Visszajelzés Vitaszoba: Calypso bosszúja -2015

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. FM_Héra

  FM_Héra Fórum parancsnoka

  Szia!
  Türelem..., majd beváltják. A feketepiac ugyan bezárt, de az nincs leírva, hogy azonnal váltják is. Pár napon belül várható remélhetőleg.:)
  Köszönöm, majd nyitsz te is ilyeneket.;)
   
  ]EZEL[ kedveli ezt.
 2. Hirnév

  Hirnév Aktív író

  Igy van, kell pár nap. :)
  türelem... tovább tart a kulcs :)
   
  [DD] kedveli ezt.
 3. *_Lacika_*

  *_Lacika_* Utánpótlás-írogató

  Na szóval én már unom hogy várom a kulcsokat mert rég volt már március másodika éjfél hamár le írtok 1 adott időt akkor miért nem lehet ahoz tartani magát az embernek persze a Viadal event nagyon fontos hár undorom van azoktol az eventektől mert mindent tönkre vágnak. Ha azt írják másodika éjfél az még nem gond ha 1 napot késik de ha már 2 kicsit unalmas ez szerntem el kéne gondolkozni azon hamár 1 eventnek vége akkor teljesen le lehetne zárni beváltásokkal mindennel mert kb én most buktam ez miatt a prémiumom, a fedélzetem és az altisztem amit mind anno megrendeltem .Köszönöm BP...
   
 4. [DD]

  [DD] Fórum elő legendája

  Elnézésedet kérném, ha igazad lenne. Semmilyen időpontot nem adtunk, soha nem is adtunk. Mindig is a fekete piac zárása után kerül beváltásra a kulcs és egyéb event fizetőeszközök. Most is így van, még mindig sőt a jövőhéten is a fekete piac bezárása után leszünk. Így panasznak helye nincs.

  Csak egy kicsit is utána jártál volna, hogy is működik ez, nem hagyod az utolsó pillanatra a prémium szerzés lehetőségét és így nem vesztesz semmit. Ezt csak és kizárólag saját figyelmetlenségednek köszönd.
   
 5. *_Lacika_*

  *_Lacika_* Utánpótlás-írogató

  Jók vagytok beáldozás ha az eus játékosoknak kellet volna ezt végig várni akkor vajon mit tettek volna nagy hablaty ez az egész amég eun este lett volna akkor tettem volna be és nem akkor amikor pl én ázsia 1 es játékos még az eventel szenvedek. náluk elöbb kezdődik 9 órával nálunk késöbb és még kmrény 6 órát vártam arra hogy talán 1 odyt kilőjek mert kb annyi kellet volna a dizimhez . Ez a ldakulcs ez meg annyira feltud húzni ha az eventnek vége akkor vége átválcsák és go tovább nem behozni még 1 Viadal eventet hogy hátha a magyar költ is mert ládát nem tudott nyitni kész poén az egész.
   
 6. DokkoLó✰HST

  DokkoLó✰HST Fórummogul

  A saját butaságodat ne akard másra hárítani.....
  Ha tudod, hogy hamarosan lejár a prém, minek vársz a ládaváltásra? Olyankor gondolni kell arra is, hogy később váltják át, és inkább megrendelni a prémet, hogy ne essen a fed, aztán max a ládából még hozzáadja...
   
  [DD] kedveli ezt.
 7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

  ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  Rég volt március 2.-a? :D Már nem is emlékszem mikor... Mint mindig tudnod kellene, hogy az event utáni váltások nem rögtön történnek, hanem 4-5 napon belül. Ha meg kapásból átváltják a kulcsokat akkor se biztos, hogy nyitsz prémiumot... Ha nem nyitsz akkor meg az lesz a bajod, hogy kevés a prémium a ládákban?! :O Max úgy is csak az altisztet buktad amit ugyan csak ingyen kaptál, mivel az ébenfa fed a prémium lejárata után még így is 3 hónapig meg van... o_O Inkább menj és fuss 3 kört. ;)
   
  [DD] kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.

Az oldal megosztása