Vitaszoba: Fejvadász esemény - 2014. április 16-30. között

Kategória: 'Archív: Kalóztanya', témanyitó: Mugen, témanyitás ideje: 14.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ¤Gyuszika¤

¤Gyuszika¤ Aktív író

Pár ezer reg golyó? kb 2-3 millió reggolyót lőttem el:D

2. Mr.X

Mr.X Utánpótlás-írogató

Erre event első napján is rá lehetett volna jönni nem? Most már szerintem felesleges változtatni, vagy minden mapra dobáljon ne csak 2-3-okra...

3. lego!

lego! Fórum-zöldfülű

Sok TP-t ad..., igen, sokat ad, legyen magára büszke aki az elmúlt 1 héten lett Kalózvezér. :cool: Nagyon keményen dolgoztak érte, más meg elvesztette 3-4-5 éves munkája gyümölcsét, csak azért mert most épp nem ő az "erősebb kutya" és nem adatik meg a lehetőség számára, hogy kihasználja ezt a minden tekintetben túlságosan is jó eventet (hiszen 70 gyöngyös lőszerrel is megérte, hát még akinek csak 42be került :D ) Pont ezért meg tudom érteni azokat akiknek csak azért nem tetszik mert az ő térképükre nem dob, de ez csak rajuk múlna.. Minden térképre dob (16-20). Persze nem mindig, ügyes ez a rendszer, csak 2-t dob 10 percenként és csak oda ahol szükség van rá, ha nem vagytok képesek kilőni időn belül ne várd hogy kapjátok a következőt. És ezért ne hogy már a játékot okold. Vagy talán elvárnátok a fejlesztőktől hogy a hajók fejlettségétől függően ők maguk osszák szét a hajókat különböző csapatokra, hogy így 2-3-több hasonló erőt képviselő szövetségeket kapjunk? :D Ez már a játékosok dolga volna.

Engem már csak az érdekelne mi történt ezekkel... 1-2 éve még képesek voltak a játék egyensúlyának megtartása miatt elrontani 1-1 eventet azzal hogy a korábban jó eventből kivették a gyöngyöt és egytől egyig mindenkinek mínuszos lett.
    Most itt van egy event, 14 napig.. naponta alsó hangon 1 milla gyöngy +. Az elmúlt 1 év eventjei után már álmomba se gondoltam volna hogy azokat még lehet überelni, de sikerült, tolják a gyöngyöt 1000rel, de mi lesz így a játékkal? Mi lesz azzal a nagyon fontos egyensúllyal amire még 1-2 éve nagyon odafigyeltek? Nem gyengén átestünk a ló túloldalára! Jön még +5 tehetség, 10milla gyöngy, csak ebből az eventből már most megvan rá a gyöngy.... Ide már valami ~30-50 millió gyöngyös fejlesztés kéne... főleg ha hasonló tendenciában folytatódnak az eventek...

4. Trixlepsia

Trixlepsia Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Ez sikerült - alább - tök egyedül egy Méregszívből. Tehát összefoglalnám. Bejövök csak az event miatt kíváncsiságból. Azaz 10k gyöngy rabszolgára egyből elment. Meglövöm, bénázok 30 percet, kockáztatom a restartot, meg hogy kilőnek, és oda minden. Belemegy 72k foszfor - 27et adtatok -, 9k erős robbanó, 25k sima robbanó, meg valami kis repeszeső + egy ruppótlan táp. És a vége: egy használhatatlan dizi, kb 30 amulett pluszba, -100k lőszer, aminek az értéke úgy 60-65 ezer gyöngy. Szóval -60 ezer gyöngyért eventeztem. Köszi, vajon miért búcsúzunk ezután el egymástól? Ja, és nem kellett volna a dizi, mielőtt az lenne, hogy nagyon legyek megtisztelve vele. Van sokkal jobb.

