Visszajelzés Vitaszoba: Beborító sötétség

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Aura, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bukt

bukt Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Ismét vissza szeretnék jelezni az árnyék útmutatója térkép kapcsán. Továbbra sem működik jól a térkép és hagynám az egészet a francba, ha nem lehetne olyan jó jutalmakat venni árnyérméért.

A legutóbbi változtatás nekem nem sokat segített, egyszer feljutottam a kettes térképre, de a sima npc-k is már akkorákat sebeznek nálam, hogy a bossig esélyem sincs eljutni.

Továbbra is az 1-es szinten ragadok, cserébe megnövelték 15 percől 30 percre a segítő tárgyakat, ez még jó is lenne, csak épp az árnyérme jutalmakat lecsökkentették, ezt miért kellett???. Megveszem az 5/5-ös "A gazdaság árnya" képességet, és kevesebbet árnyérmét kapok mint korábban.

Jelenleg olyan keveset kapok az 1-es szinten, hogy a 250 árnyérmébe kerülő 5/5-ös "A gazdaság árnya" képességet is örülök ha vissza tudom lőni 30 perc alatt.

Továbbra is szerintem jó ötlet lenne naponta resetelni a nehézséget. Én úgy látom, hogy vannak azok, akik az elején tudtak pár jó kört menni, ők azok akik sok árnyérmét gyűjtöttek, a többiek pedig beragadtak, hiába ölök bele órákat, a nehezség csak egyre nő, alíg kapok valamit és a kedvem is elmegy a játéktól.

Kérem továbbítsátok ezt az illetékesek felé, mert nagyon frusztráló, hogy órákat öltem bele már ebbe a térképbe és nem jutok egyről a kettőre, mások meg akik az első pár körben jól fejlesztették magukat, ők 100.000 nagyságrendű érme mennyiséget is bezsebeltek.

A térképen a Magnus Halbert karakternél az utolsó mondat: Előbb-utóbb belejössz a dologba!
    Úgy látszik nekem nem sikerült az elején belejönnöm, most pedig már tehetetlen vagyok. :(

Üdv,
    Bukta

Ducc[HIP] kedveli ezt.
  2. Tamika22

Tamika22 Aktív író

szép napot mindenkinek! az árnyék útmutatója térkép na ez igazán ki vákta a biztosítékot sok játékos nál .mert úgye ez egy event de hogy itt érmét szerezni az bíztos nem lehet 3 segitöm van de igy is kí lö az elsö hulám ban mint a pintyaz npc még eszmélni sem érkezek egyszerre 6 npc is lö!!érmét azt meg egy npc útán ad2 vagy jobb esetbe 4 annak kéne ezt össze gyüjteni aki ezt a mapot ki találta mert hogy ennyi érmét amit a boltba betet elemeket megvenni azt képtelenség !?én úgy gondolom hogy nem voltak ilyen csecsás mapok meg 100féle npc k régen de élvezhetö volt a játék igaz nem is löttem 600k npck re csak 100k de legalábélvezhetö volt a játék meg nem volt 100 fajta ágyúm se !mert most midegy mit teszek fell úgy lönek ki mint ha nem islenne hp vag védelmem pedig hát már költöttem 10éven át eleget erre a játékra!ez nem javult a játék élménye csak romlik egyre rosszab leszés remélem nem csak én éerzem igy sok sok felesleges elem is van a 60 szintü hajók nak mert azt már nem tudják felhasználni semmire nem jó van már nekemis böven !ja meg a sok sok dizány is mire jókérdem én mert legfeljeb 4 db használok vagy használnak a játékosok mért nem lehet eldani vagy be váltani valami értelmes dologra a sok sok felesleges dolgokat kérdezem én? Köszönöm hogy irhattam eröl egy kicsit nem akartam senkit megbántani csak már unalmassá vált igy ez a játék mert mindig van hiba a játékban meg lesz is de legaláb tennének ellene valamit hogy változna a játék élménye csak egy kicsikét!!

sárkányos kedveli ezt.
  3. -¤ĦĕllâS¤-

-¤ĦĕllâS¤- Utánpótlás-írogató

Még mindig jeleznéém hogy lent arnyékvilágban annyira erősek már az npc hogy 1 perc kell mire kilövök egy szellemet az 1-es szinten nem lehetne valamit kezdeni vele? mondjuk resetelni vagy ilyen funkciót bele tenni? mert ugye ha lépkedsz tovább amint kilötted a fejnélküli lovast nehezebb mapra dob na most ha ezt párszor megcsinálod az 1-es szinten sem jutsz tovább. de lassan már a fejnélküli lovast se fogod tudni kihozni 1-es szinten. ezzel kéne valamit kezdeni. mert pl 4 perc alatt 39 árnyékérmét szedtemki azt kilött az npc hozzáteszem gyógyitom is van. szép és jó hogy vannak bent csomagok zsákmányzsák piacon de ha nem tudjuk kiszedni mi értelme van?

Ducc[HIP] és sárkányos kedveli ezt.
  4. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Sziasztok! Nekem 5 nap csilizés , roncs szigonyozás, eventhajók lövése útán sem kaptam egy Árnyérmét sem. Hogy lehet ez?

5. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ahoj!
    Az Árnyak Mélysége egyjátékos térképén tedd mindezt, és kapni fogod.

6. Scorpio.2.Hu

Scorpio.2.Hu Junior szaki

Milyen feladatból kapom a térképet?

7. FM_Brigant

FM_Brigant Moderator Team Seafight

Szia,

event próbasor - 3. próbája: "Gyűlnek a hullák" jutalma.
    "Tárgyak aktiválása" menüsorban találod. Azaz a kék csillagos akciótárgy menü tengeren:
    1. upload_2024-11-1_23-6-11.png
    2. upload_2024-11-1_23-6-23.png

Üdv,
    Brigant

8. bukt

bukt Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Többször írtam az árnyék útmutatója térkép kapcsán, újra szeretnék visszajelezni, hogy végül sikerült játszhatóvá tenniük a térképet, lehet rajta haladni, fejleszteni, árny érmét gyűjteni, szóval köszönet a seafight csapatának!! :)
    Meg vagyok elégedve a végeredménnyel és élvezetes számomra ezen a térképen játszani, köszönöm!

Üdv,
    Bukta

FM_Brigant kedveli ezt.
  9. Naksi

Naksi Fórum bárója

Szép estét mindenkinek! Olvastam, hogy csökkentve lett a küldetések száma a Halloween eventnél, de én nem látom ezt, ugyan úgy 30 ,mint eddig volt.

§sombrero§(WFA)(MSZ) kedveli ezt.
  10. Üdv ! Hol lett csökkentve a küldetések száma ?Sehol nem találom. Köszönöm a választ.

11. SM_Aura

SM_Aura S-Moderator Team Seafight

Ahoj!
    Mivel nem látom a szezonhoz tartozó részét ezen feladatnak, mennyit kért a változtatás előtt, mennyit most, igazából erre csak saját gondolataim alapján tudok válaszolni. Úgy vélem összekevered az eventteljesítésnél kért próbákkal, mivel ott valóban annyit kért és kér.
    A patchday információk szerint viszont a szezonhoz tartozó feladatokat csökkentették.

§sombrero§(WFA)(MSZ) és Naksi kedveli ezt.