Visszajelzés Vitaszoba: A tél elemei

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 29.11.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Blacky512

  Blacky512 Fórum-zöldfülű

  Köszönöm szépen! Már csak mágikus címer kell hozzá XD
   
  Devil és SM_Aura kedveli ezt.
 2. Devil

  Devil Járnitanuló

  Aura, olyan kérdésem lenne, hogy van-e infód arról, hogy piacon késöbb új dolgok lesznek bent? :D
   
 3. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Nincs, erről nem kaptunk semmilyen információt.
   
 4. Devil

  Devil Járnitanuló

  Köszi, eddigi tapasztalataid alapján szerinted lesz? Nem rég kezdtem újra, és olyan sok dologra már nem emlékszem
   
 5. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Előfordult már, főképpen hosszabb eventek alkalmával. Most is megeshet (ez azért, nem több részemről, csak találgatás, ne vegye senki ígéretnek).;)
   
  Devil kedveli ezt.
 6. sárkányos

  sárkányos Rutinos

  :);)
   
 7. Pecike

  Pecike Utánpótlás-írogató

  tuti lesznek:Money....Money..Money
   
 8. Devil

  Devil Járnitanuló

  Én sima mézeskalács és cukorrudas dolgokra gondoltam
   
 9. -janos-

  -janos- Járnitanuló

  reggelt ehez anyit fuznek hogy sok ujitas nem tortent.olyan hasznalhattalan dolgok vannak ladaban amit mar reg kidobalnak de erhet meglepetes .gondolok villamkovekre es elmo tuze :D
   
 10. BippBipp

  BippBipp Utánpótlás-írogató

  Hello !

  Szeretném megkérdezni, mágikus címert honnan lehet szerezni. Volt kb. 500 db de a rendszer elvette. Nem látom honnan lehet szerezni. Esetleg nem mindenkinek vette el.
   
 11. Devil

  Devil Járnitanuló

  Bjorgold süllyesztése után marad 4 kis doboz, azok adhatnak

  A villám köve meg Elmo tüze se valami hasznos meg ritka. :D
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.12.23
 12. **Patrik**

  **Patrik** Utánpótlás-írogató

  Sziasztok :) Nem igazán szoktam ide írni,inkább csak olvasok...de hát megdöbbentő,amit egyesek írnak :( Aura védelmében szeretnék írni egy pár sort /valószínűleg nem szorul rá/,de engem is bánt ! Olvasok itt minden félét,kezdve a le tolásról,mert el van írva véletlenül valami az eventben ,vagy a reagálások ,amiket kiosztotok annak az embernek ,aki csak segíteni szokott nekünk !! Aura mindig mindenben segített nekünk,elkezdve az információ átadástól a BP felé... a panasz továbbításán keresztül...mindenben ,a legjobb tudása szerint :) De ő is ember ..és ha valami el van írva vagy nem tudja rá a választ,nem kell nekiesni :) Nem ő a fejlesztő,nem ő találja ki az eventeket és az ezzel járó jutalmakat ! Legyünk már egy kicsit türelmesebbek ,azzal az emberrel aki szinte mindent megtesz értünk :) Köszönöm :)
   
  SM_Aura kedveli ezt.
 13. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Köszönöm szépen! :) Valóban rajtunk csapódnak le a dolgok, moderátorokon elsősorban, hiszen minket találnak meg a játékosok. Azért úgy érzem, ezek a dolgok igazából nem nekem (nekünk) szólnak. Csak valahol szeretnék kiírni magukból nem tetszésüket a dolgok iránt.
   
  **Patrik** és Pecike kedveli ezt.
 14. L4l10307

  L4l10307 Utánpótlás-írogató

  Kedves SM_Aura nem lehetne jelezni a készítőknek hogy esetenként egy ilyen hosszú eventnél is legyen átvilágítás (debuff)? Mert én azt nem hiszem el hogy valaki event ranksorban 250k event pontnál többet szed össze és a másodiknak pedig alig van 100k pontja..
   
 15. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Jeleztem, az hogy fog-e valami történni, nem tudom.
   
  L4l10307 kedveli ezt.
 16. Naksi

  Naksi Fórum hercege

  Sziasztok mindenkinek! Nekem az a észrevételem, hogy a event npc, a admirálist nem lőttem de a többi nagyon kevés cukorrudat ad, 2-3-4 és van amelyik nem is ad semmit, így nagyon nehéz össze gyűjteni annyit amennyiért lehet venni dolgokat a piacon!Főleg úgy, hogy a ember dolgozik is, akkor a otthoni dolgokat is el kell látni, és nem mindenki tud 3 órákat ülni a gép előtt!Ezért azt szeretném kérdezni, hogy lehetne.-e javítani azt, hogy többet adjon a npc és ne olyan keveset? Köszönöm!
   
 17. Devil

  Devil Járnitanuló

  Szerintem, ezt nem fogják csinálni, mert mézeskalácsot elég jól ad, azt meg betudod váltani cukorrúdra. Én közepes hajóként játszottam 8 órát az evenben es megtudtam venni az ágyukat, szóval annyira szerintem nem vészes.
   
  Naksi és SM_Aura kedveli ezt.
 18. AngyalBandi

  AngyalBandi Utánpótlás-írogató

  Sebezd meg: Vashtak-vulkán vagy Vashtak-vulkán ... Mit jelent, mit kell lőni?
   
 19. L4l10307

  L4l10307 Utánpótlás-írogató

  Nagyon szépen köszönöm
   
  SM_Aura kedveli ezt.
 20. SM_Aura

  SM_Aura S-Moderator Team Seafight

  Vashtak-vulkánt, azt írja az esemény ablakát levéve az elemi bajnok résznél. Valószínűleg majd az event során lassan bekerül ez is, mivel az esemény több részből áll. Annyit tudunk mi is a jelenlegi ismertetőből, lesz majd elemi vulkán. Abból igyekszünk kiindulni, amit mindannyian látunk, olvashatunk. Bízom benne, hamarosan pontosan kiderül, az esemény következő részében (vagy... valamikor az esemény során). Sok idő van még hátra, elég hosszú az esemény.
   

Az oldal megosztása