Visszajelzés Vitaszoba: Áldás és Jóakarat!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 21.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Ide várjuk visszajelzéseiteket a 2 új tárggyal (Ogoun’s Battle Blessing és Triton’s Benevolence) kapcsolatban.

  DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

  • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
  • Mit is írtam
  • Érthető -e amit írtam
  • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
  • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
  A Seafight csapata

  Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
   
 2. Hirnév

  Hirnév Aktív író

  Nem rossz ötlet csak megint készpénzes, gyöngyért nem kapható extra :)
   
  azefegyszarészkész. kedveli ezt.
 3. azefegyszarészkész.

  azefegyszarészkész. Fórum-zöldfülű

  Hozzá kell szokni :)
   
 4. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Nem lesz kicsit sok az a 33,3% vp növelés?! o_O 290k vuduból lesz majdnem 400k-m?!:cool::D
  Am. nem rossz ,tetszik :D:D
   
 5. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Hát... lehet, de azt nézd, hogy csak 10 percre. Tehát mikor használod, az alap 290k VP-d feltölti, és kapsz még ehhez ~110k-t. (valószínű akkor fogod használni ha nincs VP-d :p ), 10 percig él, ott befejezed a csatát amibe vagy, hiszen ha nem csata volt minek használtad? :D Eltelik már belőle 1-2 perc. Marad 8-9 perced! És ha ott helyben megállsz, nem jön senki, és tudsz nyugodtan javítani kezdheted a VP-d tölteni. Azt ugye tudjuk hogy kb 1000Vp / mp-vel töltöd a VP-t. Szval percenként 60k, 5 perc alatt még csak az alapod töltötted fel, és csak utána kezded tölteni azt a 33%os bónuszt amit kaptál :D. Alig hogy feltöltöd azt is és már vége is. Aztán vagy találkoztál ellenféllel, és így hasznát vetted vagy nem. (Persze ha amulettezel gyorsabban feltöltöd). Szval legjobb esetben is, azt a +33% bónuszt 2, de inkább 1 összecsapásra fogod tudni használni, illetve 1-2x fogod tudni kihasználni. Lehet pont ezért fogsz csobbani, mert a másiknak van ilyen, de utána már nem tudja feljavítani és használni :D.
   
 6. Gallardo

  Gallardo Rutinos

  nem tartom jó ötletnek megint megy majd a bugolás evvel is ezerrel
  a becsületes meg majd megint szív mert majd ha szól jön a videobíro meg stb szöveg :)
  ez is egy nyomonkövethetetlen dolog
   
  _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ és Fobia kedveli ezt.
 7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Bocsi, de ez az újítás nekem se tetszik! :(
   
 8. -szittya-72

  -szittya-72 Járnitanuló

  Fölösleges !:p
   
  Prototype kedveli ezt.
 9. Gunár*MSZ

  Gunár*MSZ Aktív író

  Nem látom sok értelmét ,vuducsapás ellen nem sokat ér ha az alapéleted meg lefogy.
   
 10. árnyék

  árnyék Fórum-zöldfülű

  Ismét egy új dolog, amit megvásárolhatsz a rendelési oldalon, de nem is ez az igazi probléma.Ha akarom, megveszem, ha nem, nem.
  A probléma, hogy ismét néhány új elem került a játékba, ahelyett, hogy megpróbálnátok a már meglévő hibákat kijavítani és ismét élvezhetővé tenni a játékot.Mikor ez megvan, normálisan működik minden, meg lehet próbálni új elemeket betenni...akár a rendelési oldalra is :p
   
 11. azefegyszarészkész.

  azefegyszarészkész. Fórum-zöldfülű

  A játékos akarata az utolsó! :p
   
 12. ☆ЯΔP☆MonsteR

  ☆ЯΔP☆MonsteR Utánpótlás-írogató

  Ez most komoly???? Tehát megint forintért raknak be dolgokat????
  Ingyenes online játék, de utána kéne írni, ha nem fizetsz mindig úszol :( Hát ehhez nem tudok gratulálni
   
