Visszajelzés Vitaszoba: A világtérkép újjászervezése

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Scorpio.2.Hu, témanyitás ideje: 11.1.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Szia de visszavettek szinte 80%ból,nekem mondhatsz bármit mert láttam minden fejlesztés ott szinte 5s szintre esett vissza!
   
 2. Ne_etesd_a_trollt!

  Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

  Apollóval kell, hogy egyetértsek, csak a görgős rámpa és az éles távcső lett csökkentve, de volt olyan is, például a szigonyerősítés ami pedig jobb lett, mint előtte, mert 7-es szinten még 32% volt és most 7-es szinten 35%, 8-ason meg 40 lett.

  Amúgy pedig a görgős rámpa miatt is sokáig ment a sírás, de azért nézzük már meg, hogy így is elég gyors a tüzelés, főleg tűzviharral, mit akarnátok, hogy egy hajó golyószóró legyen? És még el is neveznétek UZI-nak? Amekkora lövések vannak így is egy pénzes hajó kiszedi az embert pillanatok alatt, hát még ha tovább gyorsítjuk nekik az ágyúikat...
  Időnként sajnos kell kiegyensúlyozni a játékot, különben már rég sebezhetetlen, milliókat lövő hajóink lennének golyószóróval, az már más kérdés, hogy a programozók néha eléggé mellélőnek arányokkal, de a görgős rámpa és a bástyák esetén én ezt épp nem éreztem így.

  Engem jobban zavar, hogy így is rengeteg a botos, és a trófeás ezres darabszámú szigonyozás meg hajó kilövés épp nekik kedvez, mert saját kézzel lehet 2 év alatt sem lesznek meg.....mert kedvem és időm sincs hozzá túl sok....
   
  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ kedveli ezt.
 3. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Sajnos ebben nem tudok neked igazat adni. Én tényekről beszélek, mert látom, miből vettek vissza. :)
   
 4. *pαℓذ*

  *pαℓذ* Haladó

  Sziasztok! Pár eszrevétel a részemről. Szerintem jó lett ez világtérkép összevonás. Szokatlan a formája de én úgy gondolom hogy ezzel csak előkészítették a jővőbeli ujabb szintek mapok lehetséges helyeit is. Ráadásul egy csomo felesleges map megszünt. A kishajók mindig is sírnak bármit változtatnak a játékban de azért nefelejcsük el hogy az új feladatokkal 90 vuduagyút es nem is tudom mennyi 60 fontos agyút lehet megszerezni. Továbbá kaptunk kódót amiben szintén volt agyú. Az átalakitaskor menő eventben a feketepiacon megvásarolható dizik a kövekkel nem voltak rosszak, egyet a kishajók is simán megtudtak szerezni. Ezekkel ha nem is lettek nagy hajók de komoly fejlődést érhettek el. És mindez teljrsen ingyen. A nagy hajók mindezt pénzért tudták megszerezni korábban. A vizsgák hogy nehezek helyes szerintem mert így kihívást jelentenek. A trófeaknál a nagy számú szigonyzás ill npc kilövése - nincs időkorlát majd meglesz. Ha nincs kedved csinálni ne csináld de akkor ne sírj hogy sokaig tart. Gondolom a fejlesztők terve sem az volt hogy beteszik az újítást es másnapra már mindenki meg is csinálta. Összeségében tehát én elegedett vagyok. Egy negatívum van azért: mikor lesznek csillik az alsó mapokon.
   
 5. (҂⌣̀_⌣́)

  (҂⌣̀_⌣́) Fórum-zöldfülű

  Pali... az észre vételedről csak annyit gondolok hogy:- kishajók sztem joggal siránkoznak... az lehet hogy a próbák adnak ágyút a kód is adott ágyut de azokkal semmire nem mész ha a tehid a bástyád 0.... pl.. fent vagyok 1 órája mint kishajó, járkálok keresem a megfelelő mappot ahol tudnék valamelyest kicsit élni, de az 1 óra játék alatt 47 csobb és hozzá teszem 1 szövetségben vagyunk.... ha igy folytatódik ez a fejlesztgetős dolog, nagyon kevés új játékos lesz... és előbb utóbb játékosok száma is megcsappan.. akkor hogy is fog ez a játék tovább menni? én személy szerint nem adok 1 évet a játéknak és ismét szerver összevonás lesz mert nem lesz játékos... kb ennyi a hozzászólásom.. 1/-en ahol vannak a kishajók rendes vérfürdő van... áll mindenki a kikötőben mert nem tudnak mit csinálni, mert csak uszkálnak... sztem ezt nagyon nem jól csinálták meg...
   
  STAFF, Lionheart80 és |SZITUS| kedveli ezt.
 6. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  Amiből visszavettek abból kaptál is vissza gyöngyöt kövi bástyanapnál ugyanoda vissza tudtad fejleszteni...
   
