Visszajelzés Vitaszoba: A világtérkép újjászervezése

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Scorpio.2.Hu, témanyitás ideje: 11.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Sziasztok!
  Elnézést a tudatlanságért,de semmit se értek, melyik az a trópusi térkép?és azt se értem melyik a jeges térkép, és a egészet nem értem,hogy nem lesz majd 30 térkép ahogy volt csak 8 térkép lesz majd?? Még egyszer elnézést a tudatlanságért ,és köszönöm a válaszokat!
   
  Naksi és ]EZEL[ kedveli ezt.
 2. Esi

  Esi Board Administrator Team Seafight

  EBBEN a témában találod meg azokat az ismereteket, amiket tudunk erről.
  A trópusi térképek a kérdéses 11-14 szint közötti térképek.
  Jeges térképeket a korábbi szavazásnál láthattad.
  Ha elolvasod a linkelt oldalt, akkor láthatod majd, hogy a szintek száma egyelőre nem változik majd, csak a szintenkénti térképek mennyisége.
   
  Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
 3. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Elolvastam ,és köszönöm a választ!
  Én nekem nem tetszik,hogy elvesznek a térképekből, és azt sem értem, hogy majd a későbbiekben ((
  1. Az újjászervezés felkészíti a játékot a jövő kihívásaira, no és persze további térképek esetleges hozzáadására. )) ez azt akarja jelenteni,hogy majd később gyöngyért adhatunk hozzá térképeket? ha kevesebb térkép lesz akkor majd a nagy hajók sorra ki lövik a kisebbeket,és azok nem tudnak majd nyugodtan fejlődni vizsgázni! Ez csak a véleményem! Én nem örülök ennek egyáltalán, lehet mások sem!
   
 4. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Kérdezném, hogy akinek van szigete, és az a térkép nem marad meg,akkor simán elvész a klánoknak a szigete?? :(
  amibe rengeteg munkájuk volt, és gyöngy, korona stb...
  Köszönöm a választ!
  Senkinek nincs véleménye? Ha van írjátok le,hogy mit gondoltok erről a új dologról??
   
 5. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Kicsit érdekes szituáció ez. Főleg ha van egy fő klán, akinek van mondjuk 10 szigete, de van mögötte még 15 klán, akik segítettek megszerezni. Innentől kezdve sajnos kuka az egész - egyébként jogos - feltevés.
   
  Gunár*MSZ és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
 6. levlevliva

  levlevliva Fórumszaki

  Kedves Scorpio,

  Te hol olvastad hogy gyöngyért adhatunk hozzá? Ezt úgy értik, hogy eltörölnek pár térképet aztán majd nyilván ők tesznek hozzá, meghatározhatatlan időn belül. Nem értem miért kell már rögtön a falra hányni az ördögöt, mindig azzal jöttök, hogy jajj a nagy hajók meg így a nagy hajók hogy kilövik a kisebbeket, most ez pont olyan mint ha én felháborodnék egy erdélyi utazás után hogy leszakította a fél arcomat egy medve, de ez nem fer mert erősebb volt... A sas is leszáll egy mezei pocokért, akkor a nagyobb hajók miért ne lőhetnék ki a kisebbeket??...

  További szép napot!
   
  ]EZEL[ és Wyvern kedveli ezt.
 7. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Engem azért az is érdekelne, hogy mi lett volna a szavazás eredménye, ha megkérdezték volna a játékosokat : mit szeretnének inkább; a térképek számának csökkentését, vagy további szerverösszevonást?
   
 8. †Knight_Rider†

  †Knight_Rider† Fórum veteránja

  Ha jobban belegondolunk, inkább örülni kellene, hogy legalább a térképek kinézetét illetően megkérdeztek minket. Egyébként nem tudom miért lenne jó még egy-két szerver hajóit idepakolni. Így is akadozik a játék egy-egy eventkor ha sok hajó megy egy bosshoz. Vagy ha két szövetség harcol, az is 100-200 hajó egy térképen. Én sem örülök, hogy csökkentik, de ezt el kell fogadni.
   
