Vitaszoba: Calypso bosszúja 2

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Régen nem voltam 150-200 millás event hajók? Tényleg? Hellhammer,Fly dáácsmen stb stb.. ezeknek ugye nem több száz millió volt az élete? Milyen védelem volt 2009-ben? Semmilyen! Mennyit lőttél 13ezreket, kb 7 másodpercenként..
    Szóval ne akarjátok bemesélni hogy a régi játék sokkal könnyebb volt, mert nem volt!
    Egy admiral luciat egy klán lőtt ki, nem egy ember..
    nem volt behemot sem..miért is volt könnyebb?

A bónusz térképeket könnyű volt kirakni? Nem így emlékszem...

A nagyoknak van kitalálva az összes event? Miszüksége van egy nagy hajónak az 55 fontosokra a roncsokból? Hmmm??
    Használd már az eszed, mielőtt elkezdesz okoskodni..

"Az meg hogy költsünk a játékra elég érdekes, lehet hogy neked "megéri" bár szerintem senkinek sem éri meg, de másnak a pénztárcája maradjon tabu"
    Szívesebben költöm ebbe a pénzem aminek van eredeménye, és élvezetes. mintsem egy játékgépbe..;) De igaz, maradjon tabu.

"A roncsokról annyit hogy közel 3000 szigonyt lőttem el (ebből 1000 db 250-es többi 500-as) és lett belőle 3 admirális illetve 8 55 fontos ágyúm, nem tudom mennyi 50 fontos, de az kb már csak a kukába való"
    Mint elítettem, a kicsiknek tökéletesen megfelelnek ezek az ágyúk..

Bocsa a helyesírási hibákért..sötét van.:D

2. Hiei

Hiei Utánpótlás-írogató

Nos tökéletesen megfelelnek ezek az ágyúk ? hmm, kérdezd csak meg hogy melyik kicsinek van 3000 szigonya arra hogy ennyi ágyút összeszedjen :D
    De mivel szerinted nekik tökéletesen megfelelnek ezek az ágyúk akkor adj nekik hozzá szigonyt, mert 50essel ha lőni is fogják óránkén 3 roncsot fognak kiszedni, ha játszanak napi 3 órát az 9 roncs :) Talán kapnak majd 1 ágyút is belőle :)

Senki nem mondta hogy verje bele játékgépbe, én nyaralni megyek, és biztosan nem egy játékra fogom költeni a fizetésemet, mert egy teljesen kifullozott hajóhoz lehet hogy az egész éves fizum sem lenne elég pedig nem 60-80 ezret keresek ...

Én emlékszek arra hogy hogyan csináltam téli event alatt 8000db 500-as szigyont, és hogyan csináltam pár nap alatt több 100000 gyöngyöt, mikor tortuval mentünk vadászni a tök csiliket, meg mikor 2000 élete sem volt egy jégtáblának.

A bónusztérképeket ha kirakni nem is volt könnyű, de azért régen a hajnal 5-s friss megadta az adott hullámot amin épp bent voltál előtte ;) Bár nevetséges hogy most mennyi mojokat adnak a BM-k.

Volt PVE térkép ahol lehetett aranyat lőni, nem csak 1/ ...
    Tortuval lehetett csilizni, és nem 4 órás volt a hatása.

Ez a két dolog kimondottan a kicsik fejlődését segítette.

Igen 12000 volt a lövésed elittel, de a játékosoknak nem volt 600 ezer életük meg 200 ezer vudu pajzsuk. és nem 7 másodperc volt ha vettél rabszolgát, mert igen akkor is volt. Arról nem is beszélve hogy most mennyi a különbség egy kis és egy nagy hajó között.

BISMARCK.FBI kedveli ezt.
  3. -bumeráng-

-bumeráng- Járnitanuló

Én véleményem event ládák nagyon jók , DE minek kell azokat a köröket kitalálni , alig lehet belevinni oké követ mindenfele de keresztül megy rajta egy botos és őt foglya és a rendes játékos nem tudja rendesen megcsinálni az eventet , és még ha sikerül is belevinni kitudja mikor kifog belőle menni hála ennek a remek képességnek amivel a szívtörő bír , jó de NPC-éken nem kéne ezt csinálnija . És ha kilőnek javítani se tudsz mert megtalál egy telemacsosz hajó vagy odüsszeusz amik igen gyakoriak mert nem sokan akarják kilőni csak a penelopét szedik üregessel , javítani se tudsz mert követnek minden fele amíg mapot nem váltasz.

4. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior szaki

igen uregessel 2800-3000 lotel, maximalis eletero vudufele el 187.500.
    eventkor mindig a legkisseb elleterovel rendelkezo jatekost utotte az event halyo.4.1 ;3.1;3.2 2.1. 2.2 2.3 pve terkepek voltak .volt licivesztes 200.000.000 tpl 500.ig vesztettel egy elit fedet.szoval volt sok jo a kicsiknek de rosz is.ja a bm ek emlekezzetek a bm 1 1 hulama csak restartal vituk ki. ha nem 3-4 orat ultel 1 hullam nem teljes bm.......

5. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Sziasztok!
    Úgy tűnik azokról az eventekről, mi, akik később kezdtünk játszani, valahogy lemaradtunk. Bár még emlékszek arra a Helloween eventre, de sajna nekem nem sikerült rongyosra tömni a hajóm és még voltak így páran. Téli BM-em 1 db. sem volt, 4 éve kezdtem a játékot, de akkor már nem lehetett szerezni.
    Tény, a régi BM-ek sokkal jobbak voltak, csak sajnos elég kevés volt belőle, igen sokáig tartott, míg sikerült 1-et, 1-et kirakni. NPC-ből ritkán kaptam kristályt, de igen, az is jó volt. Most viszont az eventekből kell megszerezni, akinek szüksége van rá, vagy megveszi..., mindannyiunknak, akiknek még szüksége van rá, kicsinek-nagynak egyaránt.
    Megvoltak akkoriban is a nehézségek, mint pl. Levente írta, a Garancia levél, fedek sérülése. Míg azt nem törölték alig lehetett fejlődni. Köszönet a BP-nak érte! Ennél nagyobb ajándékot a kicsik aligha kaphatnának...

Akkoriban is sokat kellett úszni, ráadásul az ÉP-ért elég sokan órákon át csilliztek.
    Mi is 50-essel szigonyoztunk (500-as szigony nem sok volt, ha volt egyáltalán:))! Akkoriban még el is lehetett lopni tőlünk, amit meg is tettek rendszerint! Ágyúkat nem találtunk roncsban, vagy bármi másban... Bár a kicsiknek szerintem minden dolog jól jön, hiszen még nem bővelkednek semmiben. Nem tudom más hogy van vele? Én örültem mindennek, amit megszerezhettem.
    Sok event nem érte meg, de lőttem, szigonyoztam, amit lehetett, ha hagyták. Kíváncsiságból, tetszett is.
    Hajnali resi? Valamikor aludni is kellett:) Sokszor nem sikerült épp resinél BM-en lennem a 4 év alatt, de ez lényegtelen.
    Most is tud aranyat lőni, mint mi akkoriban.
    Ne várja senki, hogy a sült galamb a szájába repüljön! Nem lenne az jó. Személy szerint én nem szeretnék állandóan azt enni, gyorsan megunnám.
    4 éve készül a hajóm szép lassan, de biztosan és még mindíg sokat kell rajta fejleszteni. Ne akarjatok azonnal fullos hajót. Türelem, kitartás és idő...
    100 szónak is 1 a vége: játsszatok, azt csináljátok, amire képesek vagytok ti és a hajótok!:)

Utoljára szerkesztett: 17.7.14
    -Titok- kedveli ezt.
  6. Hiei

Hiei Utánpótlás-írogató

Az első akkoriban fullosnak nevezhető hajómat 1 év alatt raktam össze prémium nélkül, 185db 55 fontos ágyúval 8 elit feddel, tudom milyen az amikor meg kell küzdeni valamiért, csiliztem 3-4 heteket is ...

Ha lemaradtál azokról az eventekről, akkor csak sajnálni tudom, jelenleg is tudok olyan hajóról amin 260 db AZAZ 260 DB téli bm van, nekem majdnem 100 db volt.

A tök csilik 1000 körül adták a gyöngyöt. csak az alatt az event alatt ha jól emlékszek 60db ágyút vettem gyöngyért, igen az első 3 fedin kívül a többit aranyért vettem liciten.Tehát tisztában vagyok az akkori licites árakkal. Az elit hajót "olcsón" 26 milláért vettem, második próbálkozásra mert első alkalommal nem volt elég rá 22 milla, és 30 fontos ágyúval össze kuporgatva PVE térképen.

Igen 50-essel szigonyoztunk 1500-2000 életes jégtáblát de nem 5-6000 életeset, a jutalom messze felül múlta a mostaniakat, és még hamarabb is kiszedtük.

Nem elfelejteni hogy akkoriban az 55 fontos volt a legjobb ágyú, nem volt akkora katasztrófa ha 50 fontosaid vannak, most mint írtam lassan csak a kukába lesz jó.

Továbbá nem volt ekkora különbség hajó és hajó között, csak a tehetség több millió gyöngy még rabattal és prémiummal is, a bástyákról nem is beszélek.
    Az is ide tartozik, hogy van aki üregessel sebez annyit most mint mi régen elittel, persze a görgős miatt még gyorsabban is ...

Abban egyetértek hogy nagy segítség az miszerint már nem kell javítani a fedeket, bár én mindig hagytam magamnál 4000 gyöngyöt a fedik javítására.

Szó mi szó az első fullos hajóm egy évembe került, kíváncsi vagyok egy most fullosnak nevezhető hajó vajon még a mostani életem alatt összegyűjthető lesz ? o_O

Nem akarlak elkeseríteni, de mi is így voltunk vele szépen lassan de fejlődött a hajó, volt hogy elég gyorsan, (az említett eventek alatt) aztán jöttek a tehetségek, akkor még "csak" 50-es maximális határral nem 65-el mint jelenleg.
    És elkezdtünk számolgatni, először gyöngyre aztán időre, azt is kiszámoltunk mennyi lenne FT-ba és csak lestünk mint rozi a moziba, a vége az lett hogy na jó inkább viszlát :)

Ha nem hívnak vissza hogy játsszak azóta se néztem volna a seafight-ra :)

Lionskull[HUN] és Prototype kedveli ezt.
  7. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

2014-07-17 17:17:05Kinyitottál egy lezárt ládát.
    2014-07-17 17:17:05Megszerezve: 2 x Átkozott lelkek.
    2014-07-17 17:17:05Megszerezve: 11084 x Szívtörő lőszer.
    Ritka,de néha ilyet is ad a láda!

2014-07-17 20:21:35Kinyitottál egy lezárt ládát.
    2014-07-17 20:21:35Megszerezve: 2 x Ragyogó lelkek.
    2014-07-17 20:21:35Megszerezve: 12097 x Szívtörő lőszer.

2014-07-18 13:40:25Megszerezve: 2 x Átkozott lelkek.
    2014-07-18 13:40:25Megszerezve: 11761 x Szívtörő lőszer.

Utoljára szerkesztett: 18.7.14
  8. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Maradjunk a témánál, ne személyeskedjünk, vagy épp provokáljuk a másikat, beszéljük meg a mostani eventet, a múltat pedig felesleges mindig felhozni. Az akkor volt, akkor olyan eventek voltak, de a jelenben élünk, ne nézzünk mindig vissza ;) Ha továbbra is a régi eventek ill a régi "seafight" volna a téma, akkor csináljon valaki egy külön topicot neki (Fórumok>Hungarian>Felhasználók és a játék>Kreatív szoba)

9. Hiei

Hiei Utánpótlás-írogató

Igaz kicsit más irányba ment el a téma, bár szerintem sose felejtsük el ezeket, hiszen múlt nélkül jövő se lenne, nem hogy jelen ...

Ha valaki még emlékszik megírhatná kb hogyan ad a Calypso, gondolok itt a gyöngy, és bele lőtt elit arányra :) Tudom hogy minden hajó kicsit másképp kap a fejlesztéseitől függően (ágyú, tehetség, bástya, design) Csak egy körülbelüli arány érdekel.

10. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Én full sebzéssel (fullon van bástya,tehi) ha jól emlékszem kb a dupláját kaptam vissza mint amennyit belelőttem.:)) Persze saját klánszigeten stb stb.. Jó event.:)

11. -MANNER-

-MANNER- Utánpótlás-írogató

Akkor szerencsére nekem is duplán fog adni :D

12. Hirnév

Hirnév Aktív író

vagy nem :D

13. Hirnév

Hirnév Aktív író

memaradt lelkekért krisi lesz?

14. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Mi történik a fel nem használt lelkekkel és event kulcsokkal az esemény után?
    Az átkozott és a ragyogó lelkeket az event vége után játékon belüli tárgyakra cseréljük. A részleteket az event vége előtt röviddel olvashatjátok. A kígyókulcsokat 1:1 arányban beváltjuk normál ládakulcsokra.
    Türelem, előbb olvasd el az ismertetőt! :)

15. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

2014-07-24 01:45:11
    Kaptál 542275 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-07-24 01:45:11
    Kaptál 73220 gyöngyöt.

Azért jócskán pluszos :D

16. clydeツ

clydeツ Járnitanuló

Jócskán!
    Belement 50K szívtörő, 29K gyöngy pluszba...sűrűbben is lehetne Calypso tengeren:)

17. Lionskull[HUN]

Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

Lehet tudni, az event dizik hibáját mikor javítják ki? Többen panaszkodtak hogy nincs rajtuk semmiféle kő és most nem is elérhetőek a feketepiacon. Remélem visszakerülnek, nem ágyúra és házi kedvencre szeretném elverni az összegyűjtött lelkeket, ha már ennyit dolgoztam érte hogy jó hajóm legyen....
    Úgy egyébként meg jó event ez, bárki bármit is mond. OFF: A minijátékos se volt gáz, csak épp szinte a lehetetlennel határos volt érdemben ragyogó lelkeket gyűjteni.

18. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Nem vettek vissza a ládák ,szívtiprólőszer taratamából,á nem, 20ládából 1ben volt,klántársamnak 11ből.vicc

19. Naksi

Naksi Fórum bárója

Sziasztok!
    Szeretném kérdezni,hogy valaki megtudja.-e mondani,hogy mikor teszik vissza a fekete piacra a diziket amit ki vettek onnan?? Köszönöm.

20. Bonnieツ

Bonnieツ Utánpótlás-írogató

erre énis kivácsi vok:D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.