  GyilkosTorpe, kecsó és Prototype kedveli ezt.
 13. Prototype

  Prototype Járnitanuló

  mínősíthetetlen nem tudom támogatni felesleges
   
 14. kecsó

  kecsó Fórumlakó

  Korábbi válaszomtól eltekintve egyet értek...... ha nem költ valaki a játékba és normális életet él azaz nem ül egész nap a gép előtt és napi 1-2 max.3 órát játszik, még ha jó klánba is van legalább fél de inkább 1 év alatt sikerül össze szednie a full elit ágyút kb. 20 tehit meg 1 max. 2 bástyát.... de minek??? (néha nekem a 8-9k sebzésemmel is alig éri meg eventezni főleg ha ilyen okosan kitalált eventeket nyom be a bp mint a téli...)
  akkor kérdem én amit fentebb írtam ..azzal a kaliberrel valahol 4.5-5.5 k között lenne az illető sebzése +kb. 50 azaz jó esetben is 6 k. Kérdem én akkor az ilyen kicsiknek h érheti meg bármi is?? arról nem is beszélve hogy az eredménytelen farmolásba gyorsan bele lehet unni hiába mondod te is Héra hogy ha csak 0 ásra hozom az event-et akkor is jó mert jön szép lassan az a kris (pl: mostani event) ez egy átlagos szabad idejű embert nem fog rávenni arra hogy azt a kevés idejét is játékra fordítsa főleg ha kevésbé látványosak az "eredményei".
  A Bp. meg egyre nagyobb szakadékot váj a nem költő vagy épp kezdő és már 2-3 vagy épen pénzes játékosok közöt...
  E mellett azt kéne a Bp. nek megérteni hogy az eventeket se a vudu ágyúsokra kéne méreteznie hanem a kisebbekre hogy nekik is megérje de akkor ne ilyen vackokat adjon mint most hanem szintes és "Svéd asztalos" eventet hogy külön gyöngyöt és krist is lehessen farmolni vagy épp lelket vagy ami van.

  Nekem ez a véleményem.Én kb. ennyivel tudom a a "korlátoltabb" játékosokat "védeni" .
  Tov. szép estét!
   
 15. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Ami azt illeti, én sem ülök egész nap a gép előtt játszani, túlzottan sok időm nincs rá (főképpen) hétköznap, de még hétvégén sem. Ettől függetlenül azért csak fejlesztgetek. Nem akartam hirtelen egyszerre nagy lenni, mert ahogy a közmondás tartja "addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér". Ezt értsd akár időre, akár anyagiakra. Az eventek mindig ilyenek voltak, mégis kivettem belőle a részem, amennyit tudtam. Egy-egy kicsivel is beértem, csak lássam fejlődni a hajóm. Volt, mikor csak cuccok jöttek, por, páncél...(kicsiként jól jött az is). Ha krisivel leszek gazdagabb és gyöngy nem jön hozzá, már akkor is örülhetek, hiszen kell még tehetség. BM-ezek, ha van; csillizek, mikor nincs, vagy csak ahhoz van kedvem. Vannak gyöngyös hajók, lehet lőni, ha éppen arra van szükség. Azt nézem mivel leszek "gazdagabb", nem azt, amivel nem. Elég sokat úsztam és még most is, de ez sosem szegte a kedvem. Tőlem megveheti ezt az új extrát bárki és használhatja is, de csak óránként 1*, egyébként is többnyire olyan játékosok lőnek, akik vagy sokan vannak, vagy erősebbek, ők pedig anélkül is kilőnének. Lehet panaszkodni, de azt az energiát, amit bosszúsággal töltenék, inkább valami hasznosabbra fordítom.
   
 16. azefegyszarészkész.

  azefegyszarészkész. Fórum-zöldfülű

  Nem, NEM így van az eventek NEM mindig voltak ilyenek!! De tudod Héra ne haragudj nem szeretnélek megsérteni előre is elnézést, de ti modik ugyan olyanok vagytok mint egy sportoló aki gy másik csapatba szerződött....azt mondja amit a főnöke hallani akar...mert nekem ne mond azt hogy mindig ti vagytok azok a játékosok akiknek nicns baja a játékkal az eventekkel akiknél mindig beválnak a sütik meg az előzmények törlése stb....mert ezt senki nem hiszi el és vissza térve a "haszon" szerzésre akkor ezek szerint a 8 puskapor téged soha nem zavart semmiből, örültél neki, az a lényeg :) az meg a másik ha a krisikkel együt hozom ki 0-ra az eventet meg minek lőjem? Ha megveszek ugyanott vagyok....tehát mi értelme van? elit pont, tp?? minek a BP ezt is sikeresen tönkre rakta...az ékkövekkel...ahogy szépen lassan mindent...az a lényeg hogy a kincsben rejtőző 80 gyöngy miatt számít ingyenesnek, de annyi jóakarat nincs a NAGY BP-ben hogy annyit változtassanak hogy a fény mapot amit amúgy "kicsik kaptak" levigyék 10. vagy akár 5. kalóz szintig hogy tényleg "Rendeltetés szerűen" legyen használva a nagyok mennyenek csak behemothra a kincsek meg adjanak úgy ahogy most duplázóval lehet kapni de azt adják anélkül...most nem hiszem el hogy nekik nem lenne teljesen mind1 hogy a tisztességes játékos 6 helyett 3 év alatt érne el valami rendelés nélkül? vagy hogy a botos 1 nap alatt fejleszti a bástyáját vagy 2 így is úgy is fogja?? elvégre őket meg úgy is bannolják...tehát ennyi nincs bennük? és elvárják hogy ilyen árak mellett (fizetős vagy nem fizetős) próbáljon meg mindenki aki csak tud csalás nélkül játszani? de egy kicsi kis icuri picurnyit nem segítenek a játékosoknak....vagy is a felső osztálynak igen de az alsóbbnak nem...a fullost fullozák még jobban...de csak nyugodtan :DDD remélem egyre kevesebb fog fizetni mert tőletek megkapják az eventek során a heti betevőt :) na pacsi
   
  LORDFRICI kedveli ezt.
 17. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Sziasztok

  Nem mi vagyunk azok a játékosok akiknek nincs semmi baja a játékkal, ez tévedés. Héra sem azt írta, hogy "hűű de milyen jó ez a fejlesztés, megyek és veszek 40 nagy csomagot". Nem, szavaiból én arra következtetek, hogy neki sem tetszik. Megsúgom, nekem se :cool:. És? Most kezdjünk ezért sírni? Vagy mi az elvárásod? Nem, én elfogadom olyannak a játékot amilyen, nem háborgok, mert tudom lehetne rosszabb is, sőt volt is sokkal rosszabb!

  Behoztak egy fizetős fejlesztést? És? Mit is kap az aki megveszi? 6 hónapon át óránként 1x töltheti a VPjét, meg 150db 50k-s élet? Az a 150 db egy aktívabb játékosnak pikk pakk elfog menni :D. Azzal az óránként 1x VP javítással meg sokra nem megy. Persze jó ha van, lehet pont ezért fog tudni kilőni valakit, de az a valaki vissza fog menni, és akkor már nem lesz neki VP javító.
  Talán már 3-4 éve volt, mikor ugyan ennyi pénzért 80k életet +3-4% sebzést adtak, és nem csak 6 hónapra. Ugye most Deadalus designről beszélek. Ott abban a 3-4 hónapban, aki nem vette meg az kb esélytelen volt minden harcban. Nagyon rossz volt, de kibírtuk, és most jön egy ilyen, és ez ilyen nagy gond? :O
  Őszintén mondom, még sok ilyen fejlesztést szeretnék látni! Ugyanis, aki költeni szeretne, megfogja venni, lesz bevétele a BPnek, örülnek, remélhetőleg a játékba is visszaforgatnak valamennyit a plusz bevételből. A játékosok akik ezt nem tehetik meg minimális hátrányba kerülnek. Már már elhanyagolható hátrányba.

  A többi ötleted, javaslatod messze nem tartozik a témához, nem is kommentálnám. Ezeknek, és az eventtel kapcsolatos véleményeknek is megvan a maga helye. Ne keverjük ide őket.
   
 18. comolungma

  comolungma Utánpótlás-írogató

  Kedves DD erre csak azt tudom mondani, hogy hála a resinek-nek valakik tobb 1000 tritont vettek gyongyárt vagy ingyen .
  Ök jokor voltak játékban ujabb fejlesztés ujabb Bug
   
 19. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Jó, örüljenek neki :D Aztán ha visszavonják tőlük netalán bannolják őket, akkor majd néznek nagyokat. Egy korábbi közleményben kitértünk rá, hogy a játékosok szíveskedjenek nem minden létező bugot kihasználni, hiszen ezeknek következményei lehetnek.
   
 20. Hidenish

  Hidenish Járnitanuló

  Nem értem, am. hogy sokaknak mi a problémája ezzel a fejlesztéssel. Azok szerint, akik azt mondják felesleges, nem támogatja, s hasonlók, most őszintén miért zavarja őket, hogy egyáltalán nem kötelező jelleggel betettek különféle csomagokat. Ki tudja, talán abból a pénzből, amit emiatt nyer a BP esetleg jobb szervergépekre költi (ami már nem ártana, vagy legalább a meglévőket fejleszteni), vagy akár ha már újabb pénzes dolgot tettek be, valami mást gyöngyért, vagy feketepiacon, esetleg bármilyen helyen nonprofit módon elérhetővé teszi.
  Ez a lépés is előrelépés és haladás, nem feltétlenül kell támogatni, felhasználni, vagy szeretni, csak azt az oldalát kell nézni, hogy az új dolgokkal a régiek elavulnak és a BPnek is megy a pénz, aminek x%-át fejlesztésre költik, ami jó.
   
  [DD] kedveli ezt.

Az oldal megosztása