Visszajelzés Vitaszoba: Csodás küzdelem

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: SM_Brigant, témanyitás ideje: 30.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Ide írjátok meg véleményeiteket az Csodás küzdelem eseménnyel kapcsolatban.
    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.
    Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat még egyszer:

• Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak...
    A Seafight csapata

Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!

2. mmelynda

mmelynda Utánpótlás-írogató

Kedves Team Seafight!
    Azt tapasztaltam, hogy az Ünnepi Szellem lövése után nem kaptam semmiféle jutalmat.
    Tudtok ebben segíteni, hogy esetleg nálam lehet a probléma?
    Segítségeteket előre is köszönöm.

3. ferkó19722

ferkó19722 Járnitanuló

Teljesíteni kell 1 event próbát, a leírásban is benne van, és évek óta így működik.o_O

kecsó kedveli ezt.
  4. mmelynda

mmelynda Utánpótlás-írogató

Köszönöm, tényleg :)

5. Bali.

Bali. Járnitanuló

Sziasztok!

A múlt karácsonyának szelleme hajó kilövését nem számolja az eventteljesítés.
    Csak az admirális hajóra vonatkozik? ha igen akkor félre van írva, hisz ha a hajó neve amit kilövök, megjelenő kishajók, a fagyos mélység térképen egyezik, akkor valami nem stimmel, vagy rossz a kiírás.

Üdv
    Bali

Utoljára szerkesztett: 3.12.25, 04:39
  6. SM_Brigant

SM_Brigant S-Moderator Team Seafight

Szia,

nálam ehhez beszámolja a múlt karácsonyt:
    upload_2025-12-4_7-21-7.png

A kazamata kishajói ha jól emlékszem nem számítanak bele az eventteljesítésbe, idén meg ahogy láthatod nem sokat kazamatáztam. :D
    Konkrét tesztet csinálj, beszámolja-e a boss-t, mert ha nem számolja neked, akkor írj supportra és ránéznek.
    A kishajókra rákérdezek.

Üdv,
    Brigant

7. SHARK1

SHARK1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok meg csináltam a kazamata mind a 15 szintjét mégsem kaptam meg a darabot ez miért lehet?

8. Hunyadi13

Hunyadi13 Fórum-zöldfülű

szia elméletileg kidobál a végén ilyen ajándék szerűséget és azokat kell felszedegetni ..abból nyithatod ki a darabot... de van egy de... nem mindíg dobál ajándékot a kedves játék... 4x vittem végig.. egyszer sem jött ajándékok dobása a végén..

9. SHARK1

SHARK1 Fórum-zöldfülű

Nálam is pont ez van 3 x vittem végig.. semmi ajándék :D

10. #big-ben#

#big-ben# Törzsjátékos

űnnepi szellem hova lett

11. Hunyadi13

Hunyadi13 Fórum-zöldfülű

nem tudom... de a patchday szerint a jutalmat növelték meg... a sebzésről nem volt szó.. játszhatatlan az event eu8 on... alig van játékos... van éppen 1B hp ja.. és 200k kat lövöldöznek az admik... (eventteljesítésbe kérnek 1 milla eventpontot...// eltelt 5 nap és van 100 k m belőle) nevetséges az egész szerintem... a kamikaze mapon 1 órákat töltök és a végén nem kapok ajándék boxokat hogy esetlegesen megszerezzem a puzzle darabot belőle

kecsó, Ducc[HIP] és sárkányos kedveli ezt.
  12. ¤$¤Sárkány¤$¤

¤$¤Sárkány¤$¤ Fórum-zöldfülű

Hát nem tudom én nem vettem észre jutalom növekedést sőt még rosszabb lett az hogy nagyobbat igazat adok ,hogy igy rossz lett

kecsó kedveli ezt.
  13. *párduc*

*párduc* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Hogyan tudom újraindítani a Hajóirtók kvíz próbát, mert hiába szakítom meg és indítom el újra.
    köszi

14. SHARK1

SHARK1 Fórum-zöldfülű

Még 1 kérdés csak nekem nem adja ki a 4-ik küldetést anna snowbunny?

15. *párduc*

*párduc* Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Tudnátok segíteni, hogy hol találom a karácsonyi emléktárgyat? Illetve a hajóirtók próbánál véletlenül a rossz választ lőttem ki és így nincs meg a zsetonom, hogyan tudom újraindítani?

Köszi előre is

16. *~Gaby~*

*~Gaby~* Junior szaki

Szia.

Karácsonyi emléket a kazamata map 5-10-15 hullámban levő bossok kilövése után kapod. A kvízkérdésre a válaszokon nem lehet javítani.

17. Drake*

Drake* Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Van valami taktika a kazamata map térképre főleg a bossok kilövéssére?
    Köszi előre is.

18. Hunyadi13

Hunyadi13 Fórum-zöldfülű

üdv érdeklődnék hogy valaki tudja e hogy mi alapján dobál ki a kazamata map végén az az a 15 dik hullám után ajándékokat? mert eddig 7x vittem végig és egyszer sem dobott ki a boss megölése után semmit... még egy kis npc t sem ... kellene az a kirakós darab de rendesen leszivat a játék... 40 perc a semmiért szinte...

19. kecsó

kecsó Fórumprofi

Angol fórumon van kint videó.