Visszajelzés Vitaszoba:Az Akiért a harang szól (születésnapi esemény)

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 15.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

Sajnos lehetetlen megcsinálni legalábbis nem tudok róla hogy valakinek sikerült volna

2. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Most is le van szabályozva feketepiacon a konfettivásárlás 100kra,mint a múlt heti eventnél? Ezt jó lenne tudni.

3. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Nállam nincs.... annyit veszek amennyit akarok.
    eddig 300K t vettem és most sem látom hogy írva lenne a szabályzott mennyiség.

4. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

---------------
    értem,kösz a választ!

5. *ZSOLTI*

*ZSOLTI* Járnitanuló

A csoportos térkép lessz javitva?

6. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

van egy olyan küldi,hogy intézz el két skorpió jelét! Eddig csak Kígyó jelével találkoztam,az adja ugye a sok kis eventet!
    Skorpio jelét ,hogy lehet találni! Mert feketepiacon venni nem tudok,mivel nincs annyi koronám!

7. -_dominó_-

-_dominó_- Törzsjátékos

sajnos a skorpio jelét csak feketepiacon lehet venni. . ha csak nem javitják a csoportos térképet és ott nemad majd jutalomnak

8. †Knight_Rider†

†Knight_Rider† Fórum veteránja

Lopjad be mástól.

9. Kund

Kund Utánpótlás-írogató

Ez a csoportos térkép, szerintem is így nagyon nincsen rendben. Kvázi csak a szerencsén múlik ki tudja megcsinálni és ki nem...

10. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Szia,ez mit jelent?

11. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Ugyan úgy meg kell idézni mint a másikat.
    Fekete piacon lehet venni.
    Ugyan olyan kék színű kígyó egyébként.

12. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Értelek,akkor kevés koronám van azért nem tudok venni!
    van esetleg valami infó,hogy a csoportos térkép már jó?

Utoljára szerkesztett: 17.3.18
  13. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

A csoportos térkép még mindig nem jó! Az event azonnal kilő mindenkit.
    Szeretném ha valaki megírná,csop,térképen milyen lőszerrel kell az eventet lőni,mert a foszfor nem sebez rá szinte semmit.

14. Hook_Captain

Hook_Captain Járnitanuló

Foszfor?
    Nem a konfetti az évet lőszer?
    Próbáld meg azzal ;)

15. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Konfettit akartam írni, bocs azzal rálövök max 2700tsebez rajt,xd!
    Valami biztos nem jó,és továbbra is aki a közelébe megy az eventnek azonnal süllyed!

16. ░pityesz░

░pityesz░ Törekvő

Szerintem nincs gond az eventtel, nagyon jól ad gyöngyöt a csoportos az is jól ki lett találva.:) Ha kicsit gondolkoztok jól kitapasztaljátok, illetve ha a tesztszerveren nem harcolni mentek fel, hanem tesztelni, akkor nem érné ennyi kritika az eventet, hanem tudnátok mire számíthattok, de ez már csak annak a problémája, aki nem volt tesztelni.:rolleyes::rolleyes::p.Eddig 1.3 milla gyöngyöt szedtem ki az eventből beleértve a csoportost is, dizi is meglett a csoportosból, meg a másik dizi is a piacról, mindössze 1 nap alatt, még az új kedvenc kell és már más nem is kell.:) És még nem is próbáltam az egyedüli mappot amit ősi címerért lehet csinálni.:)
    Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.:)
    További Szép napot.;);)

17. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

És téged,hogyhogy nem lő ki az event ha közelmész hozzá? És milyen lőszerrel lövöd?

18. ░pityesz░

░pityesz░ Törekvő

Konfettivel, és azért nem lő ki az npc, mert a csapatban van egy tank, és az elkezdi lőni, én meg akkor lövöm amikor ő már lövi, a regelő meg regeli a tankot, ilyen egyszerű..:cool::cool:

19. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Értem,kösz a választ!
    De az még nekem mindig magas,miért csak 3-4000t sebzek az eventen konfettivel! Voltam már tank,minden de nem sebzek rajt többet!

20. Chef

Chef Utánpótlás-írogató

ez gyönyörű mondhatom ... ki lépnek ketten a közös térképről 3-an maradunk mind a 3-unkat csobbantja ez az npc és ki dob? több mint 120k gyöngy ment löszerre és semmi hát tudják mi ez? nem event hanem egy nagy semmi .... gratulálni tudok!

Az oldal megosztása