Visszajelzés Vitaszoba: Az Örökkévalóság térképe

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 18.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. tami80

  tami80 Törekvő

  Nos...a hibajelzés részhez nem lehet hozzászólni, mert nincsen hozzá jogom :D
  Ettől még leltem hibát, ideírom, ha nem probléma. 24 óra elteltével megvettem 2700 koronáért az időenergiát újabb 24 órára. Fel tudok menni a speciális mapra, viszont a portálok inaktívak, nem tudok ismét belépni és próbálkozni, márpedig ezek elvileg naponta ismételhetőek lennének, legalábbis az event rangsor erre enged következtetni
   
 2. Casper63

  Casper63 Utánpótlás-írogató

  ugyanez a helyzet nalam is
   
 3. Panamericana

  Panamericana Haladó

  Végigolvastam több külföldi fórumot is. Mindenhol csak a panasz és a csalódás. Miért nem fogadják el a fejlesztők , hogy ez így játszhatatlan? Nem az atomfullos teszthajóik kellene legyen a kiindulópont. A lényeg , hogy változtattak a Valencián, az volt a legfontosabb most... 185 npc-ből 2 adott gyöngyöt. Ez kb egyenlő a nullával.
   
  Gyularombolo kedveli ezt.
 4. *Viperr*

  *Viperr* Utánpótlás-írogató

  Teljesen egyetértek, elemi lőszerből 1 db om sincs és gyöngyért sem és pénzért sem lehet vásárolni egy darabot sem.. Ez ismét azt jelenti, hogy totál átgondolatlan, logikátlan ez az event.
   
 5. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Ajánlom figyelmedbe az ALÁBBI bejegyzést. Várd ki a végét mit tesznek majd be a piacra :)
   
 6. xxax117

  xxax117 Utánpótlás-írogató

  Felejtős az egész konceció, Respect a modiknak ,hogy védik a védhetelent. Bon
  yolult,nem átgondolt és kapkodva javított event ez. Lehet, hogy vmikor jó is lesz belőle, de nem 24 óra horror után, mert az sem tudott játszani akit nem érdekelt az egész mizéria
   
 7. 78bigyó_hun-j4f

  78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

  Ez egy nagyon rossz szülinapi event egyelő a nullával túl van bonyolítva. Röviden összefoglalva, unalmas, komplikált , élvezhetetlen.
   
 8. sárkányos

  sárkányos Fórum ismerője

  Szia szerintem meg jó!!!!!!!
   
 9. 78bigyó_hun-j4f

  78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

  Meséld már el mi a jó a csoportos térképen kívül ,torta 1 x van 1 nap,event hajó ad 30 k gyöngyöt lehet 30 db után de lehet 100 után se akkor mi jó benne????
   
 10. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Ettől a sok leállástól azért tudhatunk pontos jelenési időt a tortáról? Mert még nem láttam. Oké hogy 14 óránként jelenik, de resi befolyásolja-e vagy mi? Habár lehet nem is futott event óta egyhuzamban 14 órát a szerver mert vagy leáll vagy karbantartás van.
   
 11. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Ezzel a Gantrill-os mappal nem lehetne kezdeni valamit? Beakad egy kicsit is a szerver és elcsobbansz, laggol stb, képtelenség így megcsinálni egyébként, 29 játékosnak sikerült csak, ez azért elmond valamit nem?
   
 12. DonatMatthew

  DonatMatthew Járnitanuló

  Lehetséges, hogy "néha" hibásan működik a tank szerep? A gólemeknél a pokol folyamatosan kiszed 1.5 misiről.
  Szerk. Negyedjére jöttem be, most először megint csak 1 millát sebzett, aztán a következő körrel megint full hp-zott :D
   
 13. Manó.HU.CDF

  Manó.HU.CDF Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Az örökkévalóság térképre bejutok, de onnan tovább nem tudok menni . Mit tegyek? Kérlek segítsetek!! Köszönöm szépen.
   
 14. Péter

  Péter Fórum ismerője

  Sziasztok. miért van az hogy hétfőn indult az event és a feketepiacon csak 2 dolog van nekem? Sörétes töltet ami /lezárva/ Oluposzi cirkáló /lezárva/.Semmi más ami hasznos lehetne. Event láda kulcs csak ha veszek kp-ra akkor lesz?
   
 15. sLaca

  sLaca Aktív író

  Tenger térképen keresd a kosárban a dolgokat
   
 16. Látlak

  Látlak Fórum-zöldfülű

  Sziasztok! A születésnapi finomságok csomaggal úgye be került a kalóz jutalom is. Majd utóbi ki lett véve majd visza rakva.De aki elöször meg vette az ágyukat vagy bármit a kalóz jutalomnál az a visza rakás útán újra megtudott vegyen mindent. Jól van ez is? Plusz ágyú stb.
   
 17. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Plusz---->a kalóz jutalomnál lehetett fejleszteni a gyötrelem ágyúját 4-es szintre...most miért nem lehet?,vagy nem jár mindenkinek ez a lehetőség?
   
 18. Esi

  Esi Board Administrator Team Seafight

  Nem minden kalózjutalomnál vannak ugyanazon fejlesztési lehetőségek, minden egyes hónapban más és más szerepel a jutalmaknál.
   
 19. kp-20170811

  kp-20170811 Fórum-zöldfülű

  szisztok segitenétek?
  mirt van az hogy megcsináltam a 3 egyéni küldetést örökké valoságon utánna megcsináltam az npcs nagyportált és azota sehova nem enged fel pedig a nagyportálnál az jelezte hogy 5 lehetöségem van
   
 20. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Nekem sem ndulnak újra, valakinek 200-300 pontja van a kikötős játékban, de ha megcsinálom a 6 portált sem indul újra.
   

Az oldal megosztása