Vitaszoba: Calypso bosszúja 2

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 15.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

EU1-en sem jelent meg egy jó ideje calypso

2. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

eu2tegnap se volt látaható

3. *_Lacika_*

*_Lacika_* Utánpótlás-írogató

Sziasztok ez az event pocsék volt. 1 a penelopét még ki lövöd 1 kis karakterrel rád jön 2 odi és 2 telemachos ha mindenki észre vette volna azok automatikusa jöttek bárhol is voltál a mapon ha 1 penét el kezdesz lőni modjuk 150k alap élettel mire le lövöd életed sem marad igaz 2/ en nem volt odi de jött hejette más .2 sűrün járt szerveren ideje nincs kilőni 1 kicsinek mert 100 szor ki lövik tény és való tettem volna be roncsot mait csak a kicsik tudnak lőni és meg szortam volna legalább 2 féle ágyuval . 3 amit olvastam fent hogy mi is voltunk kicsik igen voltunk de azt el felejted Sponge hogy mi a régi időkbe votunk se th se bástya se semmi 21-27 es elit és csókolom de akkori eventeket és a mostaniakat nézd alapul régen kis karival ki szedhettél akár 100 téli bm et is vagy tök eventekkor rengetek tárgyat ( tökvarász , lőszer stb) most mi van penelopé ad 500-600 lőszert és oszd be szóval ténylegesen is nagyon nehéz 1 kisebb játékosnak főleg ha nem elég hogy az event NPC-k lövik mellé még le jönnek a nagyok kisebb mapokra és ők is ki lövik . A vásárlásra is ki térek igen lehet vásárolni bármit már manapság de ne haragudj már mivel hogy te vásárolsz esetleg 1 csomagot miben is vagy jobb?!! Semmiben el megy a lőszer költöd a ppénzed a hejett hogy itt a nyár és buliznál stb már nem kapod meg azt a pénzedért amit elvárna az ember réged te voltál az ász akár 1 prémium tagsággal :D Lényeg a lényeg ez az event senkinek sem kedvez csak annak aki már full full és már csak gyüjtés szempontjábol szedi ösze a dizire valót Köszönöm By: ARMAGEDDON Ázsia 1

BeZúziusz és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  4. -kupakapo-hun-cdf-

-kupakapo-hun-cdf- Fórum-zöldfülű

A Calypso megjelenését javították, restart óta rendesen működik.

Az event hajók folyamatosan jelennek meg, a jutalmat elosztva kapod, így ha kilőnek, akkor is meg kapod a jutalom egy részét.

5. Spongee™

Spongee™ Rutinos

Eu3mon még mindig nincs Calypso.!

6. ErroR007

ErroR007 Járnitanuló

Eu 5 ön se jelent még meg xD

7. Røвєяτ-ø*HU*

Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

Törődjetek bele, már nem is lesz erre az 1 napra, ha már tegnaptól nincs. :D

8. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

eu2 órák óta megint nincs calypso,komoly ami itt folyik

9. Hirnév

Hirnév Aktív író

én kb 3000 ezer krisit szedtem össze, és csak egy 450ezres löszer csomagot rendeltem ;)

ja és a gyöngyböl amit Calypso adott kiraktam két bástyát 5röl 6os szintre :)

10. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Elnèzèst egy kis szàmtan,mondjuk jo sebzèsed van akkor 9-10k loszer egy Ody ,ami 25-28 krisit ad mi ugyebàr 1250-1400 krisi a fantasztikus àtvàltàsnak koszonhetoen kapsz mèg 250-300db-t azaz 1500-1700krisi

11. 「тφпצs」

「тφпצs」 Utánpótlás-írogató

mikor váltják be a kulcsokat?

12. |SZITUS|

|SZITUS| Fórummogul

Gondolkozz logikusan! Amíg a fekete piacon bent van addig nem. Utána meg bármikor várható az átváltás 1-2 napon belül :)

[DD] kedveli ezt.
  13. 「тφпצs」

「тφпצs」 Utánpótlás-írogató

Gondolkozz logikusan, és foglalkoz a suzukidal :D

Spongee™ kedveli ezt.
  14. Spongee™

Spongee™ Rutinos

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Prototype kedveli ezt.
  15. LegendOfZulu

LegendOfZulu Utánpótlás-írogató

A fel nem használt lelkeket, meg kulcsokat mikor váltják át?? Nem úgy volt, hogy az esemény vége utáni napon??? Jó lenne ha valamit már időben megcsinálnának(betartanának).

16. Mary

Mary Fórum nagymestere

Nem úgy volt :). Mindig a feketepiac zárása után váltják be. A feketepiac éjfélkor zárt, de sehol nem írták, hogy a következő pillanatban már be is lesz váltva minden. Lehet ma, de lehet holnap vagy valamelyik nap, sehol nem írtak pontos időpontot. Türelem :)

[DD] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.