 9. (҂⌣̀_⌣́)

  (҂⌣̀_⌣́) Fórum-zöldfülű

  igazából én is örülök neki mint kishajó hogy nem 10 percente lőnek majd ki hanem 5 percente mert sajnos ez van :D ilyenkor számomra csak 1/ nyujt biztonságot mert ha kell ha nem kilőnek a nagyok :) 1 vadkant se tudok kilőni ugy hogy valaki ne lőjjön ki de ez van... elfogadtam.... többség eventkor játszik én ellenkezőleg mert akkor tudok feljebb menni :)
   
 10. .*Sirius*.

  .*Sirius*. Fórumprofi

  Nos, igazából a kis hajók szemszögéből nézve az a kérdés, mi jobb (rosszabb...) ; több hajó ugyanannyi térképen, vagy ugyanannyi hajó kevesebb térképen?
  Amúgy igaz, örüljünk, hogy kérdeznek bennünket, csakhogy én egy telhetetlen alak vagyok, jobban szeretném érdembeli és nem formai dolgokban hallatni a hangom.
   
  Utoljára szerkesztett: 30.1.18
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 11. Csaba84(HUN)

  Csaba84(HUN) Junior szaki

  az ujjászervezés a lehető legrosszabb lett,a kis hajók innentől már sehol nem fognak tudni labdába rúgni,így hogy 1/is PvP térkép lesz,arról nem is beszélve,hogy teljes változáson ment át a játék,nemcsak a térképek,hanem a más hajók is lettek,amik semmit nem érnek,nincs értelme az egésznek,teljesen elvesztette az értelmét,annak hogy játszon az ember.Egy hatalmas katyvasz lett az egész.A nullával egyenlő!!!
   
 12. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki


  szia! Én egyet értek veled teljesen!
  most itt nem részletezném! amúgy meg csili sincs, nem ,hogy hajóroncs:D
  Semmit se lehet csinálni, mert fagy a játék, csili nincs a próbát se lehet teljesíteni, kevés a térkép, sokan vannak rajta,ezért akad a játék!
  Másik meg egyáltalán nem tetszenek a új hajók ! Vicc a egész! Sajnálom, hogy ennyire el kellett rontani azt ami évekig bevált, és jó volt! :(
  és nem is mindegyik térképről lehet a kikötőbe jutni! Borzasztó a egész!
  Mi játszunk itt, mi fizetünk a játékért, ha mi nem lennénk, játék sem lenne!
  Ezért illet volna megkérdezni a játékosokat, hogy akarják.-e a változást vagy sem,nem???
  mert miért kell bele kényszeríteni a játékosokat több dologba,ha a játék a játékosok miatt van!
  ez nem volt Fer !
   
  STAFF, Csaba84(HUN) és dudka1 kedveli ezt.
 13. Scorpio.2.Hu

  Scorpio.2.Hu Junior szaki

  Kedves Apolló!
  Szeretném megkérdezni, hogy csili az mégis mikor lesz már???
  mert még mindig nagyon kevés van!És így nem lehet mojót se gyűjteni :( belőle, és akinek a duplázója van az kárba megy,mert nincs csili csak elvétve található!
  sok térképen voltam de nem nagyon találtam!
   
  STAFF kedveli ezt.
 14. Manoka87(HUN)

  Manoka87(HUN) Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!HÁt az ujratervezzés nem nyerte el a a szimpátiámat sok új npc de semmit érö fagy a játék zsufoltak a térképek rosz a térkép felosztás és még sorolhatnám én szeretném ha viszaállítanák az egészet úgy ahogy volt mert ez igy egy határ katyvasz :-( értelmét vetette az egész játék .
   
