Visszajelzés Vitaszoba: A tűzvihar ágyú

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 6.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ide írjátok meg véleményeiteket A tűzvihar ágyúval kapcsolatban.

  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....

  A Seafight csapata
  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  még valami esetleg?
   
 3. |SZITUS|

  |SZITUS| Fórummogul

  Most komolyan! Ez most miért kell? 55 fontos, majd kristályozás, majd admirális ágyúk, majd 60 fontos aztán kristályozás, még ez ki sem fut jönnek a vudu ágyúk... majd a sors kalapácsa és most a tűzvihar... Kezd felborulni szerintem a játék egyensúly :) A felesleges ágyúkat eladni nem lehet jelenleg, a hajó raktárban lassan teljes a zűrzavar. Megjegyzés, ha már elkezdték akkor inkább az ékkövek csiszolását kellett volna tovább vinni, nem pedig az új ágyúkon és lőszereken gondolkozni!
   
  Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
 4. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  fizetős bevétel,nem érted?
   
 5. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Úgy ahogy a kolléga mondta.... Ha én most kezdeném a játékot akkor eséllyem se lenne behozzni az olyanokat akik már 2-3 éve játszanak és esetleg minimális összeget költenek is a játékra.... Mert annyi új dolog jött be mostanában és szinte lehetetlen nagyobb összeg ráforditas nélkül lépcsőzetesen felfejlodni, elég volt anno azt is elérni hogy pénz költes nélkül full admim majd 5 ös 60 fontosom legyen....
   
 6. Lionskull[HUN]

  Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

  Nevetséges... eddig is az került fel az event ranglistákra, aki tudott elég pénzt tolni a játékba. Ezzel az új ágyúval sikerül tovább mélyíteni a szakadékot, gratulálok! A Seafight lassan az egyetlen olyan játék lesz azok közül amit ismerek, amely semmiféle lehetőséget nem hagy a nem fizető, de annál többet játszó játékosoknak is az azonos tárgyak megszerzésére.
   
 7. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Még ez is ide kívánkozik:
   
  [DD] kedveli ezt.
 8. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  Nyugalom skacok! :D
  Nem rossz indulatból, de a saját sírjukat ássák a folyamatos ágyú újításokkal... gondolkodjunk picit:
  Aki ma kezd, annak két lehetősége van. Vagy mélyen a zsebbe nyúl, hogy érvényesüljön a többiekhez képest, vagy befejezi. DE! a játék ismerete nélkül inkább az utóbbi az esélyesebb. Vannak, akik játszanak 4-5 éve, de még ők sem tudnak mostanában érvényesülni a folyamatos fejlesztgetés miatt és ezzel azt fogják elérni, hogy megunja mindenki és lelép. Magamból kiiundulva: 4 éve játszom, annak idején kőkeményen megszenvedtem az 5 kristályos 55 fontosaimért, de az még épp hogy elkészült, rá PONT egy hétre ezt vágja a főoldal az arcomba: 60 Fontos Ágyúk! Tisztán emlékszem... ráadásul azokért az ágyúkért nem kevés pénzt fizettem annak idején. Jó, elkezdtem krisizni a 60 fontosaimat. Nem volt még belőle 50 darab 5-ös, olvasom: Vudu Ágyúk! Király... aztán már ez sem volt elég, jött a sors kalapácsa nemrég, de még az is tök új, és már megint ágyú... Na, ez az az ok, amiért én eldöntöttem, hogy egy árva forintot nem szánok rá többet, mert ennek soha sem lesz vége. Mindig lesz újabb, jobb, még a legutóbbival el sem készültél, de ott a másik, te meg csak perkálj...
   
  |vadász|, kecsó, $mission$ és még 1 ember kedveli ezt.
 9. Lionskull[HUN]

  Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

  Egy picit elgondolkodtam ezen az új ágyún, pontosabban annak, hogy van-e értelme. Nos, arra a következtetésre jutottam, hogy egyenlőre semmi. Nézzük a tényeket! Az új ágyú gyorsabban lő 0.6 mp-vel, mint az eddigi elitek, tehát a sebzése effektíve a legnagyobb, még 3-as szintű vudusámánt számolva is. Csakhogy van egy kis probléma: az új ágyút csak megnyerni lehet. Tehát nem fog olyan gyorsan lőni ahogy lőhetne, mivel a tűzgyorsaságot a leglassabb ágyú feltöltési ideje határozza meg. Következtetés: egyenlőre semmiféle előnyt nem biztosít, sőt, egy full vuduágyúst még hátráltat is, ha van 3-as szintű sámánja. Tehát ebben a formában hatalmas öngól, átgondolatlan, amolyan adunk is valamit ami mégis semmi cucc, gratulálok.
   
  Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
 10. Røвєяτ-ø*HU*

  Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

  A legnagyobb probléma az, hogy már az ember nem tudja eldönteni, hogy milyen ágyút gyűjtsön. Bejön egy új, megpróbálja apránként összeszedni, de mire a végére érne, megint van új. Persze azoknak ez nem gond, akik pl. kapásból összeszednek 300 vuduágyút. :) Jó lenne, ha eldöntenék már, hogy mit akarnak.
   
 11. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Ez pont nem igaz, és igen is van értelme, nem is kevés. Okosan kitalálták ezeket az új ágyúkat, csak rá kell jönni, melyiket mikor érdemes használni, ha volt olyan mázlid és hozzá jutottál pár darabhoz.

  Az ágyúk töltési ideje arányos, amit már a sors kalapácsa ágyúnál megbeszéltünk... Ha van 100 db ágyúd 10 mp töltési idővel, és van 100 db ágyúd 5 mp töltési idővel, akkor a töltési időd 7,5 mp lesz (minden más bónuszt, bástyát, legénységi tagot figyelmen kívül hagyva). A fenti példánál maradva, ha a 10 mp töltési idővel rendelkező ágyúdból van több, akkor arra tolódik, arányosan az össz töltési idő is. 100 ágyú 10 mp töltési idővel, 50db 5 mp-vel, akkor a töltési időd ((100*10)+(50*5))/150= ~8,33 mp lesz nem 10, nem 5, nem 7,5 hanem 8,3, az ágyúk számától ill töltési idejétől függően.
   

Az oldal megosztása