Visszajelzés Vitaszoba: A Seafight 10. szülinapja – Az évtized partija

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. norbi15

  norbi15 Fórum-zöldfülű

  tök jo ez az event de kicsit laggos és hát az nem tetsszik nekem.:mad::mad::mad::mad::(:mad::confused:o_O
   
 2. H1br1d.F1ght3r[UHF]

  H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

  aki nem tudott föl lépni tegnap, az nem is kaphatja meg az ajándékot?
   
 3. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Szia

  Az esti szerver probléma feltehetően nem volt tervben, mikor ezt a szülinapi bónuszt kitalálták. Hétvége folyamán valószínűleg nem is lesz más döntés. Később még lehet változás, esetleg 1 script, amivel utólag jóváírják annak aki este már csak főoldalig jutott el. Ez majd kiderül.
  Ha lesz valami változás ezzel kapcsolatban, azt jelezzük, ha nem jelzünk semmit, akkor nincs változás.
   
 4. Gloxen7991

  Gloxen7991 Utánpótlás-írogató

  mi az a script?
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

   
 6. Gloxen7991

  Gloxen7991 Utánpótlás-írogató

  jah értem
  csak mert énis probáltam belépni es nem engedet...
  Mert én probál minnél olcsóban kijöni a játékbol és is amit elkezdtem küldit mar nem tudtam befejezni :/pedig örültem volna annak a 30k gyöngynek :)
  na mind 1
   
 7. JackOneEye

  JackOneEye Aktív író

  Szerintem olvasd el figyelmesen mit írtam és utánna ídézd a hozzászólásomat és kritizáld. Nem hiszem ,hogy találsz egyetlen hsz.-t a nevem alatt ahol dicsekednék. Nem költök pénzt a játékra már egy jó ideje és van tapasztalatom bőven több téren is ami ezt a játékot ílleti, ugyhogy megengedem magamnak ,hogy kritizáljam.Szerintem egy szóval sem írtam sehol ,hogy ÉN költötte és NEKEM járna valami ezért. Viszont azt jegyezd meg ,hogy ha senki sem költene rá akkor te nem játszhatnál ingyen amire olyan büszke vagy. Csak mondom...
   
 8. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Nagy csalódás ahogy a Seafight ünnepli a 10. születésnapját:(. Egy ilyen különleges alkalom hozzáillő emlékezetes eventet érdemel.
  Már sok mindent leírtak, hogy ez miért nem jött össze a fejlesztőknek, én csak egyvalamit teszek hozzá.
  Melyik a jobb buli? Az melyik 15 napig tart és naponta iszol egy pohár rumot(ha már kalozok vagyunk), vagy az amelyik 1 napig tart de iszol 15 pohárral?
  Az event hossza miatt kevés a napi megszerezhető átlaghaszon. Persze nem csak akkor lesz jó egy event ha nagy a profit belőle de nagyon sokat számít ez a játékosok nagy részének.
   
 9. TYUPI™

  TYUPI™ Fórumlakó

  Kedves DD Nekem csak annyi kérdésem lenni igaz még korai de a 3. részben tudjuk hogy melyik mappra melyik desing lesz be rakva mert ha ezt tudnám akkor neki álunk vizsgázni a társaknak hogy meg szerezhessék azt a designot ami pl tetszik nekik ( frostbite Syanite). Mert nem mind 1 hogy van 10 napod arra hogy pl minimum 17 es legyél 5 ös szintről vagy pl 3 napod van ugyan erre a variációra ha tudunsz erről valamit és meg oszthatod velünk kérlek ezt árúld el mert ez nagyban befolyásolja társaim játékát hogy van értelme e rá készülni vagy kb kuka az egész . :D
   
 10. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Az ismertetőből tudunk mi is kiindulni, a többit a tengeren látjuk, tapasztaljuk. Annál több információt mi sem tudunk előre. :)
   
 11. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Sziasztok.Az event elején nem akartam elhinni,hogy nem igazán ad lőszert az event láda.Most,hogy a Ft-ért vett 250 db kulcsból max 80k lőszert adott a játék egyáltalán nem érte meg megvenni. Az event ismertetőbe be lehetne írni,hogy mindenféle gyorsittót ad a láda csak az event lőszert a kevés bennük. Mert ha ezt tudtam volna akkor inkább konfetti lőszert vettem volna Ft-ért láda kulcs helyett. Elszomorító:(:(:(:(:(:( De csak pozitív gondolkodás. Legközelebb nem veszek mert felesleges.
   
 12. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  45 láda 0 konfettilőszer,ez adatott meg ma reggel nekem,xd
   
 13. †~Minisota~†

  †~Minisota~† Junior szaki

  Nem tetszik az event! Miért kell minden eventet épphogy 0-ra kihozni??? Ez semmivel sem több,mint bármely más event!! Elképesztően csalódott vagyok! 2009 óta tagja vagyok a játéknak,több hajóval és egy nagyon alacsony színvonalat kaptunk eme téren! lehet ezt szépíteni, de visszajelzések alapján ez az event is felejtős..
  Sajnos ennek az eventnek szerintem semmi köze a szülinaphoz, ja de, bent egy torta.. ami ad TP-t meg EP-t meg millió dobozocskát , amikben úgyszint SEMMI olyan dolog nincs , amivel akár 0-ra is ki lehetne hozni..
   
  $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
 14. Quantum.of.Solace

  Quantum.of.Solace Fórum-zöldfülű

  A 2. Szakaszba teljesen más küldik lesznek? Vagy lesz olyan is ami ad majd megint lelket?
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Az event ismertetőjét olvasva (aki figyelmesen átolvassa, a küldetés indítók is mások), és az előző eventek, tapasztalatok alapján valószínűleg most is más feladatok várnak a különböző szakaszokban. Feltehetőleg ad majd lelkeket is jutalomként.:)
   
 16. H1br1d.F1ght3r[UHF]

  H1br1d.F1ght3r[UHF] Junior szaki

  Látott már valaki Typhont? Mert én az event eleje óta egyet sem láttam...
   
 17. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Theseus mit ad ,Hogy 20milla Hpval úszkál?
   
 18. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  A válasz az event ismertetőjében le van írva, ajánlott elolvasása.:)
   
 19. $GOBLIN$HUN$

  $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

  Tp meg 5db csirkecombot ami címert tartalmaz:D:D:D és ennyi....
   
 20. Gloxen7991

  Gloxen7991 Utánpótlás-írogató

  Es a kicsik ki se tudják lőni :mad::mad:
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása