Vitaszoba: Fejvadász esemény - 2014. április 16-30. között

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 14.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. *evita*

*evita* Fórum-zöldfülű

alien39, engem nem érdekel a szigonyozás, ha jól olvastad volna , én event hajókról írtam

2. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Sziasztok! Megszámoltam, 10-ből 10-szer dobott event hajót 19-re. Ilyen véletlenek nincsenek!!

3. Nickholas

Nickholas Junior szaki

Mindegyik tengertérképen van event hajó. Nem azért dobja oda mert úgy van beállítva. Azért írja ki hogy ott jelent meg mivel ott lőtték ki és a rendszer egy újat rakott be. Mindegyik térképen van event hajó csak meg kell találni.

4. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Nos fènyesitèssel, eros kozepes sebzèssel(6000 ureggel por nèlkul)650 gyongyot kapok a befektetett 700-ra,nyilvàn nem gondoltam arra,hogy gyongy milliokat fogok osszelonni az event alatt,de hogy minuszos lesz az azèrt durva.Az eddigi eventeknèl legalàbb volt lehetosèg àgyugolyot szerezni...

5. NagyGiba.hu

NagyGiba.hu Fórum ismerője

Ugye ezt Te sem mondtad komolyan? :)

6. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Húúú, hát ezen most nagyot nevettem :D
    1/600-on vagyok keresem az eventhajót de nem találom, tipp? :D :D

További szép estét! :)

7. sLaca

sLaca Aktív író

Minden térképen van event hajó és valóban azokat a mapokat írja ki ahol kilövik és újat rak a rendszer!

8. Gala-HU

Gala-HU Fórum hercege

aki nincs klánba,az 17-19n esélytelen eventlövésre,tisztelt Bp.Legalábbis ez több napos tapasztalat,de nem baj megint jól ki lett találva.Ezüstpenge pl

9. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Gal ,semmit nem vesztettèl vele,admival sokkal jobban jàrsz...

10. Nickholas

Nickholas Junior szaki

levlevliva igazad van... de a tényálláson nem változtat. 1-20 térképeken mindenhol találsz eventhajót :D

11. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Sziasztok nem tudom ti hogy vagytok vele de én már 300-400x nyomtamf5.t az event alat.Egyszerűen hihetetlenül befagy egyidő után event lövés közben a játék.Tippetek nincsen esetleges megoldásra?

12. Mr.X

Mr.X Utánpótlás-írogató

Lehet én vagyok a vak, de kilőjük az ezüst pengét 5-10 perc alatt és után semmi, 10 óráig dob 1-et és semmi közbe dobálja 18/19-1-re az event hajót...Közben megjárkálom végig a mappott. Szal ez nem igaz, hogy akkor dobja mikor kilőjük...Nem hiszem el, hogy több óra alatt több mint 20 hajó nem veszi észre hol is van elbújva az event...
    Remélem kijavítják még event végére...

13. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Síírook xD:
    "Sok visszajelzés illetve panasz érkezett, miszerint túl sok tapasztalatpontot gyűjthetnek a játékosok. Egyetértünk, már keressük rá a megoldást."

De mindenki nyugodjon le a, már keresik rá a megoldást !! :D
    Tényleg ilyen okos emberek ülnek a BP-nél?? Pedig már egy magyar is ott ül a fejlesztők között... egyszerűen nem értem...
    Akkor lelövöm a poént Tisztelt Bigpoint! A megoldás visszább kell venni a TP-ből ennyi... :D
    Bár lehet csak én vagyok ennyire pimitív de én ezt csinálnám, minthogy 900 milliós eventhajót 300k gy. vel a tarsolyában... xD XDXDXDXDXD

További szép estét! :D

14. Mary

Mary Fórum nagymestere

Mindenki a tapasztalatpont miatt lövi az event hajókat, gyöngyben nem éri meg. Ha visszaveszik a tapasztalapontot,lehet senki nem is fogja lőni a hajókat, mert akkor már minek. Főleg, mert 20-30-an lőnek 1 event hajót.

15. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Sziasztok. Hátz a botos játékosok sírnak akik a bottal tartották a tépét fent a rangjukat stb.De most igenis ébresztő!! játszani is kéne !! Nem támogatom a hajó életerejének csökentését sem a kevesebb tépét.Akinek kell az játszon és regeljen.

16. én cáfolom a gyöngy miatt lövőm és megéri :p:p:p:):):D:D:D:D:D

17. Tranyo

Tranyo Törzsjátékos

En azt a par ( visszajelzest ) igencsak mellekesnek tekintenem , egyszeru az egesz , aki nem tudja loni az igy jart , anno mi sem tudtuk loni az eventet es nem tudtunk tp-t gyujteni , most forditva van a dolog mi eventezunk az enemy meg nem es bedobja a hisztit hogy tul sok tp-t kapunk . . . Ez vicc . . .

18. *evita*

*evita* Fórum-zöldfülű

a bug kihasználását épp úgy büntetik mint a botosokat, te 4-5 nap allatt 2 milliárd TP-t gyűjtöttél, remélem elregélted a BP-nek hogy csináljátok

és abban is biztos lehetsz hogy ebül szerzett TP ebül vész el:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.4.14
  19. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Szóval neked az Bug kihasználás? Evita szerrelmem egyetlen kis Rózsám , hogy regelem a társaimat hogy ne lője ki az event őket? :D

20. levlevliva

levlevliva Fórumszaki

Üdv,

Szerintem attól mert valakinek van 650 milliárd TP-ja még ugyanúgy csobban egy 450 millió TP-s játékostól...
    A TP arra jó, hogy kitöröld vele a nemesebbik feled.

Másrészt már van olyan szerver ahol vettek vissza a horribilis összegű TP-ok-ból, azért kicsit soknak vélem ha valaki 2-4 milliárd TP-kat zsebel be párezer reggolyóért...
    Más szervereken leesett az adminoknak, hogy ez nincs rendjén, reméljük ez globalizálódni fog.

További szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.