jön. Korábban arról volt szó, hogy a szűrés folyamatos, a ban hullám ritka. Ha folyamatosan 1 éve szűrve voltak az utolsó banolás óta, akkor mégis mire várunk 9 napja? Tapsra? Mert akkor elkezdek tapsolni, vagy esetleg megvárja a BP, hogy még megvegyék az ágyú csomagokat? Netán csak terelés volt a tulajváltás miatt, jó színben feltüntetni magukat, hogy de ők akarták volna, csak hát jön az új tulajdonos? Nekünk tettek kellenek, nem ígérgetések! Irgum-burgum!!!

13. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Egészen pontosan 6 munkanapja lett kiírva. Pontosan azért, mert 1 éve nem volt, most mit számít, hogy 6-9-.... nappal később lesz a közlemény után? Nem mellesleg azután a közlemény után, ahol semmi konkrétumot nem írtam ;). Egyébként itt most nem csak a botszűrésekről van szó, hanem a BM bugról is, azt is szűrték volna folyamatosan? :cool:

Már nem az első alaklom, hogy csak ennyit írunk, 'hamarosan'. Az ilyenek csak egy kis előzetes infók, hogy tudjatok róla, nincs elfelejtve a téma, de még nincs kész a dolog, ezért nem lesz rögtön, de később (hamarosan) igen, tehát tessék számítani rá.

14. .*Sirius*.

.*Sirius*. Fórumszaki

Sajna, az "irgum-burgum"-mal kell, hogy egyetértsek:confused:

15. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Hát igen... ha a "rendszeresnek" ígért szűrés keretében egy évig nem történt az égvilágon semmi, akkor már valóban nem számít egy-két nap :)

16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

A BP-nél a hamarosan=1-2év... :D Nem kell aggódni! ;)

17. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

A közleményekben beígért büntetések időpontja után sosem telt el sok idő, nem kell 1-2 évet várnia senkinek. Sokan bánkódni is fognak emiatt.:eek:
    Igaz rég volt bannolás, de most számíthat rá mindenki, hamarosan ismét zár alá kerülnek hajók. Többször említettük, nem érdemes a sorsot kísérteni, ha valaki szereti a hajóját, az nem is fog kockáztatni. Sajnos úgy néz ki hiába...:(

18. †~Minisota~†

†~Minisota~† Junior szaki

Nem tudom mi a megoldás, de mind 2 fél tesz az érdemért
    Cancert ki szereti? Én utálom,főleg mikor 10 órán át végig viszem majd ad 25 teleportot a 200 mellé.
    Mindegy...Vagy vudu fedet a 2 hónap mellé..
    Mindegy..
    Akkor lehetne egy olyan,hogy aki jól termelt egy héten, pl gyöngy,arany vagy mit tudom én,akkor lenne egy segéd npc ami segít a BM-ben pl..
    Én is el vagyok keseredve, mert lehetetlen fejleszteni fullra egy hajót a mostani semmitnemérő eventek miatt..
    Szóval mindkét fél hibás
    Csak az egyik fél tesz érte,hogy jobb legyen, s botozik,másik meg lehet abba hagyja a játékot.. Nem állok senki mellé,és nem kell elmélkedni sem, de egy kicsit rá kellene felűlről is nézni a dolgokra, nem csak amit látunk, azt nézegetjük. :cool:

19. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Én szeretem a Cancert,:p a végeredménnyel nem minden esetben vagyok elégedett azért én sem.:D Van olyan BM, amit kevésbé szeretek, azt ritkábban is csinálom meg.:oops: Ettől függetlenül, szeretem, vagy sem, még magam akarom csinálni, nem botokkal csináltatni. Tisztában vagyok vele, a legtöbben nem szeretik ezeket, de..., úgy gondolnám, ha valamiért saját magam dolgozok meg, nem 1 bot, az sokkal értékesebb. Gondolok itt a fejlesztésekre elsősorban, még ha több időm megy rá, akkor is a saját érdemem. A csilliket is saját kezűleg gyűjtögetem, túlzottan sok BM-em nincs is, hiszen idő az is. Lehet más véleményetek, de ha valaki ott ül, úgy játszik, azt a pár BM-et, amije van, nehogy ne tudja már megcsinálni...
    Aki erre sajnálja az időt, az a csillit is bottal gyűjtögetné stb., ugyan ott tartanánk, ahol most a témában. o_O

20. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ez egy meddő vita...