Visszajelzés Vitaszoba: A Seafight 10. szülinapja – Az évtized partija

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Ander_evo3(69)

  Ander_evo3(69) Utánpótlás-írogató

  Üdv.:)
  Meg se várjátok az event többi felét, és már egyből leszóljátok az eventet..Ugyan ez volt az előzőnél is, és végül voltak megelégedett emberek..De, ha annyira nem tetszik az event, akkor fejleszd az hajód szinted vagy BM-ez.:cool::cool:
  További szép napot.:p;)
   
  Csillagokfénye.HU kedveli ezt.
 2. JackOneEye

  JackOneEye Aktív író

  Sajnos tényleg lehangoló ,hogy ilyen egy évtízedes party. Semmi, de semmi nem éri meg , a próba az ami kijön nullára de a többi az nevetséges. És az ajándék, na az mindent visz. A BP csak így tudja kimutatni a játékosok felé a köszönetét, nekünk hiába mosolyog, attól nem lesz jobb az event. Ezek szerint ennyit érünk nekik. És nem értek egyet azzal ,hogy van aki örül ennek is. Szerintem mindenkinek örülni kéne ha már ajándék. Szem előtt kellett volna tartani azokat akikből pénzelnek. Mert pénzből élnek ők is,a játékosok pénzéből, semmi másból. Tudom ,hogy ingyenes játék meg minden ,de épp itt a lényeg. Ha jószántából az ember elkölt egy rtakás pénzt itt ,akkor legyünk már tekintettel rá és 10 évente egyszer háláljuk meg. Nem panszkodok ,csak mondom...
   
  ~Zsuzska~, *pαℓذ* és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 3. Devil.Star

  Devil.Star Utánpótlás-írogató

  Persze értelek, nincs ezzel semmi gond, de akkor a Seafight adja nevét ehhez az "Évtized partyja" címhez, mert eddig egy calypso eventet jobban élveztem :)
   
  ♥Crazyß♥™ és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 4. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  Nekem eddig :A bolond botja tetszik ....Az egész Eventben ez ami jó...:D:D:D:D:D
   
  -|Phoenix|- kedveli ezt.
 5. .-AK47-.

  .-AK47-. Fórum-zöldfülű

  Az event első szakasza lehet, hogy a gyűjtögetésről szól. Mi van, ha a 2. és 3. szakaszban lehet nagyot szakítani mint a Calypso eventen? Calypso 1. szakasza sem volt a leg jobb, ha belegondoltok. Igaz a Typhon megjelenése lehetne gyakoribb, ez tény. Viszont a 2-3. felvonás még hozhat meglepetéseket! :)
   
 6. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó


  Én nem is azt írtam hogy jó az event eddig 518 kulcsnál járok talán ha 5 ször kaptam lőszert ennyi erővel npc életeket vegyék le mert lőszert ugy sem adnak hogy ki lőhessük ki lőtem eddig 14 tortát mondom nagyon jó cumókat ad néha megéri meg typhon stb . NA ja persze a cumók jók azok tetszenek de az hogy se 1 Typhon se semmi vicc ugye mi ment megint a lőszer, utána fel kelt a sok selejt azt jöhet a lopás így a torta varázsából is ki ábrándultam 1 fotóra jó mostmár és ennyi . Az npc k nevetségesek 1 milla hp 1k lőszerért multkor 800k életért volt aszhiszem 600-700 miért nem tették be akár 500k hp ra (Hamár az évtized parija ) ilyenkor nekik kelene nekünk meg köszönni mindent hogy ki tartottunk melettük 1 siralmas játékban és néha használhatatlan játékban . És ja igaz ingyenes de lassan ott tartunk hogy fizess vagy farmozz . eventek már csak úgy jók ha rendeled a lőszert, persze fekete piacra be tenni luxus. Jön egy 10 éves ismétlem 10 éves szülinap első X erre mi van semmi bm marduk admiral Sincler admiral lucia , az EVENT NPC k pedig csak lassítják a szerót és telítik a mappokat. VICC igaz ez nem jut el sehova amit írok de ha már költöttem 7 éven át erre a gamre kicsit elvárhatom én is és más így járt társam is hogy igenis nekünk is adjanak valamit és ne ilyen firkát ami most van. Lőszert tegyenek be ládába mert ez nevetséges.
  Na és ja következő részek a következőnél a boss map úgy kezd hogy nem fog működni hibás lesz oké javítják 2-3 nap utána ott is szórakozik a nép pár k plusz gyöngyért . Na és jön a 3 madik rész igaz szép mese ennyi dizit meg lőhetsz tök jó csak kergesd őket, de mivel nem botoltál így nem lett elited amivel lőnéd a dizit ami tetszik ( persze a sok csaló éjjel nappal nyomja ezeknek nem lesz akadály) . Oké dönthetsz vagy rendelsz hogy meg legyen a kedvenced vagy lopsz . Van aki ezt van aki azt válassza de persze mivel ez a 10 edik szülinapi event elsőre vagy másodjára nehogy meg kapd már a dizit , hát kérem szépen mit képzelünk lőjed aztán vagy lesz vagy nem, hát ez az évtized patija !! itt csak jó lehet minden . inkább nem írom hogy mi ez így lesz sajnos át léptünk 2016 ba most már szerintem ez várható mint a hó olvadás event is volt 1 hatalmas vicc .
  By : _ΔℛℳΔG⅀ⅅⅅ℺ℵ_
   
