Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Nemrég volt de szerintem vissza is kerültek még ha nem is mind akiket bannoltak./ tipp/ Csak azért mert ugyanannyi rangsorpont kell nekem a jobb ranghoz mint leszámolás napja előtt.
   
 2. *ZSOLTI*

  *ZSOLTI* Járnitanuló

  Sziasztok én úgy látom heti több alkalommal kéne leszámolás napját tartani talán picit változna a helyzete a BECSÜLETES játékosoknak.
   
 3. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  A becsületes játékos már rég nem számít ebben a játékban...
   
  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
 4. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Már nagyon régen megírtam erről a dologról a véleményem, nem akarom ismételni magam. A véleményem továbbra is az, hogy felesleges ezt a támat boncolgatni, újra leírni dolgokat. Szűrés van azt láthatjuk, hogy mennyire hatékony? Ez is tapasztalható! A büntetés mértékéről már szívesebben beszélgetnék mert lehetséges, hogy van hatékonyabb büntetés is mint a zárolás;)
  Üdv.
   
  Péter kedveli ezt.
 5. Péter

  Péter Fórum ismerője

  igazad van.minek ha úgysem lesz semmi.
   
 6. **Huncut**

  **Huncut** Fórum-zöldfülű

  Kiváncsi leszek rá!!!!De remélem így is lesz.
   
 7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Na most azokat kéne bannolni akik a sörétes töltet bugját használják ki...
   
  *ZSOLTI* és †Knight_Rider† kedveli ezt.
 8. NagyGiba.hu

  NagyGiba.hu Fórum ismerője

  Nem bug, mint kiderült, csak egy nap késéssel jött az információ. Minden előzetes vádaskodást, hőbörgést meg lehetett volna előzni, ha időben tájékoztatnak.
   
  *ZSOLTI* kedveli ezt.
 9. Black9015

  Black9015 Járnitanuló

  Ahogy látom ideje felmelegíteni ezt a topicot. Jó sok ember lett ma banolva, de még mindig nem mindenki.
   
 10. paraentelodon

  paraentelodon Utánpótlás-írogató

  játékosok kizárása (időröl-időre) ideiglenesen vagy végleg? mégse nagyon jön a játékélmény minőségi javulása :( példa a sok könnyfakasztó eshetőség közül: kevesebb lesz neki 1 hónappal a cancerből kapott élet , akkor már csak 845 napja lesz szegénynek, vagy +7% sebzésből lesz szinte földönfutó, alámegy a 2400 napnak!? ha egyáltalán csökken neki vmi a zárolás alatt.
  7,5 év játék után a bm térképek adta jutalmakat tekintve ,és sok egyéb a csalók oldalán jóval könnyebben beszerezhető dolgok terén simán nincstelennek mondhatom magamat :( most éppen a hőn áhított +7% sebzés megszerzésén vagyok, 5 cancer és 1 aquarius kopott el az elmúlt 10 napban eddig mindhiába, persze a másfajta jutalmak is jól jöttek, de azok annyira nem hatnak meg mint az , hogy a +7% sebzésből a nagy átlag több ezer nappal rendelkezik... ez azért rendesen demoralizáló a számomra . mielőtt vki feltenné ... : virgo, capri az van, ezek max. gyöngytartaléknak valók, az élet gyorsan megoldható belőlük, sőt még ott a ládás capri élet is. a sagit akkor csinálom ,ha egy kicsi levegőhöz jutok , de abból is átlag 8- 10 db amit birtoklok, a cancer az fogyóeszköz ,csinálom ahogyan kijön ,ha kell meg dobálom a gyöngyöt arubába.. csilli mellet a tengeren ritkán megyek el , duplázóm is van néha.. szóval a fontos bm-eket viszem folyamatosan, és mégis szinte nullán vagyok a jutalmak tekintetében.
  mostanság divat lett a rengeteg feladatos event próba, mellette nem árt a koronát is halmozni, és "játszani" is kellene néha.. mindezeknek megfelelni egy átlag játékos kapacitásával szinte lehetetlen. mára eljutottam addig, hogy teljes mértékben megértem a "rossz" oldalra átállt játékostársaimat. nagyüzemi- farmolós - segédeszközökkel megtámogatott, még az alap dolgokat is pénzért megszerzős... , aki mindezen kritériumoknak nem felel meg, az hosszabb távon non-stop játékkal se rúghat labdába az "TOP100" közt.
  értem én , hogy büntetni kellene, de így ahogyan most megy nem sok értelme van . a bűnösökkel van csak foglalkozva. a még talpon álló , elnyomott , kedveszegett pár % becsületesről is meg kellene emlékezni , miért nem esik róluk legalább egy " köszönöm ... ! " vagy egy " kitartás ... ! " erejéig néhány szó?? szerintem éppen annyira meg vagyunk károsítva a csalások által, mint maga a B P . szóval szerintem itt nem a büntetések mikéntjén, és idején kellene vívódni, hanem azon hogy akár a játék alapjaiba is belenyúlva, ismét mindenki számára pozitív élményt adóvá tenni a kalózkodást.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.2.18
 11. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Köszönjük a konstruktív véleményt.
  Reméljük, hogy a jövőbeli fejlesztések az általad megfogalmazott irányba mozdítják majd a játékot. :)
  Úgy gondolom, hogy a tiltások az "aktív" játékosokra is pozitív hatással lehetnek, mert így látják, hogy nem hanyagolják el ezt az égető kérdést.
   
 12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Én inkább azt szeretném tudni, hogy miért nem kapnak végleges bannt?! o_O
   
 13. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Mivel erről nem kaptunk információt, így nem tudok neked erre válaszolni. Sajnálom.
   
 14. Ne_etesd_a_trollt!

  Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

  Szia Apolló!

  Érdeklődnék a "Csalók ellen sárkányfű" ötletemmel kapcsolatban, hogy továbbításra került-e esetleg? Mert továbbra is azt tartom, hogy azzal tökéletesen akár hetente vagy naponta is szűrhetőek és büntethetőek lennének a csalók, és mivel nem vesztik el a hajójukat még pereskedés sem lenne belőle. A mostani kizárások pedig, hát....én továbbra is ugyanazokat a botosokat látom a térképeken akiket évek óta....ha ők ott vannak, akkor kiket zároltak?
   
  Canada kedveli ezt.
 15. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Szia,
  az ötletedet továbbítottam a fejlesztők felé, személy szerint kreatívnak gondoltam. Alapvetően nem is a büntetés, hanem a szűrés az, ami több munkát igényel.
  A tiltottakról információt nem adhatok ki, de nem 1-es szintű hajókat tiltottak, hanem nagyobbakat, sőt nagyokat is. :)
  Ettől függetlenül, van még mit tenni.
   
 16. alektra

  alektra Utánpótlás-írogató

  Szerintem a tiltás nem megoldás eddig sem jött be Valahogyan a fejlesztőknek meg kenne oldani hogy botal segéd programmal ne tudjon senki belepni

  Egyáltalán minek kellet ezt a liga rendszert csinálni ? Meg pláne a pirat rankokat meg változtatni-hozzá nyúlni ?? Nem hiszem el hogy a bp nem tudta hogy ebből meg több botozás lesz
   
  Utoljára szerkesztett: 25.2.18
  Canada kedveli ezt.
 17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Akkor kérlek, hogy tegyétek már fel ezt a kérdést a fejlesztőknek, mert én és rengeteg játékos társam roppantul kíváncsiak vagyunk, hogy miért nem zárolják őket véglegesen. 1-2 hét bannért én is simán beállok a sorba...
   
  Canada kedveli ezt.
 18. NAPOLEON.FMF

  NAPOLEON.FMF Utánpótlás-írogató

  feltételezem azért nem banolják végleg a csalokat mert ugyanis lehetséges hogy ök forditanak a legtöbb pénzt a játékra,és ez nyilván pénzvisszaesés lenne a bigpoint számára,de ez akkor sem szép,énis nap mint nap botosokat látok de viszont oriási hajok mind,de viszont egy kérdésem volna ha nem pénzes botoskat zárják ki akkor kiket ,ez az a nagy kérdés,én ugyvagyok vele a játékkal hogy nagyon imádom ezt a játékot sőt forditok rá elég pénzt is havonta,de a botosokat már komolyan ideje lenne kizárni
   
  Canada kedveli ezt.
 19. NAPOLEON.FMF

  NAPOLEON.FMF Utánpótlás-írogató

  még annyit hogy vélegesen kellene őket zárolni nem pedig 1 vagy 2 vagy 1 hétre,mert ugyan ugy folytatjaák a csalást
   
 20. *deus*HUN

  *deus*HUN Utánpótlás-írogató

  konkrétan tudok hajóaccount neppereket. írtam a supporta.de egyáltalán nem érdekli a supportot. bizonyíték tömkelege van, de egyáltalán nem érdekli.
   
  Canada kedveli ezt.

Az oldal megosztása