Visszajelzés Vitaszoba: A Seafight 9. szülinapja event

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Természetesen ott van a sokszor szidott Cancer is. Tény, hogy nem teleportért csináljuk a Cancer bónusztérképet, de ha kapsz 25 teleportot azzal egy ilyen event alatt mint ez a mostani szülinapi szerintem elég szépen gyűjthetsz. (25x odamehetsz lőheted a teleporttal, ha egyébként messze volna és nem is tudnál belelőni, így ha jól csinálod akár 24x 20-30k gyöngy is összehozható abból a nagyon rossz Cancer teleportból :p) Igaz ritka az ilyen event, de nem árt gyűjteni ;)
   
 2. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  Az, hogy ládából teleportot szedjek fel, ahhoz esély kell, épp ezért írtam, hogy a feketepiacon legyen elérhető, az biztos....

  DD! Azért a bm-től függetlenül is lehetne ilyenkor a feketepiacon teleport, mert az a 25 olyan hamar elmegy.
   
  Utoljára szerkesztett: 31.3.15
 3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Event előtt letoltam 7 Cancert és nem kaptam egy darab teleportot se... :( Csak élet és sebzés... :p
   
 4. szaboadam

  szaboadam Utánpótlás-írogató

  :p A születésnapi event végét sikerült elrontani ! A feketepiac nem április 2-ig működött! Nem lehetett beváltani a lelkeket már március 31 -én kora délután ! Gratula a pontos tájékoztatásért !o_O
   
 5. Mary

  Mary Fórum nagymestere

  Én csak arra lennék kíváncsi, hogy miért váltották be a lelkeket és a kulcsokat idő előtt. Én azért gyűjtögettem a lelkeket, hogy azokat a feketepiacon levásároljam, erre idő előtt beváltják és elestem mindentől, amit vásárolni szerettem volna. Az event ismertető szerint a feketepiac még 04.02 nap végéig nyitva van, de már vásárolni nem lehet. Vettem még 8 event kulcsot, mert már csak azt tudtam venni, azt mikor váltják be? Nagyon elszomorító ez az egész. :(
   
 6. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  "A Bigpoint GmbH, a Seafight játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is."
  ;)
   
 7. -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ]

  -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

  Kedves FM-ek!
  Engem is érdekelne miért váltották át a lelkeket idő előtt?
  Csak mi magyarok kaptunk rossz információt, hogy másodikáig nyitva lesz a feketepiac, valami fordítási hiba miatt? Ha igen akkor hogyan és ki fog kárpótolni?
  Én a fórumban leírtak miatt nem váltottam be tegnap este, mert gondoltam ráérek még bőven, ezért közel sem azt kaptam amit szerettem volna a lelkekért cserébe! Örülnék, ha legalább valami válasz érkezne!
  Köszi
   
 8. *RÉM*NYASZATKA*

  *RÉM*NYASZATKA* Járnitanuló

  Ez nagyon nem volt korrekt hogy idő előtt átváltották a lelkeket amikor a fórumon még most is április 2 van kiírva! Én nem ezekre a tárgyakra gyűjtöttem és a klántársaim se ! Sok minden előfordult már a játékba de ilyenre még nem volt példa. Gondolom nem az történt hogy egy fejlesztő vagy intéző megbotlott és ráesett az átváltó gombra. Én és szerintem sok játékostársam szeretné ha ezt korrigálnák valahogy mert nem azért ültek itt az eventnél non stop hogy elbukják a leleket és a velük szerezhető tárgyak csak azért mert elhitték a fórumon kiírt időpontot.
   
 9. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

 10. -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ]

  -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

  angolok már tudnak valamit, de az ott közzétett infótól egyáltalán nem vagyok boldog! :((
   
 11. *RÉM*NYASZATKA*

  *RÉM*NYASZATKA* Járnitanuló

  Nincs arányban 200 kristály amit adnak a rengeteg ellőtt elitért és a játékra fordított időért. Mivel lehet negatívat is írni! Ezért azt gondolom nem méltó ez a kárpótlás a seafighthez, mert ez nem kis hiba és emberek desingeket buktak el stb
   
 12. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Na szval, semmi fordítási hiba, nem itt a fórumon volt a hiba. Az esettel kapcsolatos egyetlen hibám talán, hogy az erről szóló közleményt, kb 1-2 órával később raktam ki :(, de ez a lényegen nem változtat.
   
 13. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Ez nekem se tetszik. Egésznap agyalok munka közben,hogy este mire költsem a lelkeket és vegyek még ft-ra kulcsot és lelkeket. Hát most már nem kell. Viszont így legalább spóroltam egypár 1000ft-ot.
   
 14. -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ]

  -Ruffuss-[RÉM][₩ΛŁ] Utánpótlás-írogató

  Nem vádolni akartam bárkit is, csak kérdésként merült fel bennem, miután a chat-en a CM-ek semmilyen információval nem tudtak szolgálni.
   
 15. OnimeNoNeko

  OnimeNoNeko Aktív író

  Én örülök 100 krisi a brutus:) A többi meg megmarad Triton meg Agwe amulettre :)
   
 16. Craftboy.

  Craftboy. Utánpótlás-írogató

  Ha ezt tudom :) hogy a Brutus 100 krisi lesz :) akkor nem gyűjtök és veszem meg 750 ragyogó és 1000 átkozott lélekért :) vázzzzz
   
 17. -Tupi-

  -Tupi- Fórum-zöldfülű

  Ez a karpotlas jo azoknak akik bevasaroltak mielot elvettek volna a lelkeket. De akinek 4-5 ezer lelke volt a hajon az a 200 kris. semmi.
   
 18. #OneDevil#

  #OneDevil# Fórum-zöldfülű

  na ilyen 1 átverés van mit tanulnunk
   
 19. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Összeesküvés elméleteket természetesen lehet gyártani, kérdés megéri-e? Még ha direkt így is akarták csinálni, tehát egy átverés volt ahogy te is írtad, akkor sincs ok panaszra. Szerintem elég jó event volt, már csak a ti hozzászólásaitok alapján is. Ráadásul ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, amit fentebb már írtak, hogy a BP bármikor bármin változtathat, előzetes bejelentés nélkül.
   
 20. #big-ben#

  #big-ben# Haladó

  na itt a kis kapu mikor nem tudják mit miért.
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása