Visszajelzés Vitaszoba: A tehetségek új fája

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Wizard, témanyitás ideje: 18.9.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Bravó 1 értek !!
   
  Naksi kedveli ezt.
 2. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  Eldorádónál a minimap mindig kidob amikor azt írja hogy van még 5 mp. Hát az amúgy is szűk időkeretből ezzel elveszik elég sok. Lehetne ezt javítani?
   
 3. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Vélhetően az idő kijelzésével lesz a probléma, de tesztelni fogom, és jelzem, hogy próbálják megcsinálni.
   
 4. blumoon12

  blumoon12 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok nem rossz a tehetségek fája , de ha jól értelmezem csak akkor kapcsol be ha meglőtted a 100% -ot ,és csak 30 másodpercig van hatása .nem sok ez harminc másodpercért?
   
 5. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  A mestertehetség aktiválódik akkor, ha megvan a 100%. Amiket tudnak ezek a szuperképességek, bőven elég a 30mp szerintem.
   
 6. Heuréka..

  Heuréka.. Fórum-zöldfülű

  Szigony újratöltési ideje ki van rakva fullra,bástyán is fullra még is nagyon lassú.Ágyúk hatótávolsága max on van mégsem éri el azt a távot ami ezelőtt volt.Ez most direkt így van tervezve vagy valamt még ki kell rakni?Hajó javítása is jóval lassabb mint volt.
   
 7. Heuréka..

  Heuréka.. Fórum-zöldfülű

  Meg nyíltak előttem Eldorádó kapui,tetszik a sok láda de kulcs nélkül nem nyílik.Térképekenn is van elég láda akkor minek annyit szigonyozni ha itt is kulcs kell (Ingyenesnek kellene lennie.Igazán nem sok az az idő amit itt tölthetünk,arról nem is beszélve hogy ez egy fajta nyeremény lenne)
   
  Naksi és ταχύτητα kedveli ezt.
 8. Casper63

  Casper63 Utánpótlás-írogató

  Kedves Játlkosok,miota betették az uj tehiket sikerült valakinek kristályessöt felvenni ládából? Rengeteg ládábol nekem semmi:(
   
 9. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Szia! nem nem sikerült, sok ládát nyitottam, de nem is éri meg!Én befejeztem ezt a játékot, elé
   
 10. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  Nekem már 2X sikerült igaz csak 2 napos, de eldorádó mestertehit érdemes tolni, fent dubla annyi cuccot ad a láda mint a tengeren és ott is van krisi eső meg minden jó dolog.
   
  Casper63 kedveli ezt.
 11. st.Wolf.hu

  st.Wolf.hu Járnitanuló

  igen
   
  Casper63 kedveli ezt.
 12. Casper63

  Casper63 Utánpótlás-írogató

  köszönöm az infot
   
 13. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  A régi rendszerben ha visszavontam a tehetségpontokat, utána ott használhattam fel amelyik tanösvényen akartam (merthogy ez volt a lényeg).
  Most először akartam visszavonni az új rendszerben a tehipontokat, és ugyancsak ledöbbentett, hogy csak ugyanazon lapon belül lehet átrendezni azokat. Ez tényleg így van, vagy csak én nem veszek észre valamit? Mert ha csak lapon belül lehet átrendezni, akkor sikerült jelentősen visszalépni ezzel az "újítással.
   
  Naksi kedveli ezt.
 14. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Az új tehetségeknél a különböző ágakhoz külön külön kell megvenni a tehetség pontokat, így magától értetődő, hogy a visszaállítás is az érintett ágra vonatkozik.
   
 15. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórum ismerője

  Igen, igen... És pont ez a visszalépés ...
   
  Naksi kedveli ezt.
 16. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Sziasztok! nem tudom ti hogy vagytok vele, de ezt a Tintahal térképet nem lehetne meghosszabbítani 10 másodperccel?
  1505-öt szigonyzok teljes gyorsasággal és pont 2-3ezer életerőn múlik az 5. szörny ( 38.szint , Az ismétlés tökéletesít feladat. )
  Egyszerűen bosszantó, hogy ezért az 1 szörnyért újabb 150-et kell kilőni, hogy felmehessek. Ez nem a nehézségét nagyítja fel a leendő vizsgának, hanem teljes mértékben idő pazarló és roppant idegesítő. Szívesen fordítom azt az újabb 1 órát másra... mert annyi minden van, hogy itt kell hozzá ülni egész nap aztán meg bekapcsol a csökkenő visszatérítés én meg még nem is játszottam.
   
 17. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  Akkor viszont nálad még valami nincs kirakva, én simán kilövöm az 5 szörnyet sőt még kettő vipera is beleszokott férni pluszba. :)
   
  †Knight_Rider† kedveli ezt.
 18. =Allanon=

  =Allanon= Fórumprofi

  Szia!
  Milyen beállítással mész be? Nekem is belefér bőven az 5 sőt még marad majdnem bő 1 percem a végén. Hajóba / Kedvencbe szigonyozós kő van? Esteleg Tehi? Bástya hogy áll? Odabent alapból is nagyobbat szigonyozol.
   
 19. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Bástyán szigonyerősítés 7-es , az újratöltés 6-os / Tehetség MAX + MAX és a kő a hajóban 21%.
   
 20. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  házikedvenc? bővítmény?