  Lionheart80, STAFF, dudka1 és 2 más kedveli ezt.
 15. Canada

  Canada Járnitanuló

  sziasztok! Teljes mértékben egyetértek a előttem levővel
  Manoka87(HUN) al.

  nem szeretném ismételni magamat ,de annyira fagy a térkép, hogy semmit ,de semmit nem lehet csinálni! bementem Bm.-re csak nagy nehezen tudtam ki lőni a npc.-ket a fagyás miatt, a végén már csak egy maradt, és kifagyott a térkép, és kidobott, de azt a térképet meg se adta!nagyon ideges vagyok, elment a kedvem mindentől,és semmit se ér ez a újítás ! :D Miért nem lehet a játékoskor hallgatni? nem ő értük van ez a játék? nem ők vásárolnak vagyis mink? Ha mi nem lennénk ,akkor a játék se lenne! Miért kell azt tönkre tenni, ami jó volt ,és működött, és mindenki boldog volt?? Mire jó ez most,hogy állandóan fagyások vannak semmit se lehet csinálni!Csili semmi nincs szinte!A új npc semmit se érnek,nevetségesek! Sokan vannak a térképen mert nincs térkép elég, oda fent meg semmit se lehet csinálni, mert állandóan a harc megy a szigetekért,és ez miatt nem lehet se csinálni!Egyre nehezebben viselem ezt a sok bosszúságot!
  Erősen gondolkodok, hogy többé nem jövök mert nincs ennek értelme így!
  Tegyék vissza a eredi térképeket!Erre van esély? Tessék csinálni szavazást, hogy kik szeretnék és kik nem???És legyen nyilvános a szavazás értéke!!
   
  Lionheart80, STAFF és Scorpio.2.Hu kedveli ezt.
 16. dudka1

  dudka1 Haladó

  Az új világtérkép átgondolatlan módon került a játékosokhoz. Konkrétan a szerverösszevonásokat követően, most a térképek csökkenése követte. Jól észrevehető a csilik és ládák csökkenése, pontosabban a kevesebb térképen -> több játékos számához viszonyítva nem lett megnövelve ezek száma. Felesleges köröket futunk ezek keresgélésére. Az ilyen fejlesztéseknek köszönhetően unalmassá válik a játékélmény és belefásulunk, majd ráununk a játékra.
   
  Naksi, ]EZEL[, Lionheart80 és 3 más kedveli ezt.
 17. tibis.

  tibis. Utánpótlás-írogató

  teljes mértékben igazad van több éve játszok eddig élvezetet nyujtot a játék most már nem mindet pénzért raknak be elvesztete a régi varázsát ez a játék.
   
  Naksi, Lionheart80, STAFF és még 1 ember kedveli ezt.
 18. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Sok mindenkivel egyetértek! Az én észrevételem a következő.Növelik a térképek számát,de az oda való feljutás,vizsga pl néha teljesíthetetlen!Mondok egy példát 22s szintü vagyok!
  23s szintre a vizsga a következő! Gyűjts össze 128000 koronát! Ez meg is van ezzel nincs is gond! Aztán, okoz 30 000 000 !!!!!!!!! sebzést a HRMA Bosszúja Npcnek,ami ugye az admirális! Nos ezzel az a gond,nagyon ritkán jelenik meg,akkor is ha beletudsz lőni annyit,hogy max 2-300 000hpt ha le tudsz venni a kért 30 millióból. És ez csak a 22s vizsga, 35sig úgy mégis mit kérnek?Kérdem én nem lehetne könnyíteni a vizsgákon,vagy valami más megoldást kitalálni?
  Én nagyon sokáig játszottam,de már 2éve csak eventkor nézek fel! Nekem akkor lett elegem a játékból,mikor több millió gyöngyöt elköltöttem bástyafejlesztésekre,aztán kb 1éve minden meglevő bástyafejlesztésemet lecsökkentették! Na mondom akkor most vége ennyi volt!
   
 19. ]EZEL[

  ]EZEL[ Törzsjátékos

  Szeva Gala -HU 1-t kell értenem veled vannak próbák amit úccsóra kell el vinned valóban kicsi az esély de alakul majd :) kellene valóban változtatás hogy lesz -e majd ki derül!!
   
 20. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ehhez tegyük hozzá, hogy nem minden bástya szintjéből vettek vissza, legfeljebb 2-3 volt az.
   

Az oldal megosztása