  Utoljára szerkesztett: 18.3.16
  ~Zsuzska~, -|Phoenix|-, *pαℓذ* és 3 más kedveli ezt.
 7. Tranyo

  Tranyo Törzsjátékos

  Tyupi , akit ideztel az jol mondja , egyetertek vele :)
   
 8. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  Ez így igaz Egyetértek ...
   
  -|Phoenix|- kedveli ezt.
 9. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  2016-03-18 10:39:20
  Megszerezve: 14897 x Konfetti lőszer.
  2016-03-18 10:39:20
  1 x Különleges kulcs kifizetve. Ok: Láda kinyitva
  de kb 50ládából 4ben van lőszer,az se mindig ennyi.
  1000gyöngyért ad 4 tökvarázst,az azért nevetséges.
   
 10. Devil.Star

  Devil.Star Utánpótlás-írogató

  Remélem a 2. része az eventnek kárpótol minket!
   
 11. KillerHU

  KillerHU Aktív író

  Én örülök az ajándéknak, akármilyen is. Ingyen volt és használni is fogom (a sárkányt nem biztos, de az is megvan).
  Az NPC-k nekem sem jönnek be, de ez van. Van viszont más, amivel el tudom foglalni magam a játékon belül.
  Várjuk meg mi lesz a második és harmadik szakaszban.
   
 12. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Igazából mindegy, hogy én mit írok, mert ha az a többség véleményével nem egyezik, akkor rögtön megkapom, hogy mert elfogult vagyok... És általában nem szokott egyezni :).

  Nekem az eventek soha nem a gyöngy szerzésről szóltak. Arra non-stop elérhetőek a roham térképek. Természetesen nagyon örülök, mikor 1 eventből sok gyöngy hasznom is van, de ez mellékes. Egy event azért event, mert nem folyamatosan elérhető. Valami újat ad, amit néhány napig, hétig élvezhetünk, ami kizökkenthet a normál hétköznapi játékból. Eközben pedig mindenki profitálhat belőle! Valamikor gyöngy profit jön, máskor 'csak' ékkő, esetleg gyorsító, netalán más dolgok, tárgyak, házi kedvencek.
  Sokan ezt nem értékelik, de én örülök neki, mikor pár 100k gyöngy befektetéssel megszerzek 1 designt, attól függetlenül, hogy az tetszik-e vagy sem, hiszen az ékkövek mindenkinek jól jönnek, pontosan azért mert ritkák, nehezen szerezhetőek. Még jobb, ha gyöngyöt sem kell rá áldoznom, de nem esek kétségbe, ha kell.
  Tárgyakból nem kell minden, mert elég sok összejött már, 50.000 sasszemnél már mondhatnám, hogy nem kell sasszem, de ha pont azt kapok valamiből az se rossz, mert tudom mennyire fogyóeszköz. Kb 1 éve azt gondoltam, hogy azt a pár 10k rakétámat soha nem fogom elhasználni... azóta nem győzöm venni :O. (ha valamiből sok van az nem baj ;), még jól jöhet)
  Gyorsítók közül sem mindegyik annyira jó, de vannak alap dolgok, amik ha elérhetőek, akkor szinte kötelező megvenni ;) (mesterszerszámok ;) )
  Házikedvencek között van amit pusztán a képességei miatt nem éri meg megvenni, mert korábban volt már jobb, de miért kell megfeledkezni azokról, akik korábban nem tudták megvásárolni és nekik most ez is tökéletes? Netalán gyűjtők és képességtől függetlenül megveszik, amennyiben megtehetik.
  Őszintén szólva, én ritkán szoktam szigonyozni, vagy az üregessel lőhető NPC-ket lőni, ha lövöm is, max elittel, hogy haladósabb legyen, de általában ezekből is megszerezhetném azokat amiket akarok, csak jóval tovább tartana...

