Visszajelzés Vitaszoba: Az Örökkévalóság térképe

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Esi, témanyitás ideje: 18.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Kedves Esi ! Én a mostani szülinapi kalóz jutalomról beszélek..konkrétan az történt hogy amikor bekerültek a főldalra a szülinapi csomagok és már müködött a tengeren is a fejlesztés ,akkor ott bent volt a gyötrelem ágyú fejlesztés 4-es szintre,elmentem venni paysafet ,visszatérve megvettem a csomagot,beléptem a tengerre,és megdöbbenve láttam hogy deaktiválva vannak a kalóz jutalomhoz tartozó buffok és fejlesztések.Estére mikor ismét aktivvá váltak már csak 1-2-3-as szintre lehetett fejleszteni a gyötrelem ágyukat.Nem került vissza a 4-es szintre történő fejlesztés. Azt hiszem igy már érthető a beírásom és remélem jelzitek a problémát.Akinek szerencséje volt az tudott fejleszteni,az alatt a 1-2 óra alatt amig nem deaktíváltátok a kalóz jutalmat a piacon.Ez így nem korrekt.
   
 2. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Várnám a visszajelzést Esi....
   
 3. Wizard

  Wizard Kivételes tehetség

  Sajnos nem tudjuk bizonyítani, hogy volt bent ilyen ajánlat a kalóz jutalomban, mert mi nem láttuk. Már jeleztük, hogy Te véltél ilyen opciót látni és szeretnéd azt visszakapni de ezzel kapcsolatban választ még nem kaptunk. Vélhetően már nem lesz változás az ügyben.
   
 4. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Értem.....a választ azért köszönöm...
   
 5. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Szia

  Én még akkor megvettem a csomagot, mikor elsőként aktív volt a kalóz jutalom. Talán elnézted, ugyanis 4-es szintre a gyötrelem ágyút akkor sem lehetett fejleszteni. Biztosan a végítélettel keverhetted hirtelen. Gondolhatod, ha bent lett volna, az lett volna az első, amit felfejlesztek, de annyim van, amennyit megvásároltam eddig összesen, egyetlen db.-al sem lett több, ne aggódj amiatt, hogy másoknak több lehet annál, mint megvettek.:)
   
  Utoljára szerkesztett: 25.3.19
 6. =Allanon=

  =Allanon= Fórumlakó

  Sziasztok.
  Az eventismertetőből a minitérképeknél a "Normál és az Elvarázsolt" verziót nyugodtan kilehet szedni ugyanis nincs ilyen opció jelenleg.
  A biztonságos kikötő ostroma leírásából "Lehetőség van az új házi kedvenc, a „Repülőhal” megnyerésére is." részt.
  A Születésnapi torta 14 óránként jelenik meg, de hatással van rá a restart, hajnali, vagy patchday miatti is. Bár sok élete van a tortának, nem nagy a haszon rajta, ha már ennyit várunk rá szerintem növelhető lenne a jutalma.
  Restartkor lenullázódnak az admirálisokhoz gyüjtött pontszám is.
  Összeségében jó event de sokmindent még nem tudunk, vagy még nem sikerült kitapasztalni, bár remélem azért még tesznek be valamit mert nagyon monoton a kicsiknek szinte nem is éri meg. Remélem a 10 napban még jön valami újjítás event terén, hogy ne legyen ennyire monoton.
   
 7. ¤₦-βєNņø-₦¤

  ¤₦-βєNņø-₦¤ Junior szaki

  Szia...Több jó ismerősömnek sikerült felhúzni 4-esre a gyötrelem ágyút ( 10 vagy 15 db-ot ),egyébként ez az elsö deaktíválás után történt.Tehát berakták aktív volt ,utána deaktiválták, csomagot is kivették a főoldalról,majd ismét berakták aktiválták a piacot és akkor lehetett felhúzni 4-re ,majd ismét kivették a csomagot és deaktíválták a piacot és utána vissza és az maradt a végleges,,,,na és akkor már nem volt bent.....egylbként meg nem lehet összetévesztenia végitélettel mert a gyötrelem ágyú volt az első helyen.....de most már mindegy,gondoltam megkérdezem...ennyi :-(
   
