Vitaszoba: A Tél ünnepe 2013

Discussion in 'Archív: Kalóztanya' started by Káosz, Dec 5, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *®*Zsivªηy1971™

*®*Zsivªηy1971™ Utánpótlás-írogató

Ezzel egyet értek minden csak idő kérdése: igaz én napi 10-12 órát vagyok de már 5. napon megvolt a dizi úgy ,hogy méziért vettem.Ám ismér 2k mézim van és még 13 nap van az eventből.
    Nem is beszélve arró a 4k krisiről amit a hómanus adott.
    Akiknek ez is gyenge nem tudok mit írni..

2. FeketeGyöngy[HUN]

FeketeGyöngy[HUN] Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Grat mindenkinek akinek megvan a dizi.Senki sem tudja,hogy lehet e gyöngyért kalácsot venni a piacon majd?És ha lehet mennyiért?

3. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Szia, valószínű NEM lehet, pénzért van csak, és amúgy sincs helye hogy gyöngyért, remélem nem lesz...

4. I_Shoot_my_enemy*HU

I_Shoot_my_enemy*HU Utánpótlás-írogató

en megvennem penzert de hetfo ota nincs az event ajanlatok kozt nalam legalabbis nincs nemtudom masnal van e :/

5. DokkoLó✰HST

DokkoLó✰HST Fórummogul

Végre meglett a hódarab
    2013-12-11 18:03:47Megszerezve: 1 x Hó darab.

6. Spartacus°°

Spartacus°° Fórum-zöldfülű

Nem tudom mit sírtok nekem 867 láda kellet h meg legyen a dizi rész de megérte s sok golyó kristály sas szem..

7. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Szia, szerintem már nem lesz, vagyis nem tudom... Nekem se él már az ajánlat, d e nem is izgulok, mindegyik rész meglett, kivéve a Naptáras, de 9nap és megvan az is, ingyen,s nem vagyok minuszba ( 55-60k-t sebzek hóval) :)

8. I_Shoot_my_enemy*HU

I_Shoot_my_enemy*HU Utánpótlás-írogató

Nekem melo miatt nemlesszmeg ha nemteszikbe megegy szer hiabatudnam megszerezni en hoval 62-63 ezreket csapok

9. Kenpachi

Kenpachi Haladó

:eek: Nincs hóember, és semmi nincs helyette :(:confused: Ez az egy NPC volt élvezhető, megérő (7napig?:mad:) Most olyan mint ha most kezdtük volna a Télit, megint Jör és Hugin :( :(

A másik, karácsonykor lesz vége? :D :S

10. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Ugye olvastad te is az event leírását...

Tehát a hóemberes etapnak vége, holnap indul az ajándékrabló. Sajnos minden jó egyszer véget ér, tisztában vagyok vele, hogy a hóember nagyon jó volt, nekem is tetszett, de véget ért :(

11. Nadin

Nadin Utánpótlás-írogató

sziasztok van még részlet az event ládába ? Érdemes még nyitogatni érte ?

12. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Igen, olvastam, de akkor is, az event alatt miért nem lehet teljesen benn... Na ebből is látszik a BP hozzáálása...

13. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Ebből látszik a vak hozzá állásod.
    Nos, ha event végéig azaz 24-ig bent maradna , akkor súlyos gyöngyöket lehetne összeszedni, TELJESEN INGYEN.
    Ami arra vezetne hogy megint jönnének a fejlesztések..
    Jó lenne?:)
    Gondolom nem vagy fullos.. kell a lemaradásod mellé még több?Nem hinném..
    Tehát,örülj, hogy volt.. gazdálkodj okosan azzal a gyönggyel amit kilőttél a Hóemberekből..

(reggel van, ne hisztizzetek a hibás heJJeS irrás miatt!):oops:

14. TYUPI™

TYUPI™ Fórumlakó

Jól mondod Spongee cimbi:)
    Én már az ajándékos részét várom, Ázsián még nincs.

15. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

Ha okosan csinálod az eventet, kis lövésekkel 50-60K lövésekkel is betudod húzni plusszosra... :) vegyél 50 db ládát, az 50 ládában kisebb nagyobb szerencsével kapsz 100-120K hógyolót... :) amit ha belelősz a jürgibe, máris nullában vagy:) Viszont természetesen a sok kristály, mk, mojo, ami még mellé bejön sem rossz, naná h a többi semmit nem ér, értem ezt! :)

DE ha a legkevesebb 16 kristállyal számolsz ládánként, akkor az 16*293 (prémmel csak) 4688 gy érték... ill. ugye 200 jéglőszer (HA SPECTRABAN nyitsz !!)

Innentől kezdve 1000 gy-ért 5K gy érték, miért ne érné meg, főleg, ha nullába kihozod utólag a jürgikből, amit ha megint csak Spectrában szeded fel amit ad, akkor 5 mk helyett 6 ot ad... (sok kicsi sokra megy)...

A mojot értelem szerűen átválthatod magad is, 23 től -36 ig (nekem az volt a plafon) megint csak 2300-3600 gy érték, plusz a 2 mk ...

Nem nyafogni kell, hanem meg kell látni, h lehet játszani !!!! :)

Üdv: bozsó... ​

16. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Itt is most rakták be cimbi!
    Nekem már vagy 5 napja meg van a dizi.:)

17. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Bocsi 40 kulcs=76 krisi,15 ezer Hógolyó a többi gyertya,Hóember,mojó 67 és télifény..Szóval szépen leirtad,csak ez nem így van..40 kulcsal probálltam ki,ez lett a vége..Végeredményben nem rossz,de a jótól messze van :)

Last edited: Dec 13, 2013
    Kenpachi likes this.
  18. Kenpachi

Kenpachi Haladó

Ez így igaz, am elég kipróbálni 5-el, ha 3 hót ad, akkor 50-ből kijön 100-120k hó, de 50-ből nem jön ki, én 140-et nyitottam össz. és adott 80-90k hót...

Szia, amúgy helyesen írtál mindent :) Oké, értem, de akkor is 7nap kevés volt :( olyan ritka az ilyen event :(

19. -bozso1987-

-bozso1987- Járnitanuló

Nem tudom, én már 5 napja ezt csinálom, gy ben nem vagyok mínuszos, csak mojom van már 3000, és 1200 kristályom! De akkor tuti nekem van csak mázlim 5 napja zsinórban :D

Amúgy 5 láda után 50 re következtetni elég merész, mert ha a Te számolásod követem, 5-ből 3, az 50-ből 30 láda, ami közel 150K hógolyó lenne, nem 100-120K...

Naponta nyitok 200-250 ládát min. Nem a levegőbe írtam, amit írtam, de van aki megfogadja és van aki nem!!!!

üdv: bozsó...

20. FeketeGyöngy[HUN]

FeketeGyöngy[HUN] Fórum-zöldfülű

Mért kellett kivenni vagy ennyire levenni az esélyét hogy a láda dizi részt ad? Már 200 láda fölött vagyok,és semmi...

Thread Status:
Not open for further replies.