Vitaszoba: Fejvadász esemény - 2014. április 16-30. között

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 14.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *SMΛUĢ*

*SMΛUĢ* Fórum-zöldfülű

Igen, a roncs valóban egész jól ad, de nem értem, hogy miért kell állandóan úgy beállítani az event npc-ket, hogy kövessenek és lőjenek (főleg ekkorákat). Gyűjteni nem lehet rendesen. Aki lőni akarja az úgy is lőni fogja...

2. $GOBLIN$HUN$

$GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

2014-04-17 22:41:15
    Kaptál 13156 gyöngyöt.
    13'156 gyöngy
    Megszerezve: 31 x Agwe páncéllemezei.
    Kaptál 691598 TP-t (tapasztalatpontot).

25 ezer fosz + 8 ezer robbanó...nagyon gáz..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.4.14
  3. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Ha jól értelmezem az event leírást egy 19-20s szintü játékos,ha alacsonyabb szinten lő ki egy eventet,gyöngyöt ugyanúgy kap érte,mintha fent lötte volna,csak dizit nem

4. -MrT-

-MrT- Aktív író

serverenkent kb 300-600db20as szintü hajo van ha nem több es ezeket bezsufolni 6 mapra ez kicsit gäz szerintem miközben az alsobb mapok üresek szinte

Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  5. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Ha pl egy 20s szintü játékos,10s szinten süllyeszt el egy Véresfog eventet akkor csak aranyat kap utánna?

6. Péter

Péter Fórum ismerője

hát ez megint gyönyörű. szépen hajókázok és jön egy véresfog. 30k-val megint kevesebb mire elhajózok már 90k vudupajzsnak annyi. hát köszönöm ebből nem kérek. több időmbe kerül javítani mint hogy élvezni tudjam a játékot. ez az event nálam nem jó semmire csak arra hogy fel idegesítsen . köszönöm

7. mark175

mark175 Járnitanuló

Ez az event nemvalami jólkezdődik ha saját térképemen lövöm a roncsot akkor jön egy event npc és rögtön lő nemis elég hogy körözök vele még +ba a roncsom mellé amit lőnék nyugiba, oda áll és nemmoccan ha közelebb megyek és belémlő akkorse megy el a roncstól és gondoltam ha már event npct neméri meg lőni legalább hadroncsozzak de gratula már ezt sem tehetem :)
    Ja meg igen megéri az event annak aki teljesen fullos annak visszajön gyöngybe az egész szóval valakinek még lehet jó is de hogy már roncsozni se tudjak kicsit sok nekem

8. -josse-1

-josse-1 Fórum-zöldfülű

A roncsok számát is növelhetnék, mert rengeteg idö megy el a keresgélésére.

9. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Tegnap kérdeztem,de még nem kaptam választ,ha pl 20s szintü játékos alacsonyabb szinten süllyeszt el egy eventet,kap érte gyöngyöt,vagy csak aranyat

10. KrantTheGreat

KrantTheGreat Fórum-zöldfülű

Parancsolj!

11. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

Köszi,disi megszerzéséhez tudtam,hogy magasabb szinten kell elsüllyeszteni ,csak gyöngy nem tudtam jár e minden szinten érte.

12. *evita*

*evita* Fórum-zöldfülű

Én azt szeretném kérdezni az illetékestől, hogy miért van az hogy a 16-os mapra alig raknak be event hajót, csak a 18/1 és a 19/1-es mapokat tömik event hajókkal. Miért van ez?

13. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

*evita* az event hajókat random szórja a rendszer, tehát teljesen véletlenszerű mappokon jelennek meg.

További szép napot!

14. *evita*

*evita* Fórum-zöldfülű

levi az nem hiszem hogy normális hogy egymás után 5x a 18/ és a 19/re rakja az eventet, és az sem hogy vannak olyan játékosok hogy 1 éjszaka alatt 800 millió TP-t szed össze.

$GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  15. pegaszus

pegaszus Fórum-zöldfülű

igy van hogy mondod

16. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

*evita*, sajnos ez az eventnek az a része ami miatt én sem lépek be a játékba, van aki TP gyorsítóval regenerál rakja a gyertyát hóembert stb i reg után 35-40-45 millió TP-t kap...
    Azért álljon már meg a gyászmenet legközelepp a Csatapontot osztogatják majd így??

További szép estét!

17. Mért vették ki megakor a foszfort ?

18. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

Dizit adhatna surubben . . . Sebzesre is meg utolso lovesre is elvittem vagy 15-20-at de a nagy dizit nem adka meg ( a 2 kicsi meg kb disznek is rossz ) . . .

19. *evita*

*evita* Fórum-zöldfülű

Tisztelt BP, szomorúan látjuk én és azok a játékosok akik a 16/ mapon eventeznének hogy most reggel a 18/1 és 9/1 térképekre 7 x szer raktak event hajót, 16/-re semmit, órák óta várjuk az eventet, elvették az esélyegyenlőséget sok játékostól, olyan játékosoktól akik sokat költöttek eddig a játékra, ezek után nem fognak költeni, abbahagyják a játékot.

mark175 és alien39 kedveli ezt.
  20. alien39

alien39 Fórum-zöldfülű

Egyetértek, már az is őrület hogy 7-20-30kat lönek az event hajók, meg az is hogy be van osztva hogy szinteknek megfelelően lehetett szigonyozni;):cool:.Mert eddig bárki bárhol szigonyozott semmi gond nem volt, de most hogy egy 20-as szintü 16/ felett szigonyozzon, az azért egy kicsit szemtelenség.:p:p:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.