Vitaszoba: Calypso bosszúja 2

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lionskull[HUN]

Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

Ez valami hihetetlenül rossz, azt hiszem, mint közepes hajóval rendelkező játékos, most joggal érezem magam átverve... kemény 1 kristály 4 ragyogóként? Ez valami tréfa? Adnának akkor már azért is olyan 500 szívtörőt, jobban járnánk...
    Fejlődni akartam, nyomtam lelkesen, erre most ezzel rontják el a jókedvem, hogy már megint annak kedveznek, aki számolatlanul tudta venni a szívtörő lőszert, vagy volt elég(10-12k) sebzése üregessel. Nehogy már támogassuk a fejlődésben lévő játékosokat kedves BP! A végén még nekik is lesz jó hajójuk!

2. Xena[Hun]

Xena[Hun] Haladó

Az esemény végén az átkozott lelkeket szívtörő lőszerre váltjuk.
    • 1 átkozott lélek = 220 szívtörő lőszer
    A ragyogó lelkeket kristályra cseréljük.
    • 4 ragyogó lélek = 1 kristály
      • (a lelkeket felfele kerekítjük, tehát ha csak 1-2 vagy 3 ragyogó lelketek van akkor is kaptok 1 kristályt)
    A Seafight csapata.
    Tisztelt BP!
    Ennél kicsit többet várnánk, mi játékosok! Kérünk titeket gondoljátok át még 1* és módosítsátok az arányokat! Esetleg 2 ragyogóért, ha lehetne 1 krisit még elfogadható lenne...

3. manolis125

manolis125 Fórum-zöldfülű

Rendben elfogadom ezt a jutalmat. De viszont az nem fer, hogy csak az Event végén mondják meg mit kapunk a lelkekért. Így ez surolja a lehúzás határáit!

Azt szeretném kérni a BP-töl, hogy ne csak az utolsó ragyogó lelket kerekítse nekem felfelé, hanem az összeset :D

4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Szivacs van emberek, de ezt már megszokhattátok volna! :D

levente.08.hu és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  5. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Egyetértek! :D

6. totis111HIP*❶

totis111HIP*❶ Utánpótlás-írogató

Az első része volt jó amikor is:2 átkozott lélek.1 kristály,1 ragyogó lélek 1 kristály,és még a hajó is meglett meg 2200 kristály a végén. Ja és nem rohangáltál mert tudtad hova dobja a Calypsot-tehát sokkal több gyöngy :)) Remélem nem lesz ilyen folytatása..pedig klassz event volt.

7. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Azért okosan azzal a szivaccsal..:cool:

Nekem személy szerint semmi gondom nincs az átváltással Ne felejtsétek el,hogy akár puskaport is adhatnának érte 100/1 arányban.
    A desing meg lett(Amit pénzért kell megvenni, nem is kevés pénzért..)
    Kristályeső szintén, ami már vagy 1 éve nem volt, mert a teleport jobban kell..:D
    Vettem 2 tehit,csomó bm..

Szerintem ez az event kivételsen jó lett! És nem unalmas farmolos dolog.
    Kösszentyűű

Ha egy ilyen eventből nem tudtád fejlődni valamit nagyon elrontottál.;)

8. Lionskull[HUN]

Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

Nem erről van szó, tudtam, összeszedtem úgy 1500 kristályt ha nem többet... De elég pofátlan dolog hogy hoppá, elszámoltuk magunkat, mert a nagyoknál ezrével maradt lélek(így szinte nem adunk semmit mert csődbe megyünk) és megint azok szívják meg, akik eleve kevesebbet tudtak profitálni a dologból.

9. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Már megint itt tartunk? Jajj....

10. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Spongee tiszteld mások véleményét! :) Ne azzal menőzz, hogy neked milyen volt az event, hanem kicsit számolj is :) Kis sebzésű hajó mire kilő egy Odysseust, hogy ragyogó lélekhez jusson bőven nem éri meg neki az átváltás! Sokaknak természetesen megérte, de sokaknak nem!
    Megjegyzés: Attól meg nem tudsz többet a játékról, hogy már a "fórum profi" van a neved alatt, figyelve a sok elvileg "teleszemetelt egysoros hozzászólásaid". Tudod néha a kevesebb több! :) Javaslom, hogy érdemi kritikákat írj és ne csak egy szemszögből nézd a dolgokat, akkor még a meglátásaid hasznosak is lehetnek! Üdv. :)

Lionskull[HUN] és Xena[Hun] kedveli ezt.
  11. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Én tisztelem mások véleményét...amit el is olvastam,és válaszoltam rá.
    Az,hogy nem értek vele egyet az már más tészta.Nem menőzésként írtam, félre értettél..Én sem vagyok valami túl nagy hajó,és én sem lövök nagyot..nem is azért írtam, de ezaz event pont egy olyan volt, ami kb mindenkinek megérte.
    Köszönöm,hogy felhívtad a figyelmem a fórum rangomra eddig észre sem vettem,bár őszintén szólva nem is nagyon érdekel(t)..
    Olyan kritikát fogok írni,amit gondolok..:)
    Egyébként meg szerintem Te pont tisztában vagy vele mióta is játszom, és szerintem mindketten 100%-ig ismerjük ennek a játéknak minden részét.(De ha tévedek bocsánat meghasonlók..)

12. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Sziasztok

Van mikor tetszik a játékosoknak, van mikor nem. Szerintem örüljünk hogy beváltják valamire, és nem vész el, vagy nem porosodik mint a jegy. El is lehet költeni a Fekete piacon, ha valakinek nem tetszik a beváltás. ;)

13. meteor86

meteor86 Aktív író

ebben egyet értünk mert a kisebb játékosoknak semi féle képen nem éri meg és nem is tudnak fejlődni

14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

Ne értsétek félre a mondanivalóm!!! Nekem nagyon bejött az event és örülök a váltásnak is. A hozzászólásommal azt akartam mondani, hogy nem lehet mindenki kénye-kedve szerint cselekedni. Jobb lett volna, ha úgy váltják mint az első Calypso eventnél, de nekem így is jó. Nem buktam semmit! ;) :)

15. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

èn speciel azt nehezmènyezem,hogy ha ugyanaz az event ennyire eltèr az elozottol,mièrt nem lehetett a sok balga(èn is kozèjuk tartozom) èrtèsère adni,hogy a lelkeket ilyen ''fantasztikus arànyban'' vàltjàtok àt,ez szàmomra olyan szintu àt.... mintha a kulcsokat a kov.eventnèl 1:4 arànyban vàltanàtok.

16. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Nem értem félre, de nem éppen pozitív volt a hozzászólásod, ezért épp a tiédet idéztem.. :) Persze ezzel semmi baj.

Soha ne alapozz a múltra, hogy korábban mi volt, mennyibe került, mit adtak érte... stb... Persze kb-re jó ha tudod mi volt, lehet megint az lesz, de nem biztos! A Bigpoint fenntartja a változtatás jogát minden esetben, pont ezért bármikor változtathat a korábban esetleg már jól működő eseményeken is.
    Persze csak saját vélemény, de az események végén az adott fizetőeszközök automatikus beváltása nem arra szolgál, hogy gyűjtjük ész nélkül a dolgokat, majd a végén valami jót adnak érte. Költsd el a fekete piacon, ha ezen felül még marad vagy tovább gyűjtöd vállalod és a kockázatot hogy számodra jelentéktelen dolgokat adnak cserébe, vagy nem gyűjtesz tovább mást. Persze lehet jót kapsz, de mindez benne van a pakliba. Persze elárulhatnák a legelején mit adnak érte, de így kicsit izgalmasabb :D

17. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Eu3mon délután 2 óta nincs Calypso..

18. Spongee™

Spongee™ Rutinos

A fejlesztőknek kell megoldani a Calypsot, nem nekem..
    De ha már itt tartunk, old meg magadnak a bejelentkezési problémádat..
    "Ennyi..."

19. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Hát eléggé félreérthetően lett leírva, de akkor bocsánat.

20. Prototype

Prototype Járnitanuló

semmi gond én hibáztam csak sietve irtam le :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.