 7. ταχύτητα

  ταχύτητα Utánpótlás-írogató

  A változások meg szerintem nem rosszak, hozzá kell szokni ezekhez ugyan úgy mint a régi térképekhez. Nekem tetszik hogy egy biztonságos térképről több térkép felé is ki lehet menni teleportálás nélkül. Ez a probléma mindig fel jön hogy a kicsik nem tudnak fejlődni meg ki lövik őket. Régen is le mentek a nagy hajók kilőni a kicsiket 2/-re. Mindenki volt kicsi, az újjítások meg segítik is őket mi régen a vizsgáért csak gyöngyöt kaptunk és összetett vizsgák voltak most meg kilősz 1-2 hajót és meg van a vizsga és kapsz 10 ágyút. Meg az előző eventnél is 20-21 es szintű kövek voltak a megszerezhető dizikben ami egy kicsi hajónak nagyon nagy előre lépés és azért egy hajót meg lehetet venni az event event végéig.
   
 8. (҂⌣̀_⌣́)

  (҂⌣̀_⌣́) Fórum-zöldfülű

  hiába jók a kövek a hajóban meg a kedvencekben... azzal még nem sokra mész :) és az addig oké hogy lementek a nagyok 2/-re vérfürdőt rendezni, de tudtál menni olyan mapra ahol mást nem pecázni tudott a kishajó.... de most? mit tud csinálni például maruder napokon? :) ha nincs Bm akkor áll a kikötőben vagy 1 hétig nem játszik :) más választása nem igen van :) én nem azt irtam hogy nem tudnak eventezni mert valóban lehet... de a mappok igy zsufoltak lettek és 1 kishajónak elég necces úgy lőni vmit is hogy ne csobbanjon :) igy csak az új játékosok kedvét szegik a játékhoz ahogy többször lehet olvasni cseten is hogy nem birnak csinálni semmit :)
   
  STAFF és Babuci kedveli ezt.
 9. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Jó az újítás,csak van még mit csiszolni!
   
  Utoljára szerkesztett: 12.3.18
 10. (~Gebero~75~)(HUN)

  (~Gebero~75~)(HUN) Fórum-zöldfülű

  Most akartam befektetni a játékba,egy kis pénzt, mert eléggé le vagyok maradva. De ezek után már azt is meggondolom hogy játszak e tovább. Igy, hogy egy térkép se maradt ahol lehetne egy kis aranyat szerezni, és 1 perc alatt kilőnek 5-ször ez nem fer azokkal szemben akik csak játszani akarnak. Költöttem már egy keveset erre a játékra, de mostmár egy kanyit se adok a játék üzemeltetöinek. A régi felállás sokkal jobb volt.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.3.18
  STAFF, kacsa és Tailord1 kedveli ezt.
 11. Hook_Captain

  Hook_Captain Járnitanuló

  Boko ládáit hol tudom bedobni?
  Ez is változott?
   
 12. kacsa

  kacsa Fórum-zöldfülű

  ezt akartam én is kérdezni.... nincs hol bedobni a bokoládákat :)
   
 13. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Tudunk erről a problémáról, már javítás alatt van. :)
   
  kacsa kedveli ezt.
 14. Hook_Captain

  Hook_Captain Járnitanuló

  Ha még aktuális akkor már benn van a megszokott helyén :)
   
  (҂⌣̀_⌣́) kedveli ezt.
 15. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  Sziasztok 3 dologban szeretnék segítséget kérni!
  Van egy olyan küldetésem,hogy fossz ki 5 verdandi síkságot!
  Két alkalommal is megtettem ,
  2018-03-13 14:53:26
  Kifosztottad Verdant síkság kalózt.
  2018-03-13 14:57:35
  Kifosztottad Verdant síkság kalózt.
  Ennek ellenére 5/0t ír a próba ikon,f5is nyomtam ki beléptem újra,de változatlan!
  A másik ma már fosztani sem tudom őket, levittem vagy 4nek a hpéját, 75-85000re de nem jelent meg náluk a fosztási karika,benne a kardal!
  A harmadik problémám a felszerelés menüben minden kard,pisztoly stb raktáron van,ennek ellenére nem enged felszerelni semmit,azt írja Minden hely foglalt,,ha szeretnél egy tárgyat kicserélni,vissza kell először tenned a raktárba! Nos semmi nincs felszerelve üres ez a rész,mégsem engedi a raktárból felszerelni semmit!
   
 16. JackOneEye

  JackOneEye Aktív író

  Futtasd le a Ccleanert vagy próbáld meg másik böngészővel. Valami beakadt nálad és azért nem engedi. Egy gyorsítótár törlés meg szokta oldani.
   
 17. Gala-HU

  Gala-HU Fórum hercege

  szia,kösz az már megvolt napjában többször is,futtatom a Cclenaert ! Valami más gond lehet! Próbáltam most is,de változatlan mindhárom hiba!
   
 18. Naksi

  Naksi Kivételes tehetség

  Szia! írj supportra,ők át nézik a hajódat, és segítenek neked, megmondják mi a hiba!
   
 19. tami80

  tami80 Törekvő

  Üdv!
  Egy trófea próbáról érdeklődöm. Teljesíteni kell: 1: a közösség. Eddig egy emberről hallottam, akinek megvan, de ha igaz is ő sem tudja hogyan. Másoktól olyat hallottam hibás. Lehet erről valamit tudni?
  Ha rossz helyre írtam, kérném áthelyezni. Előre is köszönöm a segítséget!
   
 20. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  "A közösség" az valóban egy próba, amelyet nem mindenkinél számol a rendszer, habár megcsinálta. Akinél ez a hiba áll fenn, javítani fogják a fejlesztők.
   
  tami80 kedveli ezt.

Az oldal megosztása