2014-04-25 08:51:54Kaptál 3097486 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-04-25 08:51:54Megszerezve: 51 x Agwe amulett.
    2014-04-25 08:51:54Kaptál 2416 gyöngyöt.2'416 gyöngy
    2014-04-25 08:51:54Megszerezve: 1 x Méregszív.
    2014-04-25 08:51:54Megszerezve: 2000 x Foszforgolyó.

5. ✟Ƶﯖøㄥξﻼ✟Ħuŋ✟

✟Ƶﯖøㄥξﻼ✟Ħuŋ✟ Fórum-zöldfülű

Hát kedves, aki bejön és egyedül beleáll egy eventbe mielőtt megkérdezné bárkitől is hogy megéri-e lőni vagy nem, vagy segítséget is kérhetne, az vessen magára és teljesen jogosan megérdemled a minusz 60K gyöngyödet, szerintem jobb is az adott szervernek ha nem játszol, már bocsi :)

6. †ÇλИИiBλĻ¤ρµηқ†™

†ÇλИИiBλĻ¤ρµηқ†™ Utánpótlás-írogató

alapból ott kezdődik, nem eventekre kéne csak feljárni, talán picit tájékozottabb lennél..:) jó event ez, megéri bőven..:)

7. PICK.SZEGED

PICK.SZEGED Utánpótlás-írogató

igen többször kaptam 50 és 55 fontos ágyút 1 map-on :p:rolleyes::):cool:

8. PICK.SZEGED

PICK.SZEGED Utánpótlás-írogató

igen, 1 mapon :):D:rolleyes:

9. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Istenem, mennyien sírtok, hogy így meg úgy rossz az event... Akkor ne eventezzetek! Lőjjetek roncsokat vagy bm-ezzetek, stb... Azt sem kéri senki, hogy az eventhajókat lőjjétek... -.-
    Ez egy nagyon jó event!! :)

10. Nickholas

Nickholas Junior szaki

Igaz :D
    Nincs leírva sehol sem hogy muszáj vagy kötelességed eventezni. Nyugodtan kihagyhatod ha mínuszos. :)
    Jó ez az event semmi problémám nincs vele.

11. levente.08.hu

levente.08.hu Aktív író

Magyaràzàtok el lègyszives ,hogy lesz plusszos,Nekem sebzèssel kapcsolatos fejlesztèsek maxon,hajo 12%sebzèst ad,105 2szintu 60fontos,110 admiàgyu,fènyesitès is megvan,bm-rol 5% sebzès,termèszetesen puskaporral,ès igy kapok 650 gyongyot a 700 gyongyre?!

12. *ricsi*

*ricsi* Fórum ismerője

Csak 1 példa:
    2014-04-21 06:51:48 Kaptál 301764 elitpontot.
    2014-04-21 06:51:48 Kaptál 6391353 TP-t (tapasztalatpontot).
    2014-04-21 06:51:48 Megszerezve: 230 x Fekete puskapor.
    2014-04-21 06:51:48 Megszerezve: 1 x Ezüst penge.
    2014-04-21 06:51:48 Kaptál 77106 gyöngyöt.

Ebbe 85k foszfor ment bele meg 40-50 csillagtűz. Minden sebzésem maxon +1 mojó fedi. BM-ből 7%, dizi 16% sebzés. Ágyú mindegyik 5. szintű 60 fontos.
    Számold ki, hogy megérte-e ;)

+1 ajándék dizi :D
    2014-04-21 06:09:52 Megszerezve: 1 x Véresfogú.
    2014-04-21 06:09:52 Kaptál 60359 gyöngyöt.

13. Akkor a sebzésed még sincs maxon ha a dizid csak 12% + ágyúkban elvben a 60 fontos 5-ös kristályos nagyobbat lő + bm 7% hiányzik. Ha ezek meg vannak akkor +-os vagy saját sziget :);)

14. Badboy

Badboy Utánpótlás-írogató

valaki tudja mit adnak alelkekért cserébe?

15. [DD]

[DD] Fórum elő legendája

Szia

Sztem mindenki, aki legalább a hivatalos közleményeket követi. :oops:

I_Shoot_my_enemy*HU és tünde(H) kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.