Visszajelzés Vitaszoba: A Seafight 9. szülinapja event

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Zoli

  Zoli Járnitanuló

  egyébként miért nem adják vissza egyszerűen mindenkinek a lelket?
  nem túl bonyolult...
  tekintve hogy a hibát ők követték el a lelkek beváltásából származó tárgyakat mindenki megtartaná...
  szerintem így korrekt
   
  Utoljára szerkesztett: 31.3.15
 2. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Nem olyan egyszerű ám egy scriptet megírni, ami végig nyálazza az összes hajót, vissza veszi a lelkekért adott cuccokat, stb.. Aztán lehet már valaki elhasználta, használt belőle. Valakinek tetszik ez a megoldás, valakinek nem. Ezt a döntést hozták, ami nem meglepő, mert volt már ilyen és az után is kristályért lehetett vásárolni.
   
 3. *ricsi*

  *ricsi* Fórum ismerője

  Nekem csak az nem tetszik, amit a lelkekért kaptunk :) van 3000 tritonom és 700 agwe amulettem :)
   
 4. Idegbeteg-V-

  Idegbeteg-V- Junior szaki

  Sziasztok.Szerintem a legjobb dologra váltották be a lelkeket.A amulett és a triton áldás már annyira hozzátartozik a harchoz mint az elit lőszer.Ha harcolni indulok ez a két dolog az amit elsőként kiteszek a gyorsmenübe.
   
 5. Love™

  Love™ Fórum-zöldfülű

  Egy dolog ami felháborító: ugye idő előtt beváltották a lelkeket.... de jó, kristályért meg lehet venni... nekem pl a nagy dizire megvolt a lélek, gondoltam du. megveszem... hát nem tudtam.... jaj de jó, megvehetem kristályért.... ja, hogy nincs annyi. De lélek volt ami hopp véletlen hiba folytán átváltódott... szerintem nem igazán fair a dolog....
   
 6. comolungma

  comolungma Utánpótlás-írogató

  Kedves idegbeteg ha a fekete piacon te vettél volna tritont akkor 1: 1 tudtél volna venni .Ök adtak 2 lélekért 1.et gondolkozz
   
 7. SamuelTaylor

  SamuelTaylor Fórumprofi

  Összességében szerintem sokkal több az olyan játékos akinek jól jött ki ez a hiba. Én egyébként is Tritonra akartam beváltani átkozottakat, ragyogót már korábban elköltöttem ugyancsak tritonra. És ezen kívül adtak 200 ingyen krisit, és vehetsz egy házikedvencet, mesterszerszámokat és amuletterősítőt szinte a semmiért.
  Egyébként nekem az event is nagyon bejött Caspio elsőre, 2 házikedvenc is gyorsan meglett Typhonból, és ezek mellett rengeteg gyöngyöt, elitpontot gyűjtöttem. A játékot játszhatatlanná tévő laggok se voltak most és a Keto hibája is sokat segített a Boss mappon.;)
  Ja és csak szerintem adtak sokkal többször 200 feletti gyöngyöt a csilik? na meg 1x 10 kristályt:D
  Negatívum ami elég nagy: Az hogy egyáltalán nem jött át, hogy most itt a Seafight szülinapját próbálták ezzel az eventtel ünnepelni!
   
 8. A próbléma a fent emlitett dolgok miatt van h tegyük fel nincs kristályom de a lelkek pont megvoltak arra h dizit buffot v egyebet vegyek. De vmiért pont úgy hozta a munka vagy bármi h este 6-7 felé értél ide és arra h megnit beválltották idő előtt a lelkeket. Tehát kérdem én 200 kristályból mi jött ki dizi + buffok is ? Bár a nagyhajók tényleg örültek akiknek több 10 000 kristályuk van de azok akiknek nincs...... . Meg az sem tetszetős h idő előtt kivették a klcsokat meg a konfetitt pedig még este 8-9 felé és találtam event ládát. Azt vajon mivel vegyem fel ? :D Véleményem szerint rossz döntés volt megint idő előtt beváltani a lelkeket.
   
 9. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  :eek: Szerencse, hogy nem döntés volt. Nem így akarták, de sajnos így sikerült és ha már így sikerült, ezt hozták ki belőle.
   
 10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Azért a kulcsokat vissza tehették volna, mert még akartam venni párat! :D
   
 11. Idegbeteg-V-

  Idegbeteg-V- Junior szaki

  Bocs nem nézegettem a feketepiacot.Akkor viszont DD ez felháborító:):)
   
 12. AleX.86

  AleX.86 Utánpótlás-írogató

  Szép ! Estét... :rolleyes:
  Az ember mit remélhet? Gürized a lelkeket, hogy a végére még bevásárolj , hiszen az írtaknak nyoma van !
  Erre mi van?!
  Beváltották , majd 200 kristállyal enyhíteni próbálják !
  Teljesen mindegy ki hibája , mikor tőlem dizájn megszerzési lehetőséget vettek el , amit holmi 200 kristályból nem szerzek meg. . .:(
  Hiszen nem mindenkinek van FULL PECSÉTES hajója , hogy mindent az elsők közt megvehessem !
  Ja , a másik , hogy ez mivel is volt szülinapi event? Semmi torta , semmi kreativitás..
  Káosz és elkeserítő!!!!!:confused::mad:

  Kellemes estét!
   
  *Shymanó* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása