Visszajelzés Vitaszoba: A Seafight 9. szülinapja event

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **ENR**

**ENR** Utánpótlás-írogató

Sziasztok a mágikus címerrel mit lehet kezdeni ? ;)

2. FM_Héra

FM_Héra Fórum parancsnoka

Szia!

A mágikus címerekkel érhetitek el a Boss térkép boszi verzióját. A normál verzióhoz hasonlóan itt is először tanácsos meghallgatni Alexandros tanácsait. A térkép boszi verzióját is elfogadható, nagyon jó vagy tökéletes eredménnyel teljesíthetitek.
    Az event ismertetőjében olvashatod ezt is ITT;)

3. **ENR**

Sziasztok azt hiszem ha nem hazai szerveren játszik valaki érdemes nagyon odafigyelni .. Ugyanis némi nyelvi félreértés miatt komoly galiba lehetséges .. Az event másnapján kilőttem a segítőt amiről nem tudtam ,hogy tilos lenne .. Azóta nem enged belépnem a próba elvégzése után sehol ;)

4. Craftboy.

Craftboy. Utánpótlás-írogató

Nagyon jó kis event lett mind3 dizit megszereztem tényleg üreggel is meg lehet csinálni mind2 térképet a legjobbra, egy hiányzik mojók a ládából. De grat BP !

**ENR** kedveli ezt.
  5. **ENR**

Köszönöm Héra a segítséget .. Remélem rendben leszek a hazai leírással .. ;)

6. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Hazai szerver nincs, legalábbis nekünk magyaroknak.

Nem tilos kilőni a segítőt, ha még is kilövöd maximum kevesebb címert, vagy kristályt, esetleg gyengébb designt kapsz.

Próbáktól függetlenül, amennyiben van elegendő címered bármikor felmehetsz a boss térképre.

7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

2015-03-21 21:38:25Elsüllyesztetted Ladon Hexxed hajóját.
    2015-03-21 21:38:25Kaptál 40 kristályt.

2szor sincs dizi,jó játék

na ennyit erről az eventől,majd legközelebb,pá

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.15
  8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ez amúgy se a tökéletes megoldás!

[DD] kedveli ezt.
  9. FM_Héra

Gala-HU, nekem sem sikerült elsőre, de ha valamit akarok, addig csinálom, míg nem sikerül, vagy vége nincs a dolognak. Nem számít mennyiszer ad kristályt, üregessel az is jól jön még nekem is. Nem mellékes, amit a feladatokért kapunk. o_O:cool::)

Annyit még hozzátennék, bár már meg lett mind a 3 design, még most is folytatom, hiszen megéri.;)

10. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

csináld csak,nekem erre nincs időm,17milliót lödözgessek többször,majd 40millát 1szer,hogy kapjak 40 krisit,nevetséges.
    Inkább mással töltöm az időmet.

11. FM_Héra

Mindenki tegyen saját belátása szerint, de ha már lövöldözöl, akkor mindegy, hogy ezt, vagy aranyat adó NPC-ket. Bár lőhetsz gyöngyöt adót is. Végül is lényegtelen. A fontos, hogy jól érezd magad.:)

12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

De azt ugye tudod, hogy a dizihez a Boszorkány BOSS-t kell lőni és nem a simát?!

13. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

xd,szerinted mit löttem kétszer,sőt háromszor,1nél kilött

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Csak azért kérdem mert azt mondod, hogy tökéletesre csinálod és 2-szer is krisit kaptál. Viszont ha tökéletesre csinálod akkor 80-at kéne kapnod... Tehát az általad leírtak alapján te a kis boss-t csináltad.

15. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

dehogy 3szor csináltam eddig 2s verziót

16. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Ez a jelvény nagyon jóra sikeredett :)

Saracen kedveli ezt.
  17. OnimeNoNeko

OnimeNoNeko Aktív író

Csak a királynö kegyelme miatt megéri de nagyon :)

18. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Egy kis segítség nekem is ma mondták! Boss2n is elösször a sárkányt kell kilőni,utána a Ketót.a Ketó mivel agresszív,1lövésnyi életet kell
    bennthagyni,(ilyenkor már lassú ugye)közbe felvinni az egyik sarokba, majd a sárkányt kilőni.Így van legnagyobb esély,hogy dizit adjon,tehát utoljára a Ketót.Boss normálon is valószínü igy lehet 3 cimert szerezni.

19. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Így semmivel sem lesz nagyobb esélyed a designra. 4. napja megy az event, nem ártana, ha legalább már az esemény ismertetőt elolvasnád vagy legalább a tengertérképen a boss térképek leírását.

Bár, jó hogy ezt neked ma mondták, itt fórumon már jó pár napja elhangzott, így aki olvassa is a vitaszobát, nem csak elégedetlenkedik az már meg is csinálta gond nélkül ;)

20. kecsó

kecsó Fórumlakó

Pont, ahogy mondod (én is fórumról "innen" tudtam meg a sorrendet és meg is lett, amit akartam)! :)
    2015-03-21 19:32:05Megszerezve: 1 x Caspio.

[DD] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.