  Összegezve ;). Nekem mindegy milyen event. Ha van valami cél, amit kitűzhetek magam elé, pl szerezzek meg 1 gyorsítót,állatot,design-t, jelvényt, stb.-t akkor az már 1 jó event! Ha ez mellett még a gyöngyöm is gyarapodik, az már csak hab a tortán :cool:. Voltak ennél sokkal jobbak is, de szerintem rosszabbak is. Van benne valami, hogy egy 10. szülinapot máshogy kéne ünnepelni, de ez csak az 1. rész.
   
  Docca és FM_Héra kedveli ezt.
 13. «-Gini☆ﻛ┳aR-»

  «-Gini☆ﻛ┳aR-» Fórum-zöldfülű

  Én játszottam akkor már amikor nem pénzről szólt ez az egész játék. Akkor is lehetett előnyhöz jutni és izgulva várta az ember a MHH
  ami egy hónapban 1x volt hogy rendeljen kis gyöngyöt. Nem folyamodtak az játékosok olyan csalási eszközhöz mint a BOT és a RÉGI szülinapi event a játékosokról szólt nem a pénz bezsebeléséről . Szerintem abszolút kárpótlás lehetett volna egy nagyobb ajándék azokért a károkért amit a BOTOSOK nekünk okoznak.
  Jahh
  Amiért te pénzt adtál, azokért azt meg is kaptad azokat a dolgokat, amiket megvettél, nem vásárlásaink után kapjuk bónuszként
  Pontosan , mi adjunk a pénzt. Nem hiszem hogy saját tőkéből fenntartaná a tulajdonos a szervereket. Pont ezért kéne hálásnak lenni mint ahogy a kereskedelemben a többi vásárlónak. A játék nem a bigpointnak van, a játék a játékosoknak van. Tudom hogy az account nem a mienk csak bérbe adja nekünk a bigpoint mivel ha azt mondaná becsukja kapuit akkor néznénk mint Rozi a moziba . Tehát mi csak pénzt adakozunk, nem magunkra költjük , szóval kedves Héra nem kaptam én semmit azért a pénzért maradjunk ennyibe :)
  Köszönöm hogy elolvastad
  Üdv GiniStar
   
  Utoljára szerkesztett: 18.3.16
 14. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Te nem kaptad meg azokat a dolgokat, amikért fizettél és még mindig itt vagy, elég hamisnak tűnik. Talán te befektetésnek szántad, hogy most egy hatalmas ajándékot kaphass. Ilyen befektetésről nem volt tudomásom, szerintem másnak sem. Nem azt mondom, egy nagyobb ajándéknak nem örültem volna jobban, de megvagyok nélküle. Nem várok el sem nagyobb ajándékokat, sem kódokat, igyekszek tengeren megszerezni, amit szeretnék, amire lehetőség adódik. A régi időkre nem mennék vissza, más volt az élet és más a játék is. A botosoktól meg a Szülnapi event témájában vonatkoztassunk el, nem róluk szól. Annyit mégis írnék, a BP-t is megkárosították, megkárosítják, mint minket, de arról egy másik topicban lehet írni.
   
 15. JackOneEye

  JackOneEye Aktív író

  Azért az sokat elmond , hogy 3-4 különböző nyelvű fórumon sem találtam egyetlen szülinapi jókivánságot sem. Csak a felháborodás és az értetlenség az évtízed party-jára nézve. Szerintem ha a BP befejezi az a Podcast-et olyan stilusban mintha a játékosok velük buliznának akkor vagy nagyon naivak, vagy nagyon tesznek ránk.
   
 16. †~Minisota~†

  †~Minisota~† Junior szaki

  Sajnálom, de az évtized partyjához képest ez csak egy kis event...nekem nem jön be :/
   
  $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 17. «-Gini☆ﻛ┳aR-»

  «-Gini☆ﻛ┳aR-» Fórum-zöldfülű

  Miért fizetek? Én sem tudom. Szeretem a játékot, élvezhető , lefoglal. Szó sincs befektetésről mivel pénzt nem lehet vele keresni. Nem én verem itt az asztalt hogy mekkora 10. szülinap. Évtized buli :D Emailt küldök , meglepetés ajándék stb ( bár tényleg meglepődtem , ez sikerült legalább ) . Csak sajnálom tényleg hogy ennyire leminősítik a játékosokat. Ennyit érdemelünk amit kaptunk ?

  Te nem kaptad meg azokat a dolgokat, amikért fizettél és még mindig itt vagy, elég hamisnak tűnik
  Nem értettél úgy érzem. Az account kié? Az én tulajdonom? Pénzre válthatom?
  Nem az enyém, szóval nem magamra költöttem. Tehát nem kaptam semmi értéket a bigpointól. Adakozásnak nevezném. Vásárlok az account tulajdonosának :)
   
  Utoljára szerkesztett: 18.3.16
  $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 18. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Befektetni nem csak azzal a céllal lehet valamibe, hogy abból pénzt kapj vissza. Konkrétan itt egy játékos azért fektethet pénzt a játékba, hogy előnyöket kapjon, hogy egyszerűbb legyen a dolga, hogy gyorsabban haladjon. A pénzedért szolgáltatást kapsz. Kis túlzással olyat mint mikor megveszed a havi BKV bérleted. Nem kell megvenned, de ha megveszed, akkor nem kell sétálnod, nem kell attól tartani, hogy elgáncsolnak a metróból felfele az ellenőrök :cool:. Azt sem adhatod el, abból sem lesz neked pénzed, nem kapod meg érte a buszodat amivel jársz, de kapsz érte 1 szolgáltatást, amit használhatsz, ha akarsz. A BP is ilyen. Ha vásárolsz valamit, igenis magadnak vásárolsz, nem 1 terméket, amit majd visz a postás, csak egy szolgáltatást, amit használsz! Lehet ez 1 bónusztérkép is, veszel 1-t és lehetőséget kapsz X jutalom megszerzésére.

  Azt gondolom, senki nem mondhatja, hogy valaki nem kap semmit a pénzéért. Ha ez tényleg így lenne, akkor tessék panaszkodni rendelési supporton, mert akkor valami hiba van. Alap esetben mindig mindenki kap valamit a pénzéért. Mindenki látja, az Üzletben, hogy épp mit vesz meg, nem zsákbamacskát árulnak.

  Ezzel szerintem zárhatjuk is ezt a témát. Itt a szülinap volna a téma, nem pedig a rendelések, azok értelme, haszna.. Erről már egyébként is elég sokat beszélgettünk más topicban, ha gondolod ott folytassuk ;).

  Leminősítenek azzal, hogy kapsz 1 sárkányt és némi lőszert, rakétát? Amióta vannak házi kedvencek szerintem minden születésnapra kaptunk 1 sárkányt! Már már hagyomány. Most annyi változott, hogy kaptunk még mellé más apróságot is. Kevés, oké, lehetne több is, de kevesebb is (ajándék lónak ne nézd a fogát :) ). A sárkányt sem kellett volna ingyen odaadniuk. Kérhettek volna érte lelkeket is, de ezt így oldották meg. A sárkányt jó eséllyel soha nem fogom használni, de ki tudja... lehet még a jövőben olyan fejlesztés, amikor jól jöhet.
  Szóval szerintem ez elég távol áll a leminősítéstől, ha már ebből erre következtettél, akkor bele sem merek gondolni, hogy mit mondasz néhány komolyabb dologra, netalán 1 nem tetsző fejlesztésre, ha már 1 apró ajándékról ilyen rossz véleménnyel vagy :(.
   
 19. ÁrpyHUN

  ÁrpyHUN Járnitanuló

  Bocsi akkor most én azt teszem
  több mint 4 éve játszok ne tudom i volt előtte de azt tudom hogy kezdőként nem mehettem fel 2/-re mert vesztek a fedek ezt most meg szüntették és úgy álok önerőből nem pénzel hogy legalább a küldiket is teljesíthetem és egy fityinget nem költöttem rá. Ha te a haverjadinak dicsekedni akarsz hogy milyen király vagy és hogy mennyit költöttél rá ne sírjon már a szád hogy nem kaptál a pénzedért semmit akkor ne játssz ez csak egy játék. Boldog szülinapot a BP-nek köszönöm az ajándékot (Ui.: minden napra igértek belépési bónuszt) DD törölheted ha akarod. Sziasztok
   
  Szikoo*HUN* kedveli ezt.
 20. ♥Crazyß♥™

  ♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

  2016-03-18 18:42:06
  Kinyitottál egy lezárt ládát.
  2016-03-18 18:42:06
  Megszerezve: 2 x Ragyogó lelkek.
  2016-03-18 18:42:06
  Megszerezve: 16094 x Konfetti lőszer.
  2016-03-18 18:42:06
  1 x Különleges kulcs kifizetve. Ok: Láda kinyitva
  kb 12. meg rengeteg nmizés mert vak a szövetséges eu3
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása