Vitaszoba: Calypso bosszúja 2

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lionskull[HUN]

Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

"A tavalyi klasszikus Aeronautilus hajódesignt szintén meg lehet vásárolni. "
    Ez is be lett ígérve, még sincs sehol.

2. ICEPOL76

ICEPOL76 Fórum-zöldfülű

Megvettem a feketepiacon az Udine-t de sehol semmi, nem jelenik meg a bestiáriumban..

3. ☠_Mr.H1N1_☠

☠_Mr.H1N1_☠ Utánpótlás-írogató

Nem úgy volt, hogy a Telemachos +10% sebességpontot ad, nem pedig csak +49-et? Ha ezt hamarabb tudom nem is lövöm meg rá a lelkeket. :S

4. ☆«®M-I-S-I®»☆

☆«®M-I-S-I®»☆ Utánpótlás-írogató

Hova tűntek a szirének? :O

5. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

A szirének az event első felében voltak jelen, a második felében felváltották a Calypsok őket.

További szép napot!

6. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

DD, mikor hozzàtok nyilvànosàgra azt hogy,mit kapunk a lelkekèrt?

7. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Erre nagyon egyszerű a válasz, amennyiben nem éred be az ismertetőben leírtakkal. Tehát amint kapunk róla infót, a lehető legrövedebb időn belül megosztjuk veletek is. :D

8. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

Angol fórum beváltás:1db átkozott lélek : 220db szív lőszer 4db ragyogó lélek: 1db kristály ha 1,2 3 marad ragyogó kerekítik 4-re=1db kristály...megéri nagyon :p

9. *€Ł~߀NĐÎ*

*€Ł~߀NĐÎ* Járnitanuló

10. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

inkább fordítva lenne...

11. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

az elèg gàzz mulkorinàl 1ragyogo=2 krisi,ez az jelentenè,hogy nyolcadannyit adnak most..

12. #TooR#

#TooR# Fórum-zöldfülű

na az elég vicces lenne ha 4 ragyogóért jár 1 krisi.. kb 7000 ragyogóm van, nem keveset vesztek rajta ha ez igaz. szerintem itt és most lesz elég a bugpointból

13. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

sajnos francia forumon is ez a hivatalos kozlemèny,ez azt jelenti(az èn esetemben)hogy 10k gyongyèrt 30-35 krisit ad egy Ody, fantasztikus event,mondjuk,ha az elejèn benyognèk mire cserèlik a lelkeket nem èreznèm ''becsapva'' magamat.

14. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Valóban hozzánk minden infó 1-2 nappal csúszik... el van hanyagolva a magyar fórum.... Egyébként ezt én is unfair dolognak érzem, hogy majd kapok kb 1500 kristályt... vicc az a ragyogó nem 1-2 gyöngy befektetéssel jött össze, mindegy nem panaszkodom még így is plusz 1 millió gyöngyöt termeltem ki. Az átkozottakból viszont több mint 2 millió lőszert fogok ha ez a végleges beváltási infó, amit akárhogy számolok 2 millió gyöngy + szintén...
    Teljesen elégedett vagyok az eventtel! :)

További szép napot!

15. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Indiszkrèt kèrdès napi 24oràban tolod vagy pènzèrt vettèl loszert?Napi kb.3oràval èn ennek a 10%-t èrtem el(sebzèssel kapcsolatos cuccok majdnem maxon.szivlosszerrel .100k lovok...)

16. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Szia,

Ugyebár a márciusiból maradt még vissza 1,2 millió szívlőszerem + ehhez még vettem 10 milliót + 1700 kulcsot, így ergó minden ami ebből jött az +... Napi 9-10 órát játszottam.

További szép napot!

17. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

vettél 10millát,meg is érdemled,xd

18. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

kulombozoek vagyunk,nem tudnèk napi9-10oràt gép elott ulni,ès tobb ezer eurot a jàtèkra kolteni....;)

levlevliva kedveli ezt.
  19. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Szia,

Megtehetem... Az irigység pedig nem vezet soha jó útra ;)

További szép napot!

20. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

irigység? dehogy irigykedem,van nekem mindig annyi elit stb,hogy rendelés nélkül si eljáccogassak.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.