 8. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Első alkalommal biztosan nem volt bent. Ezek szerint én sem találkoztam vele, ha így volt, ahogy leírtad, épp nem néztem abban az időben.:( Nem tudtam, hogy ennyiszer ki-berakták. Az ilyen dolgokról úgy általában is lemaradok, és ilyenkor nem szokott történni semmi (nincs visszavonás).:p
   
 9. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ha küldesz a supportra ID-t, aki fel tudta fejleszteni az ágyúkat, az sokat segítene, mert akkor legalább lenne bizonyítékunk, hogy tényleg bent volt. De enélkül sajnos még utána sem tudok nézni.
   
 10. ☆AzteC☆

  ☆AzteC☆ Haladó

  • Event küldetések: 13 normál és 3 napi
  • na ebbol a 13 ból 3 at lehet megcsinálni mert nem ad tobbet es napi 1 et ,kicsit elirtak a dolgot
  • 8 kuldetes indito van napi 1 probara? vicc
   
  (-Főnix-) kedveli ezt.
 11. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Így kellene kinézni a próbáknak. Ha nem úgy működik, mint a lenti táblázat írja, akkor hol akad el?
  upload_2019-3-26_22-25-25.png
   
 12. ❤__*

  ❤__* Haladó

  Köszönjük a kiegészítést az ismertetőben: Bicskás McGhee (Knives McGhee)!
  Bicskás McGhee a feladatosztó, ami a kulcsa a dolognak. Pár feladat után, amit megcsináltunk, mi sem láttunk többet. Egyik társam mondta, ugorjunk le 1/ feletti biztonságos kikötőbe, látogassunk el Bicskás McGheehez, ott folytatódik a feladatsor. Lementünk, de előtte az ismételhető próbát meg kellett csinálni, amit Ajax ad, mielőtt ez a próba megmutatkozott volna.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.3.19
 13. OBERON-HU

  OBERON-HU Utánpótlás-írogató

  Az 5 hajóroncs és az 5 láda után nem tudok más próbát felvenni akárhol próbálom. Itt akad el nálam.
   
 14. ÁrpyHUN

  ÁrpyHUN Járnitanuló

  Sziasztok! Holtalálom a vér drágaköve tárgyat?
   
 15. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Ez a tanács nem segít tovább menni?
   
 16. OBERON-HU

  OBERON-HU Utánpótlás-írogató

  Köszönöm Apolló de sajnos nem. Ott is próbáltam már. Javaslat?
   
 17. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Éppen most tesztelem a dolgot, hamarosan tudok nyilatkozni a helyzetről. Egy kis türelmet kérek.
   
 18. OBERON-HU

  OBERON-HU Utánpótlás-írogató

  Rendben. Köszi
   
 19. Apolló

  Apolló Fórumőrült

  Meg is van a dolog.
  Ma kezdtem el csinálni a próbákat az elejéről, követve a táblázatot. Teljesen mindegy, melyik biztonságos kikötőben kezdem.
  A döntőbírónál kezdtem és eljutottam a végén Cassandrához, szépen adta sorban a küldetéseket mindegyik küldetésosztó, ahová küldött.
  5 x A szekta beavatottja elsüllyesztése volt az utolsó próbám Cassandránál.

  Ezután megnéztem a táblázatban, hogy Ajaxot kell keresnem (ugyancsak a kikötőben!), 5 láda és roncs volt a feladat. (Ez a próba naponta ismételhető lesz)

  Ezután lementem az 1/ feletti kikötőbe Bicskás McGhee-hez, és adta a következő próbát Új recept néven. Annyi, hogy ez a küldetésosztó csak ott található meg, máshol nem. Utána tudni kellene tovább haladni a táblázatban írtak szerint.
   
 20. OBERON-HU

  OBERON-HU Utánpótlás-írogató

  Lementem én is 1/ felettibe Bicskáshoz de nem adott próbát. Haladnék én pedig.....:)
   

Az oldal megosztása