Visszajelzés Vitaszoba: Fejvadászat 2020

Discussion in 'Beszélgetések az aktuális témákról' started by Apolló, May 29, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. The_Massacre[HUN]

The_Massacre[HUN] Junior szaki

Hibás az event, Lövöm a véresfog npc-t és pl. kilőnek az npc pedig elindul és egy idő után eltűnik.
    Hiába keresem az egész térképen helyette teli életesek lesznek és kb 1-2 perc mind ez. Már 3 szor megtörtént, legjobb akkor volt amikor 200 misit már le lőttem

2. Mary

Mary Kivételes tehetség

Nem tűnik el, az javít fel, amit lőttél s elég gyorsan.

3. CaptainGod

CaptainGod Járnitanuló

Nos, bár én nem küszködök ezzel, de vannak trükkök amiket én átlagba azért használok mert:
    ad1 nem akarom, hogy más is lőjje az npct, ilyenkor én mindig végig kísérem 1 sarokba, vagy a map teljes szélére, még esetleg ha meglövöd és abba hagyod, nem sokszor fordul a jó irányba, de lehet terelgetni :D

ad 2 lődd a szigetből, akkor nem fognak annyira kilövöldözni, főleg most martalóc event is van, ez megnehezíti az eventezést, jó magam hajójából kiindulva, a sziget nem feltétlen fog megállítani 1 játékost, ha viszonylag védtelen hajód van, de amelyik 20as szigeten fent vannak nagy tornyok azok már oda karmolnak :D

Szóval én ajánlom, hogy vagy a map sarkában, szélében lődd, vagy szigetből :D

4. Panamericana

Panamericana Haladó

Engem különösebben nem zavart a nagy sebzés. Jó beállítással és figyelmesen simán ment egyedül is. A kevés yulong picit zavaró volt ,pláne ha több százmilliót lőttem le egyedül. De az igazán zavaró az volt, hogy hiába hoztam topra vagy utolsó lővésre( mindkét változat sokszor megtörtént) , a legnagyobb designt nem kaptam meg. Legtöbben megkapták elsőre ,vagy nagyon hamar, nekem nem sikerült harmincakárhányadjára sem.